Prvo Sinisa pa SamirUnitedForce je napisao/la:Samir Memisevic na pregovorima.
Provjerena info.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Na S je nesto ....Bosniacum Lilium je napisao/la:Prvo Sinisa pa SamirUnitedForce je napisao/la:Samir Memisevic na pregovorima.
Provjerena info.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Do podne Ilija, od podne AlijaDBR1987 je napisao/la:Na S je nesto ....Bosniacum Lilium je napisao/la:Prvo Sinisa pa SamirUnitedForce je napisao/la:Samir Memisevic na pregovorima.
Provjerena info.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- muhamedhulk
- Kontakt:
Hahaha daaj @aleksandar pa ovdje neki dan ljudi lozili raju za Benku, nikom nista na kraju. Ili sve sankcionisi, ili nikog. Nema smisla...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Daj bahulk, meni je ovaj lik od pocetka bio sumljiv.. Nick united force, navina za tamo neki klub u srbiji a regulara na nasoj temi.. Jos prvih par postova pisao na ekavici lafo 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ali ovaj ne bi smio ni pisati ovdje.Ne moze biti dan nas navijac pa dva dana seljin.Ne mozes porediti tomuhamedhulk je napisao/la:Hahaha daaj @aleksandar pa ovdje neki dan ljudi lozili raju za Benku, nikom nista na kraju. Ili sve sankcionisi, ili nikog. Nema smisla...
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa onda je trebao biti odmah odstranjen, sto mu se dopustalo ikako da pise ovdje.
A trolanje je trolanje, nebitno gdje ti pisao i za koga navijao...
A trolanje je trolanje, nebitno gdje ti pisao i za koga navijao...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Pa sta DrustveniParazit je iz Jajca i bar zbog njega je ok.PitarBordo je napisao/la:Čuj ovog što čestita nekom tamo klubu uspjehe preko teme FK Sarajevo. Nije ovo Kalman radio kume...
Cestitke i od mene.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- PitarBordo
- Kontakt:
Odeš lagano na temu kluba o kojem prićaš, i pričaš o njemu tamo. U naslovu ove teme ne stoji "FK Metalege" ili "Klubovi za koje navija DrustveniParazit". Ova tema je isključivo i samo određena za priču o Fudbalskom Klubu Sarajevo.AVNOJ je napisao/la:Pa sta DrustveniParazit je iz Jajca i bar zbog njega je ok.PitarBordo je napisao/la:Čuj ovog što čestita nekom tamo klubu uspjehe preko teme FK Sarajevo. Nije ovo Kalman radio kume...
Cestitke i od mene.
Samo Saraj'vo.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/paok-od ... ota/196613
Navodno, Werder želi u svoje redove da dovede Cimirota, a čelnici njemačke ekipe poslali su ponudu za bh. fudbalera. Werder je spreman platiti oko dva miliona eura za veznog fudbalera grčke ekipe.
Ipak, u PAOK-u nisu zadovoljni ovom ponudom za Cimirota, te od njemačke ekipe traže da povećaju ponudu. Navodno, PAOK za bh. fudbalera traži oko četiri miliona eura.
Navodno, Werder želi u svoje redove da dovede Cimirota, a čelnici njemačke ekipe poslali su ponudu za bh. fudbalera. Werder je spreman platiti oko dva miliona eura za veznog fudbalera grčke ekipe.
Ipak, u PAOK-u nisu zadovoljni ovom ponudom za Cimirota, te od njemačke ekipe traže da povećaju ponudu. Navodno, PAOK za bh. fudbalera traži oko četiri miliona eura.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
4 milke je realna cifra, 2 je realno uvreda.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa kad skontas njih je skoro 2 milke izasao kad su ga kupovali od nas...MortemHz je napisao/la:4 milke je realna cifra, 2 je realno uvreda.
