NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
4-0 zijanili, domaci napadac fulao sam 1 na 1 situacije ispred gola i jos pricaju pokradeni HAHAHAHAHAHAHAHAA Da nisam svojim ocima gledao live na city tv ,mozda bih povjerovao laznim tekstovima i sl., ovako ste samo smijesni. Fol nisu htjeli igrati nakon crvenog, nesto u aut nabijaju loptu, vama treba zabraniti fudbal da igrate, ovo je sramota i sve u suprotnosti sa sportom i fudbalom uopce. Sudija da je imao muda, podijelio bi vam 2,3 crvena kartona za psovke i unosenje u facu, citava klupa se zaletila prema pomocnom... Boze sacuvaj kakav ciganluk, ja sam se syebo sta sam vidio danas...
1942 1983 2001
Evo gledao sam utakmicu na TV. Pratim prvenstvo 1 Lige FBiH općenito. Ruku na srce,niti jedna ekipa nije zaslužila da uđe u Premijer ligu sa 12 klubova. Onih 10 ekipa što je opstalo u Premijer ligi su 1001 koplje ispred vas. U timu koji sada imate nemate nijednog igrača za nove, mnogo jače Premijer lige. Gradite klub na pravi način i za par godina uđite u Premijer ligu i uz to obezbijedite budžet kluba od 2 miliona KM ili više ( sada je već prošlo vrijeme da se sezona završi sa 500 hiljada KM).
- alanford87
- Kontakt:
Zao mi je sto nece biti dva kluba sa naseg kantona
Ali glavu gore, imali ste dobru sezonu. Nastavite ovako i dogodine nam pravite drustvo u PL

+1Giancarlo je napisao/la:4-0 zijanili, domaci napadac fulao sam 1 na 1 situacije ispred gola i jos pricaju pokradeni HAHAHAHAHAHAHAHAA Da nisam svojim ocima gledao live na city tv ,mozda bih povjerovao laznim tekstovima i sl., ovako ste samo smijesni. Fol nisu htjeli igrati nakon crvenog, nesto u aut nabijaju loptu, vama treba zabraniti fudbal da igrate, ovo je sramota i sve u suprotnosti sa sportom i fudbalom uopce. Sudija da je imao muda, podijelio bi vam 2,3 crvena kartona za psovke i unosenje u facu, citava klupa se zaletila prema pomocnom... Boze sacuvaj kakav ciganluk, ja sam se syebo sta sam vidio danas...
Igrac sa brojem 11 iz zvijezde nije za fudbala, treba ga suspendovati dozivotno.
1942 1983 2001
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma ja ba, tako to treba gledati, je8eš činjenice, vazda teorija zavjere, je l' de? A ne na način da kad lik ode klub u rasulu (Drina, Sloboda, Radnički 2x, GOŠK, Travnik, Slavija), zavadi i navijače i igrače i upravu u svakom klubu jedne sa drugima.tuzlak1987 je napisao/la:Pa da on nije vodio Slaviju Slavija bi ispala 10 kola prije kraja, on im je bukvalno uzeo za 10 kola 20+ bodova..PitarBordo je napisao/la:Haha, presvuk'o sam havera za petobu jer sam znao da se upravo ovo dešava kada vas je "naprasno" preuzeo lik koji je ove sezone vodio dvije ekipe koje su ispale u niži rang. Ne sjećam se da je to pošlo za rukom i jednom strategu od kako se igra PL. Lik koji bukvalno uništava klubove gdje god bude. Do sada koga god je vodio u PL, te sezone su ispali.
Šteta za Zvijezdu kao klub, sl. sezone će biti zaje8ano. Ovo vam je bila savršena situacija.
A da nije Zvijezdu preuzeo, Metallege bi usao u PL prije zadnjeg kola .

Ja gore nisam ništa slagao. Vodio lik Drinu - te sezone ispala, vodio Slobodu - te sezone ispala, vodio Slaviju - te sezone ispala, vodio Travnik - te sezone ispao. Ovo je ipak sport i ko će te dovesti kad god gdje si kročio ta ekipa ispala.

