lizalo je napisao/la: A nigdje nisi naveo kako smo prodali dva igraca i zaradili skoro milion maraka, kako smo preko 500 000, ulozili u rekonstrukciju stadiona, kako su svi igraci i uposlenici placeni na vrijeme i da se svima uplacuju doprinosi. Nigdje nisi naveo da su dovedeni ekstra dobri igraci za nase usklove, da je povecan broj sponzora, i najbitniji segment VRAĆENA JE PUBLIKA NA STADION. Povecana je prodaja clanskih karti, sve je to uradila ova sadasnja Uprava i raja je to prepoznala i podrzava.
Kazes zamjenili smo 4 trenera sto nisi naveo da je jedan od tih trernera napravio ekstra rezultate sa nikakvim igrackim kadrom, i da nas je zbog Evrope doveo u dubiozu zbog koje nismo izborili ovogodisnje utakmice Europa lige.
Volio bih samo da mi kazete koji su to segmenti po vama po kojima vam ne odgovara sadasnja uprava i njihov rad. Sta biste to vi licno promjenili da ste na njihovom mjestu?
Ja ne znam jel ti citas sta pises. Prodali su igrace koje je ostavio Amar, nisu oni pare ulozili u njih. Dobili pare od Sehica s kamatama kojeg je Amar prodao.
Otjerali upravo trenera koji im je donio evropu, otjerali igrace koji su im donijeli evropu i 2 milion.
Odovic je trazio Kokota, Djelmica i s njima je ispunio cilj. Dode jedan pile levat i pljuje po Kokotu na ovoj temi 24h, on je kobajagi veliki navijac.
Otjerali sve to, doveli hejbet igraca ko na menadzeru i zavrsili najgoru sezonu u deceniji.
Navijaci skupili 270.000*KM pored svega toga, a oni jarbol platili 4.000KM kao da smo retardi. Oni transparetni a cijene astromske uradjenog posla.
Na stadionu jedino zapad sredili, a skoro sve od nasih para.
Sta su uradili? Natovarili igraca kao na menadzeru. Izgleda kao da se misketovom sinu svidi igrac a on ga dovede sinu svom, na to mi lici klub.*A mi navijaci sto smo na sjeveru i jugu pocupali su nam travu i stepenice uradili