Leon Benko
Leon Benko
- TobeYarabi
- Kontakt:
ako ode za 4 mi to znaci da ce nama 800 000 
Moj mokri san Cimi u bundesligašu ,da nam se ostvari... džaba sve to opet bi Anel HadžićI , Medvjedi i Grahovci imali mjesta prije ovog momčine.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
Prestani trolati.AVNOJ je napisao/la:Hvala prosvjetitelju moj.PitarBordo je napisao/la:Odeš lagano na temu kluba o kojem prićaš, i pričaš o njemu tamo. U naslovu ove teme ne stoji "FK Metalege" ili "Klubovi za koje navija DrustveniParazit". Ova tema je isključivo i samo određena za priču o Fudbalskom Klubu Sarajevo.AVNOJ je napisao/la:
Pa sta DrustveniParazit je iz Jajca i bar zbog njega je ok.
Cestitke i od mene.
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 05 jun 2016, 01:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo Saraj'vo.
Cisto sumjam da ce Cimi odmah otici u neki klub u bundes pa da tamo bude na klupi. Do sada je pokazao da je pametan pri razmisljanju o transferima i da ne leti grlom u jagode za prvom ponudom. Moja prognoza je da nece otici ove godine nigdje vec da ce naredne pokidati u Grckoj i da ce se onda prodati negdje da bude prva postava kao sto je i kod nas pokazao strpljenje i pamet pa nije poletio za prvim ponudama u Srbiju, Tursku isl...
Cimirot je skolski primjer sportiste, profesionalca, kulturnog momka, i pameti pri donosenju odluka o svojoj karijeri. Svaka mu cast da Bog da u Realu zavrsio.
Cimirot je skolski primjer sportiste, profesionalca, kulturnog momka, i pameti pri donosenju odluka o svojoj karijeri. Svaka mu cast da Bog da u Realu zavrsio.
- TobeYarabi
- Kontakt:
+1revolt je napisao/la:
Cimirot bi se u roku od pola godine najvise uspio nametnuti i u Werderu, zato se nadam da ce otici vec ovo ljeto
Pyro is not a crime !
Ne bih dakomentarisem nesto posebno na temi mladih FKS vec ovdje
Hamza čatakovic je vec sada po meni u onih 14 igraca koji svaku tekmu igraju, da li pola sata ili 90 min zavisi od utakmice, ali momak kida, jednostavno pravi djecu svojim vrsnjacima! Onakav talenat i snaga se rijetko viđa, onakav sut, dribling, visina... sve!
Dalje, Gljiva mora biti isproban na krilu u prvom timu ... makar prijateljske kada budu... danas na krilu je toliko dobro odigrao da je cak i catakovica zasjenio... prebrz, jednako sa loptom i bez nje, jak u duelu, ekstra teknika u trku...zabio sjajan gol iz volea (ustvari, podignuta lopta, odskocila)
vazda isto tako jos mu malo "Nesto" fali
heric je zasluzeno vec u tih 18-20 igraca
Sadiku je također momak koji ce jednog dana biti ekstra igrac... neka ga jos godinu u ovoj ekipi...
to je ono sto sam ja vidio danas... i mislim da ovi momci moraju dobiti šansu... rastoder također je dobar na lijevom beku
sta se desilo sa osmanovicem? :O Kakva katastrofa ....
Hamza čatakovic je vec sada po meni u onih 14 igraca koji svaku tekmu igraju, da li pola sata ili 90 min zavisi od utakmice, ali momak kida, jednostavno pravi djecu svojim vrsnjacima! Onakav talenat i snaga se rijetko viđa, onakav sut, dribling, visina... sve!
Dalje, Gljiva mora biti isproban na krilu u prvom timu ... makar prijateljske kada budu... danas na krilu je toliko dobro odigrao da je cak i catakovica zasjenio... prebrz, jednako sa loptom i bez nje, jak u duelu, ekstra teknika u trku...zabio sjajan gol iz volea (ustvari, podignuta lopta, odskocila)
vazda isto tako jos mu malo "Nesto" fali
heric je zasluzeno vec u tih 18-20 igraca
Sadiku je također momak koji ce jednog dana biti ekstra igrac... neka ga jos godinu u ovoj ekipi...
to je ono sto sam ja vidio danas... i mislim da ovi momci moraju dobiti šansu... rastoder također je dobar na lijevom beku
sta se desilo sa osmanovicem? :O Kakva katastrofa ....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood i 26 gostiju.