Mada bit će zanimljiva federalka sl. sezone, Zvijezda, Velež, Travnik... Sl. sezone neka nam se Velež vrati, a posle toga Zvijezda. Do tada ćemo vratiti federalki ove "instant-hit" klubove.

Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
Znas li mozda jeli Ramicev gol bio ofsaid kad si toliko pametan ovo je sve nula od sporta da smo izgubili posteno prvi bi cestitao al ovo je smece od lige kaljuza..vivaILchelik je napisao/la:Ne znam zbog cega vasi igraci napadose onoliko pomocnog sudiju...
Mislim da vise necu ici na utakmice za nas je sport sah tavla i tako nesto.Nije dzaba da ovu ligu negleda po 100 ljudi.
Sudije su poslate zna se kad i od koga da se sve zavrsi.
Sretno Metallegeu u Pl, bili su snalazljivi makar to pisao sam davno da nesmijemo zadnje kolo docekat bez osiguranog plasmana al ... Jer sam pretpostavio sta ce se desavati.
Pozz svima
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
-
- Kontakt:
Ne znam, to nisam vidio. Gledao sam od 60min do kraja. Niste kako treba stvorili priliku. Sam rezultat od 4-0 ne moze biti greska sudija.batigol777 je napisao/la:Znas li mozda jeli Ramicev gol bio ofsaid kad si toliko pametan ovo je sve nula od sporta da smo izgubili posteno prvi bi cestitao al ovo je smece od lige kaljuza..vivaILchelik je napisao/la:Ne znam zbog cega vasi igraci napadose onoliko pomocnog sudiju...
Mislim da vise necu ici na utakmice za nas je sport sah tavla i tako nesto.Nije dzaba da ovu ligu negleda po 100 ljudi.
Sudije su poslate zna se kad i od koga da se sve zavrsi.
Sretno Metallegeu u Pl, bili su snalazljivi makar to pisao sam davno da nesmijemo zadnje kolo docekat bez osiguranog plasmana al ... Jer sam pretpostavio sta ce se desavati.
Pozz svima
Navijao sam da Zvijezda udje jer kad god smo gore igrali bili smo ekstra docekani od strane RD.
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
- gradacac10
- Kontakt:
Sramota je da smo izgubili 4:0... gdje nam je tu karakter?
Kao prvo da se nahebem mame debelom krmku(Ilji) iz Orašja jer je ovo sve njegovih ruku djelo. Mi realno nemamo sta biti ljuti na Metalege jer su se ljudi bolje snašli u ovom svemu, više su kola bili na prvom mjestu i na kraju bili snalazljiviji. Nama je bilo skupo uzet u Jajcu ili premirat Goražde a na kraju džaba bacili pare Gosku da povali Jajce. Ispostavilo se ono što sam na početku govorio a svi su me osuđivali da u našoj upravi sjede ljudi koji nisu bili dorasli ovome. Svi ste se uzdati u Fadila a njega boli rijeka za Zvijezdom. Da je htio sad je mogao pomoći. Tri dana se znalo ko ce suditi u Goražde i Capljinu i oni nisu uspjeli žalbom promjeniti sudije(Sloboda je to pretprošle godine uspjela uraditi). Mislim da je ovo bio i početak našeg kraja i da sljedeće sezone slijedi raspad sistema.
Nisam gledao utakmicu i o istoj neću komentarisati..ali ljudi moji,pa zar ovi naši nisu mogli Gorazde premirati koje je bilo dopušteno...e moj Bože sad kad nismo ušli,bojim se da nikada nećemo..pa ko će pobijediti one iz Travnika,pa ljudi su doktori za ovu ligu što se tiče namjestanja i načina igre..ovi iz uprave koji su dali u ovoj sezoni najviše novaca moj Vam je savjet da izbacite pojedini škart iz kluba i da na zdravim osnovama pokušamo povratak u Pl-u..
Navijo sam za Zvijezdu da udje u PL ali brate zakazali ste na ovoj utakmici totalno gdje ste trebali "ginuti "na terenu.Nista (ili skoro nista)napravili niste za 90Min ako ce mo onako realno.Ekipa Capljine je citavu utakmicu stajala bolje na terenu i imala je vecu zelju za pobjedom a ne treba im ni za sta.Necu da ulazim u taj ponisteni gol,eto nek je i greska sudije ali ipak veoma lose su odigrali ovu utakmicu za koju sam mislio da ce "gristi" citavu utakmicu.
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
- Kontakt:
Znate li koja je razlika voditi u gubiti sa 1:0 pa oda pustanje ofsajda sviranje faulcica isto kako su nas posteno shebali u Orasju tako i danas a rezultat je nebitan na kraju ja 4 ja 5,6 isto je.
Samo zatrebat ce nekad Orasju Gorazdu Capljini ne zato sto su nas dobili nego na nacin na koji su nas dobili.
Samo zatrebat ce nekad Orasju Gorazdu Capljini ne zato sto su nas dobili nego na nacin na koji su nas dobili.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
-
- Kontakt:
Molio bi moderatora da ovo sakcionice,jer ovo je za navijace nk zvijezda.hvalabrig je napisao/la:+1Giancarlo je napisao/la:4-0 zijanili, domaci napadac fulao sam 1 na 1 situacije ispred gola i jos pricaju pokradeni HAHAHAHAHAHAHAHAA Da nisam svojim ocima gledao live na city tv ,mozda bih povjerovao laznim tekstovima i sl., ovako ste samo smijesni. Fol nisu htjeli igrati nakon crvenog, nesto u aut nabijaju loptu, vama treba zabraniti fudbal da igrate, ovo je sramota i sve u suprotnosti sa sportom i fudbalom uopce. Sudija da je imao muda, podijelio bi vam 2,3 crvena kartona za psovke i unosenje u facu, citava klupa se zaletila prema pomocnom... Boze sacuvaj kakav ciganluk, ja sam se syebo sta sam vidio danas...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Svi znaju da je u ovoj ligi sve namješteno i ono krme iz Orašja koga zapikira taj će i ući. Zna se i da je namješteno u Graćanici, u Orašju i da su ovi iz testisa danas platili i Goraždu i Čapljini, a platili su oni i sudije i ono krme.To me se mora jednom stati u kraj. Zato za boljitak ove lige i bolji nogomet a da se u budućnosti ovakve prevare i nepravde ne bi više dešavale sve to treba istražiti, glavne aktere u namještanju u zatvor, klubove u zadnju ligu, pa bila to i moja Zvijezda. I na kraju zašto je danas pehar odnešen prije utakmice u Goražde??????????

