ja ga neki dan vidio u bolnici podhrastovi, dosao nekom momku u posjetu. pa sta? lik je na odmoru, iz Sarajeva je, dje ce drugo bitiMouse je napisao/la:Musemic vidjen maloprije u cekalusi...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ja ga neki dan vidio u bolnici podhrastovi, dosao nekom momku u posjetu. pa sta? lik je na odmoru, iz Sarajeva je, dje ce drugo bitiMouse je napisao/la:Musemic vidjen maloprije u cekalusi...
Sve zavisi od skupstine, do tad mogu samo svoje uhljebiti.aleksandar_veliki je napisao/la:Ja isto imam info da cete se dobro pojacati. Fino to vasi kriju kao i komsije sto i nije lose...
Ma sala, i dok je sezona trajala vidjo sam ga u cekalusi svake sedmicemuhamedhulk je napisao/la:ja ga neki dan vidio u bolnici podhrastovi, dosao nekom momku u posjetu. pa sta? lik je na odmoru, iz Sarajeva je, dje ce drugo bitiMouse je napisao/la:Musemic vidjen maloprije u cekalusi...
Po cemu to nakon svega mozes zakljuciti da se pametno radi? Zasto se ti smatras kompetentnim da kazes sta valja a sta ne? Zar ova sezona nije dovoljna lekcija da se ne treba potcjenjivati protivnik i ono sto drugi rade a da pri tome gledas svoje dvoriste i sredjujes stvari a kod nas se itekako ima dosta toga za sredit.Majkl je napisao/la:Pametno se radi,dovest ce se prava pojacanj i provjerena a ne neki Secerovici,Afrikanci iz Lestera i sl.
Ovo sad je za pohvaliti,u miru ,tisini se sastavlja ekipa,Nema mahalanja ,nema imena po novinama,nude se svi to jedino ima,ali niko ne zna koga cemo dovesti.Na to sam mislio ,jos ako budu prava imena ,ciljana ,bice super odradjen posao.BordoBolesnik je napisao/la:Po cemu to nakon svega mozes zakljuciti da se pametno radi? Zasto se ti smatras kompetentnim da kazes sta valja a sta ne? Zar ova sezona nije dovoljna lekcija da se ne treba potcjenjivati protivnik i ono sto drugi rade a da pri tome gledas svoje dvoriste i sredjujes stvari a kod nas se itekako ima dosta toga za sredit.Majkl je napisao/la:Pametno se radi,dovest ce se prava pojacanj i provjerena a ne neki Secerovici,Afrikanci iz Lestera i sl.
Svijet voli pobjednike !!!Memara je napisao/la:Novi član kluba.
[youtube][/youtube]aleksandar_veliki je napisao/la:Ja isto imam info da cete se dobro pojacati. Fino to vasi kriju kao i komsije sto i nije lose...
Je li to imas neke informacije ?MortemHz je napisao/la:[youtube][/youtube]aleksandar_veliki je napisao/la:Ja isto imam info da cete se dobro pojacati. Fino to vasi kriju kao i komsije sto i nije lose...
E cuj Kaalman [emoji41]PitarBordo je napisao/la:Čuj ovog što čestita nekom tamo klubu uspjehe preko teme FK Sarajevo. Nije ovo Kalman radio kume...
100% si upravu kume mojPitarBordo je napisao/la:Čuj ovog što čestita nekom tamo klubu uspjehe preko teme FK Sarajevo. Nije ovo Kalman radio kume...
Kakav bratMemara je napisao/la:Novi član kluba.