Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nego da pitam samo zasto u sirokom od poslije rata nije igrao nijedan ni pravoslavac ni musliman???
cak ni muslimani koji jedu svinjetinu, ili da budem jos precizniji, prsut :kafa:FoSte95 je napisao/la:Nego da pitam samo zasto u sirokom od poslije rata nije igrao nijedan ni pravoslavac ni musliman???
Ne znam zašto vas to toliko briga tko igra u Širokom? Klub valjda ima pravo dovoditi igrače koje želi. A što se tiče tvog pitanja nije istina da nije igrap niti jedan igrač druge vjere al ne da mi se po stoti put o tomeFoSte95 je napisao/la:Nego da pitam samo zasto u sirokom od poslije rata nije igrao nijedan ni pravoslavac ni musliman???
Al stvarno zanimljivo, za što se vi hvatate? Tko igra gdje?
Mene boli k...c igraju li u Sarajevu ili Želji svi Muslimani, Srbi ili Kinezi.. Neka im igra koga god hoće, apsolutno ne briga mene a vjerujem i većinu ostalih
Nadalje, stalno furate jednu te istu priču o fašistima, ustašama sa Širokog gdje ne igraju drugi bla bla, a opet s druge strane u Zrinjskom gdje igraju su vam i oni ustaše, fašisti itd
Nevjerojatno
Svi se samo kačite na jedno te isto, a da sutra igraju svi u Širokom vi bi opet našli nešto, opet bi nazivali fašistima, ustašama itd
Bitno je samo da se po drugom pljuje
Uživajte u nogometu, a upropastište temu glupostima
Zadnja izmjena: brig, dana/u 05 jun 2016, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.
Iskreno drazi mi je Zrinjski od Sirokog, al mi je smijeno i ono HNK, pa ni Dinamo ni Hajduk nemaju prefiks hrvatski, al hajd barem su korektni 
A zamisli svi da stave nacionalne prefikse BFK Zeljeznicar, BFK Sarajevo, SFK Radnik, BFK Sloboda hahaha ma haos cccc

A zamisli svi da stave nacionalne prefikse BFK Zeljeznicar, BFK Sarajevo, SFK Radnik, BFK Sloboda hahaha ma haos cccc
-
- Kontakt:
Bagra bolan, frajer je otrovan mrznjom od prvog svog upisa na ovom forumu.Uopste ga ne interesuje sport, samo laje na Bosnjake i drzavu BIH.Navijac Dinama ili Hajduka, nemam pojma, uostalom kao velika vecina skutora.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ja jos ne mogu vjerovat da nas je covjek prozvao simpatizerima teroristicke organizacije
Ja te odpatke 40-tih nisam spominjao to si ti rekao, niti sam vas tako nazvaobrig je napisao/la:Ne znam zašto vas to toliko briga tko igra u Širokom? Klub valjda ima pravo dovoditi igrače koje želi. A što se tiče tvog pitanja nije istina da nije igrap niti jedan igrač druge vjere al ne da mi se po stoti put o tomeFoSte95 je napisao/la:Nego da pitam samo zasto u sirokom od poslije rata nije igrao nijedan ni pravoslavac ni musliman???
Mene boli k...c igraju li u Sarajevu ili Želji svi Muslimani, Srbi ili Kinezi.. Neka im igra koga god hoće, apsolutno ne briga mene a vjerujem i većinu ostalih
Nadalje, stalno furate jednu te istu priču o fašistima, ustašama sa Širokog gdje ne igraju drugi bla bla, a opet s druge strane u Zrinjskom gdje igraju su vam i oni ustaše, fašisti itd
Nevjerojatno
Svi se samo kačite na jedno te isto, a da sutra igraju svi u Širokom vi bi opet našli nešto, opet bi nazivali fašistima, ustašama itd

