stricMakanaky je napisao/la:Naletih danas na sliku ekipe iz sezone 1925/1926.
Stoje prvi red s lijeva: Hinko Tegzeš – mlađi, Herland Gmaz, Ivan Krajnc, Eduard Osim, Oto Potočnik; drugi red: Franjo Šuh, Franjo Krajnc, Ivan Pavičić; treći red: Herbet Gmaz, Josip Šebalj, Leonard Fedi
Jel zna neko da li Eduard Osim dođe nešto Ivici Osimu?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- UnitedForce
- Kontakt:
- JoseeMourinho
- Kontakt:
UnitedForce je napisao/la:Samir Memisevic na pregovorima.
Provjerena info.

moja najveca zelja, kapa im do poda ako njega dovedu

Trolla frajerJoseeMourinho je napisao/la:UnitedForce je napisao/la:Samir Memisevic na pregovorima.
Provjerena info.![]()
![]()
moja najveca zelja, kapa im do poda ako njega dovedu![]()
![]()
iako mislim da finansijski ne mozemo ispratiti ponude iz vana
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
laze lik stavio je istu informaciju i kod pitara na njihov forumirfo je napisao/la:Trolla frajerJoseeMourinho je napisao/la:UnitedForce je napisao/la:Samir Memisevic na pregovorima.
Provjerena info.![]()
![]()
moja najveca zelja, kapa im do poda ako njega dovedu![]()
![]()
iako mislim da finansijski ne mozemo ispratiti ponude iz vana
- JoseeMourinho
- Kontakt:
e jbg dobro sam se upeco
znaci nista od samira, iskreno i mislim da ce on negdje van bih ili sad ili na polusezoni, et bar smo pokusali jbg ne mogu se sve zelje ostvarit

znaci nista od samira, iskreno i mislim da ce on negdje van bih ili sad ili na polusezoni, et bar smo pokusali jbg ne mogu se sve zelje ostvarit

Ma ne možemo mi dovesti Memisevica nažalost nismo na tom nivou. Valjalo bi Ivetica dovesti, svakako nam decenijama škripi lijeva strana. Iako nije Bog zna kakvo riješenje ali je ako nista iskusan.
HvalaCudnovati je napisao/la:
stric

Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- MocMahale444
Nisi jediniJoseeMourinho je napisao/la:e jbg dobro sam se upeco![]()

Makanaky dobra slika

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ne pravite od teme chat.
Ko ima kakvu sliku, sta volite i mrzite ostavite za drugu temu.Ovdje iskljucivo pisemo o Zelji, ne prenosite nam sidrome drugih foruma. Ovo je najbolji portal u BiH, ujedno najbolji forum. Nadam se da moderacija nece dopustiti da se chat-a. Hvala unaprijed.
Ko ima kakvu sliku, sta volite i mrzite ostavite za drugu temu.Ovdje iskljucivo pisemo o Zelji, ne prenosite nam sidrome drugih foruma. Ovo je najbolji portal u BiH, ujedno najbolji forum. Nadam se da moderacija nece dopustiti da se chat-a. Hvala unaprijed.
Onda si ti prespavao KvesićaHausMan je napisao/la:Ma ne možemo mi dovesti Memisevica nažalost nismo na tom nivou. Valjalo bi Ivetica dovesti, svakako nam decenijama škripi lijeva strana. Iako nije Bog zna kakvo riješenje ali je ako nista iskusan.
ako te ne prozivam, onda te gotivim
Lijevo krilo tacnije.Maticar je napisao/la:Onda si ti prespavao KvesićaHausMan je napisao/la:Ma ne možemo mi dovesti Memisevica nažalost nismo na tom nivou. Valjalo bi Ivetica dovesti, svakako nam decenijama škripi lijeva strana. Iako nije Bog zna kakvo riješenje ali je ako nista iskusan.
Višća.HausMan je napisao/la:Lijevo krilo tacnije.Maticar je napisao/la:Onda si ti prespavao KvesićaHausMan je napisao/la:Ma ne možemo mi dovesti Memisevica nažalost nismo na tom nivou. Valjalo bi Ivetica dovesti, svakako nam decenijama škripi lijeva strana. Iako nije Bog zna kakvo riješenje ali je ako nista iskusan.
Probudi se, još uvijek spavaš.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Maticar je napisao/la:Višća.HausMan je napisao/la:Lijevo krilo tacnije.Maticar je napisao/la: Onda si ti prespavao Kvesića

Ovo nisu istine kako ga je ispucao nogama u glavu.

Visca je Right Wing, Main Position, a kod Amara rijetko kad ekipa nije poslozena. Treba nam sad jedan Visca ali lijevak, Visca je desnjak.Maticar je napisao/la:
Višća.
- MocMahale444
Samo vi postavljajte slike od Zelje jer je Zeljina tema.
Jos jednom hvala Makanaky za sliku!
Jos jednom hvala Makanaky za sliku!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Igrao lijevo krilo u Želji. Mirso Bešlija bio desno. Probudi se.HausMan je napisao/la:Visca je Right Wing, Main Position, a kod Amara rijetko kad ekipa nije poslozena. Treba nam sad jedan Visca ali lijevak, Visca je desnjak.Maticar je napisao/la:
Višća.
Zadnja izmjena: Maticar, dana/u 05 jun 2016, 00:58, ukupno mijenjano 1 put.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
HausMan je napisao/la:Visca je Right Wing, Main Position, a kod Amara rijetko kad ekipa nije poslozena. Treba nam sad jedan Visca ali lijevak, Visca je desnjak.Maticar je napisao/la:
Višća.

Priznaj da si morao uci na transfermarkt da provjeris. Kakvi autogolovi.

Ovaj ispuca sam sebi samare.. Onaj danas u par navrata rece da je ovo najgori plasman u poslijednjoj deceniji.

Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 05 jun 2016, 00:58, ukupno mijenjano 1 put.
-
Čuj to ? Evo se preznojih sav!!!!!HausMan je napisao/la:Visca je Right Wing, Main Position, a kod Amara rijetko kad ekipa nije poslozena. Treba nam sad jedan Visca ali lijevak, Visca je desnjak.Maticar je napisao/la:
Višća.
Ipak nam treba lijevak, lijevo krilo klasicno, da igra lijevom nogom. Nemamo ga deceniju. A Visca se dobro snalazio na lijevom krilu, za razliku od drugih desnjaka.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, drzgemboadislic, Levin, MoSaZeLjo1921 i 55 gostiju.