Lako je biti general poslije bitke.
Ali naivno ste ispali.
Sretno sledece sezone.
Ali naivno ste ispali.
Sretno sledece sezone.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Ma zasto da ga sankcionise? Zato sto je rekao istinu? Potcjenili ste ligu, mislili ste da cete se prosetati. Sta ste vi mislili da ce vas u Čapljini tražiti autograme???crvenobijeli je napisao/la:Molio bi moderatora da ovo sakcionice,jer ovo je za navijace nk zvijezda.hvalabrig je napisao/la:+1Giancarlo je napisao/la:4-0 zijanili, domaci napadac fulao sam 1 na 1 situacije ispred gola i jos pricaju pokradeni HAHAHAHAHAHAHAHAA Da nisam svojim ocima gledao live na city tv ,mozda bih povjerovao laznim tekstovima i sl., ovako ste samo smijesni. Fol nisu htjeli igrati nakon crvenog, nesto u aut nabijaju loptu, vama treba zabraniti fudbal da igrate, ovo je sramota i sve u suprotnosti sa sportom i fudbalom uopce. Sudija da je imao muda, podijelio bi vam 2,3 crvena kartona za psovke i unosenje u facu, citava klupa se zaletila prema pomocnom... Boze sacuvaj kakav ciganluk, ja sam se syebo sta sam vidio danas...
-
- Kontakt:
Pa ponisteni gol ramica svaki kontakt u napadu svira za domacina,ramica igrac udara u glavu dobija samo zuti.
To niko nepisee.
To niko nepisee.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Nemogu vejorovat kako glupu upravu imamo, jedino ako nisu imali para, a opet ako nemaju sad novcanica koji cemo mi vrag u Pl
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.