FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ne smijemo Dzidica prepustit sarajlijama. Onakvog igraca nema u ovoj ligi...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

začudila sam se kada sam vidjela da ne piše da smo ga i mi kontaktirali

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Djaba sto nema kada nije dobar za svlacionice vjerovatno ..
Husrefa nisam vidio, ali je Saša tu. Što se tiče terena, samo sam vidio smeća, i da ni stolove nisu još sklonili, u teren se nisam baš zagledao.wobly92 je napisao/la:Jel Husref tu ili ih Omerović i pomoćnici prate?
Ima li slika poslije sinoćnjeg seljačkog folklora na Tušnju, u kakvom je stanju teren da vidimo?
kako li je ovo izgledalo tamnoputim igracima, u fazonu: đe smo dosli jebt :lol:Scorpio10 je napisao/la: Što se tiče terena, samo sam vidio smeća, i da ni stolove nisu još sklonili, u teren se nisam baš zagledao.
Ne vjerujem da je teren uopšte oštećen, nije bilo ni kiše. Ima smeća tona, ostalo je flaša i čaša iza rulje, o opušcima da ne pričam.
Forza Milan!
Chini, skloni ovog troprstasa....bode me u oci, a ne mogu mu nista....Chinaglia je napisao/la:Zoran Kokot slobodan igrac![]()
#dođinajdrazi
🔴⚫️
nacionalisto, ti nisi pravi tuzlak, ne postujes razlicitosti :kafa:Skver je napisao/la:Chini, skloni ovog troprstasa....bode me u oci, a ne mogu mu nista....Chinaglia je napisao/la:Zoran Kokot slobodan igrac :kafa:
#dođinajdrazi
druze Franto, dođi i rijesi ovo :salut:
pljuni na ekran slobodnoSkver je napisao/la:Chini, skloni ovog troprstasa....bode me u oci, a ne mogu mu nista....Chinaglia je napisao/la:Zoran Kokot slobodan igrac![]()
#dođinajdrazi

Forza Milan!
Ma i ovo je za njih Wembley brateChinaglia je napisao/la:kako li je ovo izgledalo tamnoputim igracima, u fazonu: đe smo dosli jebtScorpio10 je napisao/la: Što se tiče terena, samo sam vidio smeća, i da ni stolove nisu još sklonili, u teren se nisam baš zagledao.

Sta cu pljuvat, qaro sam ih 34 mjeseca.....Maestro21 je napisao/la:pljuni na ekran slobodnoSkver je napisao/la:Chini, skloni ovog troprstasa....bode me u oci, a ne mogu mu nista....Chinaglia je napisao/la:Zoran Kokot slobodan igrac![]()
#dođinajdrazi
🔴⚫️
po gradu kruzi prica da su ovi tamnoputi trcali do Tuzle, odakle god da su dosli, da steknu kondiciju
a ovaj jedan sto je povrijeđen, imao je nezgodu negdje na putu
a ovaj jedan sto je povrijeđen, imao je nezgodu negdje na putu
negdje sam citao clanak od prije neki dan, tamo pise da su dosla cetiri igraca preko tih nekih agencijaScorpio10 je napisao/la:Sad s pomoćnog s rekreacije na velike, iza nas trening (proba) za novajlije. Treći crnac je nepoznanica, ali mi momak iz kluba reče da ima još jedan, ostao u hotelu nije mogao jutros na trening jer je tek sinoć stigao. Od ostalih, znam samo jednog momka koji je igrao rekreaciju s nama prošle godine...
prvobitno su spomenuta samo ona dvojica, al' poslije jos dvojica
Pa to je ta situacija znači, trojica na treningu i taj jedan što je sinoć došao, pa propustio jutrošnji trening. A koja su to dvojica, čekamo izvještaj s treninga, jer su i nas brzo istjerali s pomoćnog kad smo završili i nisu nam dali da budemo ni na tribini, skroz morali izaći van.Chinaglia je napisao/la:negdje sam citao clanak od prije neki dan, tamo pise da su dosla cetiri igraca preko tih nekih agencijaScorpio10 je napisao/la:Sad s pomoćnog s rekreacije na velike, iza nas trening (proba) za novajlije. Treći crnac je nepoznanica, ali mi momak iz kluba reče da ima još jedan, ostao u hotelu nije mogao jutros na trening jer je tek sinoć stigao. Od ostalih, znam samo jednog momka koji je igrao rekreaciju s nama prošle godine...
prvobitno su spomenuta samo ona dvojica, al' poslije jos dvojica
-
- Kontakt:
Obavezno ove tamnopute sakriti negdje od ovih nasih kurava, da ne bi kakvu bolest dobili prije pocetka sezone.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nadajmo se da ce tuzlanski ili sportsport obaviti par poziva i saznati o kome se radi 

hajmo insajderi, saznajte imena 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ne vjerujem da Džidić glup da ide u Sarajevo.A to što mediji pišu ne mora ništa da znači,na polu-sezoni Sport Primus ako se ne varam su objavili ''Karic,Đelmi'' nova pojačanja Slobode,pa nista od toga

Ok mali....Chinaglia je napisao/la: nacionalisto, ti nisi pravi tuzlak, ne postujes razlicitosti![]()
druze Franto, dođi i rijesi ovo

🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.