UnitedForce je napisao/la:Samir Memisevic na pregovorima.
Provjerena info.
moja najveca zelja, kapa im do poda ako njega dovedu
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
UnitedForce je napisao/la:Samir Memisevic na pregovorima.
Provjerena info.
Trolla frajerJoseeMourinho je napisao/la:UnitedForce je napisao/la:Samir Memisevic na pregovorima.
Provjerena info.![]()
![]()
moja najveca zelja, kapa im do poda ako njega dovedu![]()
![]()
iako mislim da finansijski ne mozemo ispratiti ponude iz vana
laze lik stavio je istu informaciju i kod pitara na njihov forumirfo je napisao/la:Trolla frajerJoseeMourinho je napisao/la:UnitedForce je napisao/la:Samir Memisevic na pregovorima.
Provjerena info.![]()
![]()
moja najveca zelja, kapa im do poda ako njega dovedu![]()
![]()
iako mislim da finansijski ne mozemo ispratiti ponude iz vana
HvalaCudnovati je napisao/la:
stric
Nisi jediniJoseeMourinho je napisao/la:e jbg dobro sam se upeco![]()
Onda si ti prespavao KvesićaHausMan je napisao/la:Ma ne možemo mi dovesti Memisevica nažalost nismo na tom nivou. Valjalo bi Ivetica dovesti, svakako nam decenijama škripi lijeva strana. Iako nije Bog zna kakvo riješenje ali je ako nista iskusan.
Lijevo krilo tacnije.Maticar je napisao/la:Onda si ti prespavao KvesićaHausMan je napisao/la:Ma ne možemo mi dovesti Memisevica nažalost nismo na tom nivou. Valjalo bi Ivetica dovesti, svakako nam decenijama škripi lijeva strana. Iako nije Bog zna kakvo riješenje ali je ako nista iskusan.
Višća.HausMan je napisao/la:Lijevo krilo tacnije.Maticar je napisao/la:Onda si ti prespavao KvesićaHausMan je napisao/la:Ma ne možemo mi dovesti Memisevica nažalost nismo na tom nivou. Valjalo bi Ivetica dovesti, svakako nam decenijama škripi lijeva strana. Iako nije Bog zna kakvo riješenje ali je ako nista iskusan.
Maticar je napisao/la:Višća.HausMan je napisao/la:Lijevo krilo tacnije.Maticar je napisao/la: Onda si ti prespavao Kvesića
Probudi se, još uvijek spavaš.
Visca je Right Wing, Main Position, a kod Amara rijetko kad ekipa nije poslozena. Treba nam sad jedan Visca ali lijevak, Visca je desnjak.Maticar je napisao/la:
Višća.
Igrao lijevo krilo u Želji. Mirso Bešlija bio desno. Probudi se.HausMan je napisao/la:Visca je Right Wing, Main Position, a kod Amara rijetko kad ekipa nije poslozena. Treba nam sad jedan Visca ali lijevak, Visca je desnjak.Maticar je napisao/la:
Višća.
HausMan je napisao/la:Visca je Right Wing, Main Position, a kod Amara rijetko kad ekipa nije poslozena. Treba nam sad jedan Visca ali lijevak, Visca je desnjak.Maticar je napisao/la:
Višća.
Čuj to ? Evo se preznojih sav!!!!!HausMan je napisao/la:Visca je Right Wing, Main Position, a kod Amara rijetko kad ekipa nije poslozena. Treba nam sad jedan Visca ali lijevak, Visca je desnjak.Maticar je napisao/la:
Višća.
Trenutno korisnika/ca: Allosio, BosnianLevi, Marsiano, WeekendOffender i 64 gosta.