E to je vec pojacanjeklasik je napisao/la:A sta cemo ako dodje Sasa Kajkut...

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
E to je vec pojacanjeklasik je napisao/la:A sta cemo ako dodje Sasa Kajkut...
"Trenutno nemam ništa konkretno, iako postoje kontakti s nekoliko klubova. Cilj mi je pronaći nešto u inostranstvu, ali ne bježim ni od povratka u Bosnu i Hercegovinu."Edin075 je napisao/la: Izvjavio je on da nije ne moguc povratak u PL
Ja ga spomenuo iz zayebancije i vidi ovoPasha_car_aga je napisao/la:Nadam se da će nam neko iz famozne četvorke uzet ispred nosa ovog parmaka Adilovića!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Adilović je za naš portal rekao da je u pregovorima sa tri kluba iz Turske i da je trenutno najrealnija opcija povratak u tu zemlju. "Trenutno pregovaram sa tri kluba iz Turske. Jedan nastupa u Super ligi Turske, dok su dva u drugoj ligi. Moram razmisliti šta da izaberem", rekao je Adilović za SportSport.ba.
sto ti se ne svidja ljudi dolaze na probu ima pravo doci ko hoce na probu pa vidi na guoglu jesil znao za kaudia prije sarajevaHeller je napisao/la:Treća Švedska i neki kojeg ni gugl ne može nać, ne sviđa mi se to.
Nisam, al Kouadio je sa 19 godina doso iz Afrike, a ne s 30 iz 8 Engleske il 3-4 Švedskeadnan27 je napisao/la:sto ti se ne svidja ljudi dolaze na probu ima pravo doci ko hoce na probu pa vidi na guoglu jesil znao za kaudia prije sarajevaHeller je napisao/la:Treća Švedska i neki kojeg ni gugl ne može nać, ne sviđa mi se to.
Polako, mozda se momci pokazu kao dobri igraci.....ybg. ne mozemo odmah iz lige 5, vidis da Azmir kaze hoce svi domaci u inostranstvo, a jos je teze dovesti nekoga kvalitetnijeg sa planete Zemlje u nasu ligu, ljudi kontaju ovdje jos ratHeller je napisao/la:Treća Švedska i neki kojeg ni gugl ne može nać, ne sviđa mi se to.
Pa jedno je dovest pravo iz egzotične zemlje igrača, drugo je dovest iz civilizacije igrača sa 30 godina za kojeg niko nikad nije čuo.adnan27 je napisao/la:a za wagnera iz sirokog ni na transfermarktu nema nista prije sirokog tako ne lupajte gluposti neka dodju na probu ako su dobri neka ostanu ako ne valjaju dovidjenja a nije im 30 vec 26
Za te egzoticne niko ne moze utvrditi broj godina, ni DNK nalazHeller je napisao/la: Pa jedno je dovest pravo iz egzotične zemlje igrača, drugo je dovest iz civilizacije igrača sa 30 godina za kojeg niko nikad nije čuo.
Al ovaj stoper cojk prekino karijeru sad nastavljaSkver je napisao/la:Za te egzoticne niko ne moze utvrditi broj godina, ni DNK nalazHeller je napisao/la: Pa jedno je dovest pravo iz egzotične zemlje igrača, drugo je dovest iz civilizacije igrača sa 30 godina za kojeg niko nikad nije čuo..
Misliš da mu se neće Husref zahvaliti na posjeti ako ne bude zadovoljio? Dajte ba, likovi dolaze na probu, budu dobri ostaju, ne budu dobri nazad kući. Prosto i jednostavno.Heller je napisao/la:Al ovaj stoper cojk prekino karijeru sad nastavljaSkver je napisao/la:Za te egzoticne niko ne moze utvrditi broj godina, ni DNK nalazHeller je napisao/la: Pa jedno je dovest pravo iz egzotične zemlje igrača, drugo je dovest iz civilizacije igrača sa 30 godina za kojeg niko nikad nije čuo..
![]()
ovo je neka menadžerska agencija uvaljala. A drugi ima 26 godina i 26 utakmica na transferamarktu.
![]()
![]()
![]()
Eto sad ce neka agencija zayebati Azmira , Sasu i Husrefa...pa nisu ljudi sisali vesla....Heller je napisao/la:
Al ovaj stoper cojk prekino karijeru sad nastavlja![]()
ovo je neka menadžerska agencija uvaljala. A drugi ima 26 godina i 26 utakmica na transferamarktu.
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.