Pusti nju evo ti donna nasa malaTobeYarabi je napisao/la:Moja nova djevojka inace Tuzlanka, me je iskritikovala sto napadam kozare

Samo se pazi violinice jer on joj gazda kad ja nisam tu. **** joj znanje donna je samo za toga.
Pusti nju evo ti donna nasa malaTobeYarabi je napisao/la:Moja nova djevojka inace Tuzlanka, me je iskritikovala sto napadam kozare
pustio bi ja nju ali nece ona mene, i ovo ce biti ozbiljna veza a donna je samo za trehanje, al ne smijem ja o tome pred malomMocMahale444 je napisao/la:Pusti nju evo ti donna nasa malaTobeYarabi je napisao/la:Moja nova djevojka inace Tuzlanka, me je iskritikovala sto napadam kozarepere, pusi i stalno je na forumu. Ima vise acc nego tongica! Svi je trehaju, bujrum!
Samo se pazi violinice jer on joj gazda kad ja nisam tu. **** joj znanje donna je samo za toga.
Neka ti halali mala prije braka, samo jednom opali donnicu neces se pokajatiTobeYarabi je napisao/la:pustio bi ja nju ali nece ona mene, i ovo ce biti ozbiljna veza a donna je samo za trehanje, al ne smijem ja o tome pred malomMocMahale444 je napisao/la:Pusti nju evo ti donna nasa malaTobeYarabi je napisao/la:Moja nova djevojka inace Tuzlanka, me je iskritikovala sto napadam kozarepere, pusi i stalno je na forumu. Ima vise acc nego tongica! Svi je trehaju, bujrum!
Izvolite, pomno cu ispratiti vas atak.Heller je napisao/la:Trebamo napravit odbor za obilježavanje 2000 stranice, i prigodno demolirat Barceloninu ili neku slično šugavu temu.
Veci je PDV-e nego sto ima tuzlanki.....ti digo preko Badoo, rekla ti da je iz TZ a ti stavio sliku Nikole Nikica.TobeYarabi je napisao/la:Moja nova djevojka inace Tuzlanka, me je iskritikovala sto napadam kozare
Kako je aldinaa,dona tebe covjek i kad se trudi da ne skonta,opet te mora uocit jer tvoja glupost je jaca od svega,rijetka bolest na ovim prostorima,ima 100009 profila,pise sam sa sobom do 5 ujutro,ja mislim da zenska ocima nije vidio zivio ti nama Aldine. Cudo ga admini pustaju da pise,rastjera covjek sve zivo kao da ima siduamazon je napisao/la:Dosta si ga flautao, sutra ces nastaviti.MocMahale444 je napisao/la:Papagaj koji se ponavljadonna pakuj kofere eto Fice da te pokupi.
Tako jezagor1987 je napisao/la:Kako je aldinaa,dona tebe covjek i kad se trudi da ne skonta,opet te mora uocit jer tvoja glupost je jaca od svega,rijetka bolest na ovim prostorima,ima 100009 profila,pise sam sa sobom do 5 ujutro,ja mislim da zenska ocima nije vidio zivio ti nama Aldine. Cudo ga admini pustaju da pise,rastjera covjek sve zivo kao da ima siduamazon je napisao/la:Dosta si ga flautao, sutra ces nastaviti.MocMahale444 je napisao/la:Papagaj koji se ponavljadonna pakuj kofere eto Fice da te pokupi.
Zagor1987 ja razumijem navijace Sarajeva, Slobode, Celika, Veleza, Zrinjskog I ostale da napisu sta protiv Zelje.zagor1987 je napisao/la:Kako je aldinaa,dona tebe covjek i kad se trudi da ne skonta,opet te mora uocit jer tvoja glupost je jaca od svega,rijetka bolest na ovim prostorima,ima 100009 profila,pise sam sa sobom do 5 ujutro,ja mislim da zenska ocima nije vidio zivio ti nama Aldine. Cudo ga admini pustaju da pise,rastjera covjek sve zivo kao da ima sidu
Ma nekad prije par godina na trmi mog kluba je silovo svojim glupostima,ja pocnem da se raspravljam i da pisem kao on dobijem par puta ban,i onda sam i prestao pisat sta bilo kazem odma admin ban. Uglavnom lik ubije glupostima,sa njim raspravljat je kao borba sa vjetrenjacama,njemu je najveca kazna ignore,zeljan je paznje jer mu je i najblizi ne daju,liku nije bitno sto ga svi ofiraju,pljuju njemu je to coolMocMahale444 je napisao/la:Zagor1987 ja razumijem navijace Sarajeva, Slobode, Celika, Veleza, Zrinjskog I ostale da napisu sta protiv Zelje.zagor1987 je napisao/la:Kako je aldinaa,dona tebe covjek i kad se trudi da ne skonta,opet te mora uocit jer tvoja glupost je jaca od svega,rijetka bolest na ovim prostorima,ima 100009 profila,pise sam sa sobom do 5 ujutro,ja mislim da zenska ocima nije vidio zivio ti nama Aldine. Cudo ga admini pustaju da pise,rastjera covjek sve zivo kao da ima sidu
Nego on kao navijac Zelje pljuje svoj tim pune 4 godine, iz dana u dan. To je bolest, placenik jedan muflonski.
Nema posta da on napise nesto dobro za svoj tim, svaka mu je kontra. Onda kuka I cmizdri kad ga safataju u trehu.
Ostali navijaci koje sam nabrojao su vise napisali tacnih I pozitivnih stvari o "njegovom" klubu nego on. Nikad nece imati mira donna nasa mala, evo faksa fukso i zavezi labrnje.
Brukaju ga ljudi stalno gdje god da se makne s one teme jer tamo je zasticen. Gazda mu ima 17 trofeja in konta da je faca **** ga on blentava.
Sta si drugo ocekivao knjizevnikHigh je napisao/la:Ponovo amazonka nastrada.
sto nose slobodine zastaveamazing je napisao/la:Raširi se ovaj pe.derluk iz Sarajeva po BiH,ode i južno.![]()
![]()
Kakav si ti debil **** ti sve svoje glupoamazing je napisao/la:Sada je i jasno lizanje Sarajeva i Mostara na ovom forumu:
Ljubav spaja.
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Beli98, Burberry46, bvsic, Giuseppe1, Hajdeee, jurisicduska, Napapijri, PeppermintSA, perodeformero, Rodman, TETRAPAK, WeekendOffender, worchester i 111 gostiju.