PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

amazing
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la amazing » 05 jun 2016, 12:06

Maticar je napisao/la:hz su fakat gay, samo su ispali naivni pa su istom bojom napisali ovu **** parolu i naziv svoje grupe :rol:

a i ova je jaka :mrgreen:
slika

Ovo je jače od gej kafića po Mostaru. :lol: :lol: :lol: :urnebes: :urnebes:

Priče kruže da je Tobe guinnes boy,a Geri samo boy. :mrgreen: :ljepota:

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 05 jun 2016, 12:07

Cocaine je napisao/la:
amazing je napisao/la:
alanford87 je napisao/la:Tobe i Geri se sele u Mostar :kafa:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Mogu kod pastrmke u apartmane,pa u troje. :ljepota:

Zašto se Sarajevu ne računaju prajdovi kao trofeji? Kome smeta gej Sarajevo? :mrgreen:
Haj i ti brato pa cemo u voz. Ja cu biti zadnji :wave:

http://diskriminacija.ba/bu%C4%91enje-l ... ma-u-tuzli
Nema kod Pastrmke mjesta. Mlade Cehinje sve apartmane zauzele.
Nego ribo kakav si komsija. Krmak onakav konobar i ti ne zelis da ga zaposlis na recepciji. Nikad od tebe dobrog komsije.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

amazing
Kontakt:

Post Postao/la amazing » 05 jun 2016, 12:09

Cocaine je napisao/la:
amazing je napisao/la:
alanford87 je napisao/la:Tobe i Geri se sele u Mostar :kafa:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Mogu kod pastrmke u apartmane,pa u troje. :ljepota:

Zašto se Sarajevu ne računaju prajdovi kao trofeji? Kome smeta gej Sarajevo? :mrgreen:
Haj i ti brato pa cemo u voz. Ja cu biti zadnji :wave:

http://diskriminacija.ba/bu%C4%91enje-l ... ma-u-tuzli
Tekst neću da čitam, ne zanima me ta pe.derska spika. Ovde vidim samo slike iz gej Sarajeva. :kafa: Promašio si adresu,a što se vašeg ljubavnog vozića tiče,Tobe je ljubomoran samo nemoj ti na Gerija.Geri lokomotiva, Tobe pa ti na kraj. :mrgreen: Ispuniče ti fantaziju samo ne diraj Gerija.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 05 jun 2016, 12:13

@amazing ma brato ja cu ti u skracenici. Mladim tuzlankim homicima i lezbama brojnost iz dana u dan raste da cak imaju i svoju fb stranicu :lol:

amazing
Kontakt:

Post Postao/la amazing » 05 jun 2016, 12:15

Cocaine je napisao/la:@amazing ma brato ja cu ti u skracenici. Mladim tuzlankim homicima i lezbama brojnost iz dana u dan raste da cak imaju i svoju fb stranicu :lol:
Brato to ovi iz Sarajeva lajkaju. :mrgreen: :rol:

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 05 jun 2016, 12:16

Cocaine je napisao/la:@amazing ma brato ja cu ti u skracenici. Mladim tuzlankim homicima i lezbama brojnost iz dana u dan raste da cak imaju i svoju fb stranicu :lol:
U tuzli fb stranica, u Mostaru klub i tvoje apartmane, u Sarajevu parada...
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 05 jun 2016, 12:21

carapa je napisao/la:
Neka **** u mojim apartmanima. Uredne su platise a i ne ostavljaju fleke od sperme. Oni to progutaju sve :urnebes: :urnebes:

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 05 jun 2016, 12:21

slika

slika

:njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
Cocaine je napisao/la:
carapa je napisao/la:
Neka **** u mojim apartmanima. Uredne su platise a i ne ostavljaju fleke od sperme. Oni to progutaju sve :urnebes: :urnebes:
Haj u **** brato. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 05 jun 2016, 12:23

amazing je napisao/la:
Ima i jedan navijac komsija lajkač :urnebes: :rol:
[youtube][/youtube]

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 05 jun 2016, 12:24

Cocaine je napisao/la:
carapa je napisao/la:
Bjezi u k.u.r.a.c jbt sve nenormalno :lol: :lol:

amazing
Kontakt:

