Bilo bi dobro ako si voljan uraditi.theeagle je napisao/la:Vidim večeras ima na citytv prenos, pa cu vidjet da streamam ako ima zainteresovanih
Postavio je momak link iznad, ali ako treba mogu ja snimak poslije staviti. Inace ako vam treba neki snimak od meceva javite mi u PM i napisite kojiMaxi je napisao/la:Bilo bi dobro ako si voljan uraditi.theeagle je napisao/la:Vidim večeras ima na citytv prenos, pa cu vidjet da streamam ako ima zainteresovanih
NKZ07 je napisao/la:Hvala ljudi,,eto opet Metalci pod optuzbama![]()
Je li se nesto desilo?Zoom088 je napisao/la:E ebem vala i vas kavadare iz Capljine i vas smisao za biznis.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Molim te da postavis snimak,evo ja prvi zbog obaveza neću biti u prilici pratiti prvo poluvrijeme..hvala unaprijed..theeagle je napisao/la:Postavio je momak link iznad, ali ako treba mogu ja snimak poslije staviti. Inace ako vam treba neki snimak od meceva javite mi u PM i napisite kojiMaxi je napisao/la:Bilo bi dobro ako si voljan uraditi.theeagle je napisao/la:Vidim večeras ima na citytv prenos, pa cu vidjet da streamam ako ima zainteresovanih
Astra ne zaboravi kad sam vas ružio ali isto tako sad od srca vam želim povratak ako Bog da u premier ligu, ipak vas volim-o!SRETNOastra1922 je napisao/la:Hvala svima na podršci,bice sutra teško vjerujemo da je i igračima stalo da nas klub igra premijer ligi kao našim navijačima.velika je ovo utakmica i veliki je ulog.nadam se da će nas sreća poslužiti i da ćemo svi slaviti.
Liga 12 je tako blizu i veliki bi podvig bio da se vratimo nakon samo jedne sezone što nikad nikome nije uspjelo
Sretno danas na Bjelavama, mala ispravka, Travniku je u sezoni 06-07 uspjelo da se ekspresno vrati u Premier ligu.astra1922 je napisao/la:Hvala svima na podršci,bice sutra teško vjerujemo da je i igračima stalo da nas klub igra premijer ligi kao našim navijačima.velika je ovo utakmica i veliki je ulog.nadam se da će nas sreća poslužiti i da ćemo svi slaviti.
Liga 12 je tako blizu i veliki bi podvig bio da se vratimo nakon samo jedne sezone što nikad nikome nije uspjelo
Ma odnosilo se na neka autorska prava i placanje od strane ZAP produkcije, tj. CIty TV Mostar za prijenos utakmice koju su čapljinci trazili.theboss_RD07 je napisao/la:Je li se nesto desilo?Zoom088 je napisao/la:E ebem vala i vas kavadare iz Capljine i vas smisao za biznis.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Dobre premije.crvenobijeli je napisao/la:Ovi capljinci koda igraju finale lige prvaka
Gol je preglup ali i prelijep sto je jeSiouxLukavac je napisao/la:Vodi Čapljina, šteta.
theboss_RD07 je napisao/la:Gledal ko prenos? Cuj piske sto im yebe mater
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.