samirr je napisao/la:Bio sam na ekskurziji u Mostaru kad ste ulazili u PL. Zelim vam što brzi povratak za sezonu-dvije maximalno. Liga bez Veleza nije ista. Nadam se da ce neko uloziti u vas pa da se svi onako poštenski pobijemo za tu titulu. Na stranu svu zezanciju, ja iskreno mislim da Velez nije prodao utakmicu protiv Goška. Kad par sezona kasnije nisu htjeli da prodaju Zelji kojeg su dobili oni se tad borili za titulu a Velezu nije trebalo ne vidim zašto bi Gošku ili kad su prosle dobili Sarajevo 2-0 za vas tad nebitnoj utakmici ne vidim razlog da prodajete Gošku. Zelim vam što brzi povratak ! Valjda se nadje neko da ulozi u vas i taj dug vaš nije veliki i tu vam je veliki plus što se tice ulagaca u narednom periodu.
a vidi se da si djecak. za te pobjede kad ti ne treba dobiju se premije od trecih ekipa pa se gine na terenu, sto je potpuno legalno i ne znam sto se oko toga pravi problem. velez je i od zrinjskog uzeo pare da zapne protiv rudara iz kaknja i dobili ih 4:1 i ostavili zrinjskog u ligi. sve se vrti oko para tako da tu utakmicu sa goskom ne trebate licno dozivljavati.