Maticar je napisao/la:hz su fakat gay, samo su ispali naivni pa su istom bojom napisali ovu **** parolu i naziv svoje grupe![]()
a i ova je jaka![]()
Ovo je jače od gej kafića po Mostaru.

Priče kruže da je Tobe guinnes boy,a Geri samo boy.

Maticar je napisao/la:hz su fakat gay, samo su ispali naivni pa su istom bojom napisali ovu **** parolu i naziv svoje grupe![]()
a i ova je jaka![]()
Nema kod Pastrmke mjesta. Mlade Cehinje sve apartmane zauzele.Cocaine je napisao/la:Haj i ti brato pa cemo u voz. Ja cu biti zadnjiamazing je napisao/la:alanford87 je napisao/la:Tobe i Geri se sele u Mostar![]()
![]()
![]()
![]()
Mogu kod pastrmke u apartmane,pa u troje.![]()
Zašto se Sarajevu ne računaju prajdovi kao trofeji? Kome smeta gej Sarajevo?
http://diskriminacija.ba/bu%C4%91enje-l ... ma-u-tuzli
Tekst neću da čitam, ne zanima me ta pe.derska spika. Ovde vidim samo slike iz gej Sarajeva.Cocaine je napisao/la:Haj i ti brato pa cemo u voz. Ja cu biti zadnjiamazing je napisao/la:alanford87 je napisao/la:Tobe i Geri se sele u Mostar![]()
![]()
![]()
![]()
Mogu kod pastrmke u apartmane,pa u troje.![]()
Zašto se Sarajevu ne računaju prajdovi kao trofeji? Kome smeta gej Sarajevo?
http://diskriminacija.ba/bu%C4%91enje-l ... ma-u-tuzli
Brato to ovi iz Sarajeva lajkaju.Cocaine je napisao/la:@amazing ma brato ja cu ti u skracenici. Mladim tuzlankim homicima i lezbama brojnost iz dana u dan raste da cak imaju i svoju fb stranicu
U tuzli fb stranica, u Mostaru klub i tvoje apartmane, u Sarajevu parada...Cocaine je napisao/la:@amazing ma brato ja cu ti u skracenici. Mladim tuzlankim homicima i lezbama brojnost iz dana u dan raste da cak imaju i svoju fb stranicu
Neka **** u mojim apartmanima. Uredne su platise a i ne ostavljaju fleke od sperme. Oni to progutaju svecarapa je napisao/la:U tuzli fb stranica, u Mostaru klub i tvoje apartmane, u Sarajevu parada...Cocaine je napisao/la:@amazing ma brato ja cu ti u skracenici. Mladim tuzlankim homicima i lezbama brojnost iz dana u dan raste da cak imaju i svoju fb stranicu
Haj u **** brato.Cocaine je napisao/la:Neka **** u mojim apartmanima. Uredne su platise a i ne ostavljaju fleke od sperme. Oni to progutaju svecarapa je napisao/la:U tuzli fb stranica, u Mostaru klub i tvoje apartmane, u Sarajevu parada...Cocaine je napisao/la:@amazing ma brato ja cu ti u skracenici. Mladim tuzlankim homicima i lezbama brojnost iz dana u dan raste da cak imaju i svoju fb stranicu![]()
Ima i jedan navijac komsija lajkačamazing je napisao/la:Brato to ovi iz Sarajeva lajkaju.Cocaine je napisao/la:@amazing ma brato ja cu ti u skracenici. Mladim tuzlankim homicima i lezbama brojnost iz dana u dan raste da cak imaju i svoju fb stranicu![]()
Bjezi u k.u.r.a.c jbt sve nenormalnoCocaine je napisao/la:Neka **** u mojim apartmanima. Uredne su platise a i ne ostavljaju fleke od sperme. Oni to progutaju svecarapa je napisao/la:U tuzli fb stranica, u Mostaru klub i tvoje apartmane, u Sarajevu parada...Cocaine je napisao/la:@amazing ma brato ja cu ti u skracenici. Mladim tuzlankim homicima i lezbama brojnost iz dana u dan raste da cak imaju i svoju fb stranicu![]()
Cocaine je napisao/la:Ima i jedan navijac komsija lajkačamazing je napisao/la:Brato to ovi iz Sarajeva lajkaju.Cocaine je napisao/la:@amazing ma brato ja cu ti u skracenici. Mladim tuzlankim homicima i lezbama brojnost iz dana u dan raste da cak imaju i svoju fb stranicu![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Aj sto vas plodimo u Tuzli, ali vas plodimo i na po Koseva. Mi vas plodimo a vi nam jos pljescetezagor1987 je napisao/la:Kakav smisao za humor tuzlanskih kozojeba hahah pa cijelu Tuzlu vam oplodismo,dajte djecu povedite na DNK analizu bilo bi svega. Ona situacija kad tuzlak sarajliji prosipa humor hahah da su znali nadrealisti sta da ce ovo docekat nebi ni postojali. Fukare jestel kopirali jos neku pjesmu od HZ,posto cijeli repertoar su nase pjesme
Jeste li se ovo pobratili ?zagor1987 je napisao/la:Alan forde humor nula kao i obicno,jednu sezonu ste docekali da budete zamislite drugi haha i to bez trofeja,al slavite kao da ste 20 titula uzeli,vi nama nikad atraktivni bili nit rivali u bilo kojem smislu,a za ogranicenja se grohotom smijem
alan ford je jare sa posebim potrebama, stavi ga na blok.. imaju i oni svoje titule i trofejezagor1987 je napisao/la:Alan forde humor nula kao i obicno,jednu sezonu ste docekali da budete zamislite drugi haha i to bez trofeja,al slavite kao da ste 20 titula uzeli,vi nama nikad atraktivni bili nit rivali u bilo kojem smislu,a za ogranicenja se grohotom smijem
Trenutno korisnika/ca: TylerBurey, Vanja8 i 30 gostiju.