Pametno se radi,dovest ce se prava pojacanj i provjerena a ne neki Secerovici,Afrikanci iz Lestera i sl.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Juniori vide 3-0, al' i Zrinja vodi 0-2. Tako da titula ide u Mostar. Kadeti osvojili ligu, a juniori kup. Dogodine gurat Herica, Gljivu, Catakovica, Blagojevica...
Majkl je napisao/la:Pametno se radi,dovest ce se prava pojacanj i provjerena a ne neki Secerovici,Afrikanci iz Lestera i sl.
Po cemu to nakon svega mozes zakljuciti da se pametno radi? Zasto se ti smatras kompetentnim da kazes sta valja a sta ne? Zar ova sezona nije dovoljna lekcija da se ne treba potcjenjivati protivnik i ono sto drugi rade a da pri tome gledas svoje dvoriste i sredjujes stvari a kod nas se itekako ima dosta toga za sredit.
Ljudi polako ... jbg losa sezona nema sta ...greske ogromne ....situacija koja boli svakog simpatizera Sarajeva...
Hajde da sacekamo taj deseti famozni da vidimo sta kako ....
Neko bi se u medjuvremenu trebao izjasnit o krivici .... BP su stale uz navijace i to je naj bitnije ....
Uprava ce ostat kakva i jeste i mi tu nemozemo nista (moje misljenje) ... mozda smo udruzenje na papiru al zna se ko se pita za sve u klubu ...
Dosta negative vise majka mu stara .... jbg desilo se sta se desilo hajmo da se ne ponovi nek se radi na tome ....
A ovi sto spominju da nece clanske produzit ...
A vi "INSAJDERI" ako nemate sta pametno i "provjereno" rec ne bubajte, ovo je smijesno postalo zbunjujete ljude... mnogi "popuse" foru i sta sad vi face jel ? ... stvarno zadnjih 10 stranica nekih imena i gluposti da te Bog mili sacuva ....
Zadnja izmjena: DBR1987, dana/u 04 jun 2016, 19:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Majkl je napisao/la:Pametno se radi,dovest ce se prava pojacanj i provjerena a ne neki Secerovici,Afrikanci iz Lestera i sl.
Po cemu to nakon svega mozes zakljuciti da se pametno radi? Zasto se ti smatras kompetentnim da kazes sta valja a sta ne? Zar ova sezona nije dovoljna lekcija da se ne treba potcjenjivati protivnik i ono sto drugi rade a da pri tome gledas svoje dvoriste i sredjujes stvari a kod nas se itekako ima dosta toga za sredit.
Ovo sad je za pohvaliti,u miru ,tisini se sastavlja ekipa,Nema mahalanja ,nema imena po novinama,nude se svi to jedino ima,ali niko ne zna koga cemo dovesti.Na to sam mislio ,jos ako budu prava imena ,ciljana ,bice super odradjen posao.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Svijet voli pobjednike !!!
Cestitamo Metalegeu na ulasku u drustvo najboljih.Sve najbolje ,puno zdravlja ,srece para !!! Zelim vam pobjede proriv NK Skretnice i poraze protiv FK Sarajeva.Nadam se da vam teren nije oranica i da cemo vas lako dobiti dole.Sve najbolje
ŠTA SE OVO DEŠAVA
aleksandar_veliki je napisao/la:Ja isto imam info da cete se dobro pojacati. Fino to vasi kriju kao i komsije sto i nije lose...
[youtube][/youtube]
Je li to imas neke informacije ?
Opet na Pirotu na gostovanje ,Methallege ce tamo igrati
ŠTA SE OVO DEŠAVA