Kolumbija do sad bolja i nekako konkretnija.Dzoni je napisao/la:Evo ga,golcina Zapate 0:1.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Kolumbija do sad bolja i nekako konkretnija.Dzoni je napisao/la:Evo ga,golcina Zapate 0:1.
Ako ti je želja pogledat da ti uploadujem cijeli snimak?Dzoni je napisao/la:Nisam uspio pregledat do kraja prenese me sredinom drugog poluvremena.zzz
theeagle je napisao/la:Ako ti je želja pogledat da ti uploadujem cijeli snimak?Dzoni je napisao/la:Nisam uspio pregledat do kraja prenese me sredinom drugog poluvremena.zzz
Ma danas na areni premotavao u nazad pa gledao sinoćnu utakmicu, a ne znam za to, slabo sam obraćao pažnju na te utakmice kada komentariše, u svakom slučaju malo je zanimljivoDzoni je napisao/la:Vazda on tako,kad god prenosi neku tekmu juznoamerickog fudbala.
A neka ga dobar je.
Je*enu su akciju napravili kod ovog kornera.Dzoni je napisao/la:
MA vjerovatno odlucio da se malo odmori.SiamoNoi je napisao/la:Je*enu su akciju napravili kod ovog kornera.Dzoni je napisao/la:
Zašto nema Navasa na prvenstu?
Pa više od pola ekipe je otkazalo zbog povreda, a druga polovina će igrati Olimpijadu.majestic24 je napisao/la:Ni od ovog Brazila vise nema nista. Samo neznam koja budala vrati Dungu da ih vodi.
Ja mislim da Navas nikako nije nastupio za Kostariku od Svjetskog u Brazilu, baš sam to pratio i nikako ga nisam vidio u rosteru od tada.SiamoNoi je napisao/la:Je*enu su akciju napravili kod ovog kornera.Dzoni je napisao/la:
Zašto nema Navasa na prvenstu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.