Post Postao/la amazing » 05 jun 2016, 12:25

Cocaine je napisao/la:
amazing je napisao/la:
Ima i jedan navijac komsija lajkač :urnebes: :rol:
[youtube][/youtube]
:urnebes: :urnebes:

Viđaš li ga s kantama? Za šahovnicu mu je trebalo 2 sad 7 boja,jel nosi 7 odjednom il ide na dvaput triput? :mrgreen:

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 05 jun 2016, 12:28

Sada ce nam krmak napisati koje je vodjino omiljeno pice. Voli li veliki vodja koktelcice ili je on u vasoj vezi muskarac pa pije Karlovacko na slamku?

alanford87
Kontakt:

Post Postao/la alanford87 » 05 jun 2016, 13:15

Tobe i Geri ne mogu dobiti dozvolu o stalnom prebivalistu u Mostaru dok ne predaju certifikat o polozenom ispitu za molera :nene:
Crash course:

[youtube][/youtube]

Barem u drzanju razlicitih valjaka imaju prakticnog iskustva :lolno:

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 05 jun 2016, 13:32

**** majku sto su se skupili. Kozje ludilo svega mi
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 05 jun 2016, 13:38

Kakav smisao za humor tuzlanskih kozojeba hahah pa cijelu Tuzlu vam oplodismo,dajte djecu povedite na DNK analizu bilo bi svega. Ona situacija kad tuzlak sarajliji prosipa humor hahah da su znali nadrealisti sta da ce ovo docekat nebi ni postojali. Fukare jestel kopirali jos neku pjesmu od HZ,posto cijeli repertoar su nase pjesme

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 05 jun 2016, 13:48

Biografska pjesma o Krmku
[youtube][/youtube]
🔴⚫️

alanford87
Kontakt:

Post Postao/la alanford87 » 05 jun 2016, 13:55

zagor1987 je napisao/la:Kakav smisao za humor tuzlanskih kozojeba hahah pa cijelu Tuzlu vam oplodismo,dajte djecu povedite na DNK analizu bilo bi svega. Ona situacija kad tuzlak sarajliji prosipa humor hahah da su znali nadrealisti sta da ce ovo docekat nebi ni postojali. Fukare jestel kopirali jos neku pjesmu od HZ,posto cijeli repertoar su nase pjesme
Aj sto vas plodimo u Tuzli, ali vas plodimo i na po Koseva. Mi vas plodimo a vi nam jos pljescete :clap:

Sarajke vole urbana tuzlanska spolovila. Previse je ogranicenja u Sarajevu stoga kad nas jasu uzvikuju Slobodaaaa

Sad lagano nazad u rupu iz koje si izasao, lizi svoje rane :oops: i mani se lovackih :kafa:

[youtube][/youtube]

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 05 jun 2016, 14:43

Alan forde humor nula kao i obicno,jednu sezonu ste docekali da budete zamislite drugi haha i to bez trofeja,al slavite kao da ste 20 titula uzeli,vi nama nikad atraktivni bili nit rivali u bilo kojem smislu,a za ogranicenja se grohotom smijem

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 05 jun 2016, 14:52

zagor1987 je napisao/la:Alan forde humor nula kao i obicno,jednu sezonu ste docekali da budete zamislite drugi haha i to bez trofeja,al slavite kao da ste 20 titula uzeli,vi nama nikad atraktivni bili nit rivali u bilo kojem smislu,a za ogranicenja se grohotom smijem
Jeste li se ovo pobratili ? :clap: :clap:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 05 jun 2016, 14:55

zagor1987 je napisao/la:Alan forde humor nula kao i obicno,jednu sezonu ste docekali da budete zamislite drugi haha i to bez trofeja,al slavite kao da ste 20 titula uzeli,vi nama nikad atraktivni bili nit rivali u bilo kojem smislu,a za ogranicenja se grohotom smijem
alan ford je jare sa posebim potrebama, stavi ga na blok.. imaju i oni svoje titule i trofeje

slika
slika

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: TylerBurey, Vanja8 i 30 gostiju.