- Thetraphak1921
- Kontakt:
Dobro, ali cinjenica je da niste zdrav sportski kolektiv. Vise bolestan 'nako..brig je napisao/la:Ne znam zašto vas to toliko briga tko igra u Širokom? Klub valjda ima pravo dovoditi igrače koje želi. A što se tiče tvog pitanja nije istina da nije igrap niti jedan igrač druge vjere al ne da mi se po stoti put o tomeFoSte95 je napisao/la:Nego da pitam samo zasto u sirokom od poslije rata nije igrao nijedan ni pravoslavac ni musliman???
Nevjerojatno
Fk Sloboda je neraskidivi dio radnickog sportskog drustva "RSD Sloboda".....tradicija koja traje od 1919 g....nismo klub pod patronatom nikakve politicke ili bilo kakve druge organizacije, klub koji je utemeljen od ljudi razlicitih nacionalnosti, za razliku od kluba ciji si ti simpatizer i cija nam je istorija dobro poznata i starija i ova novija sa tim prefiksom u imenu kluba. A to poredjenje sa ISIS-om ti je na nivou tvog kluba koji je obitavao dok nije ugasen.miki651 je napisao/la:to vi govorite točno 20 godinatuzlak1987 je napisao/la:To je to, a vama kada bi HDZ pala sa vlasti i kladionice pocele placati porez zavrsili bi u drugoj Federalnoj ..miki651 je napisao/la: vi imate jednog stanovnika tuzle koji je ujedno i jedini pravi tuzlak a to je Husić. Pravi domicilni tuzlaci su opljačkali klub. Kad jedinom pravom tuzlaku dopizdi i kad svhati da od domicilnih tuzlaka doživljava samo uvrede i da su uz njega isključivo radi osobne koristi, tad klub ide tamo gdje ga samo pravi tuzlaci i mogu odvest a to je raspad kluba.A isis vam sve draži
🔴⚫️
- alanford87
- Kontakt:
Pitao bih te isto to, kada bi Bosnjaka bilo manje od 15% u drzavi. Lako je biti otvoren, liberalan i tolerantan kada si u vecini. Kada si u manjini upres svim snagama da sacuvas to nesto svoje, nazalost cesto nepopularnim potezima i elementima diskriminacije.FoSte95 je napisao/la:Nego da pitam samo zasto u sirokom od poslije rata nije igrao nijedan ni pravoslavac ni musliman???
Sa druge strane imas to isto u Spaniji sa Baskima u Athletic Bilbau

Meni su vise smijesni ovi iz Mostara sa privatizacijom hrv. nac. interesa u BiH sto bacaju supljake, a sve u svrhu bogacenja i koristi hercegovackih oligarha. Primaju se na tu pricu kao zene na komplimente. Ponasaju se kao Sarajlije, a njih kao kritikuju

- alanford87
- Kontakt:
Objasnio.Skver je napisao/la: Fk Sloboda je neraskidivi dio radnickog sportskog drustva "RSD Sloboda".....tradicija koja traje od 1919 g....nismo klub pod patronatom nikakve politicke ili bilo kakve druge organizacije, klub koji je utemeljen od ljudi razlicitih nacionalnosti, za razliku od kluba ciji si ti simpatizer i cija nam je istorija dobro poznata i starija i ova novija sa tim prefiksom u imenu kluba. A to poredjenje sa ISIS-om ti je na nivou tvog kluba koji je obitavao dok nije ugasen.
Zadnja izmjena: alanford87, dana/u 05 jun 2016, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Bosne i Hercegovine, al' to je i drzava Hrvata, danas. Buducnost je neizvjesna radi bijele kuge, al'danas se istakne i Hr zastava uz BiH sto je zakonski moguce. Da se razumijemo, Siroki Brijeg je klub Hrvata i ponosan sam radi cinjenice sto kao takav ima odlicne rezultate.shzna je napisao/la:Pod kojom zastavom nastupa hrvatski klub?UltrasNotRed je napisao/la:Sto da ti odgovorim. Uopce ne treba napredak, lagano i ovo danas sto Siroki radi je predobro. U Europi nema puno toliko malih sredina sa kontinuitetom kao Siroki. U napredak ne valja bacati novce dok drugi kaskaju, pomalo i bez pritiska, to je kljuc uspjeha. Siroki danas ima sve sto je dovoljno da bude u vrhu i vise od toga. Stabilna sredina, cisti, pravi hrvatski klub koji ima svoju svrhu. To raduje.shzna je napisao/la:@UltrasNotRed
Zašto meni ne odgovoriš?
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
-
A rasprave, svako malo se i po 'ko zna koji put o istom razglaba...Točno se u ovih par zadnjih stranica može vidjeti prosječan profil napaćenog građanina BiH kome je FTV glavni izvor informacija pa onda takvi počnu pisati kojekakve nebuloze o Mostaru, Širokom, porezu, javnim poduzećima, kladionicama, strankama...Glupo je i reagirati na takva mišljenja...Bože sačuvaj!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Wagner?inače pravoslavacFoSte95 je napisao/la:Nego da pitam samo zasto u sirokom od poslije rata nije igrao nijedan ni pravoslavac ni musliman???
tuzlake voli Šabović
PiazzaGrande je napisao/la:A rasprave, svako malo se i po 'ko zna koji put o istom razglaba...Točno se u ovih par zadnjih stranica može vidjeti prosječan profil napaćenog građanina BiH kome je FTV glavni izvor informacija pa onda takvi počnu pisati kojekakve nebuloze o Mostaru, Širokom, porezu, javnim poduzećima, kladionicama, strankama...Glupo je i reagirati na takva mišljenja...Bože sačuvaj!

- tuzlak1987
- Kontakt:
On je protestant, u Brazilu je svaka peta osoba protestant, a ovdje te njegove crkve ima mozda 2-3 u drzavi.. Sto je velika razlika za ljude iz Sirokog od nekog ko je pravoslavac sa Balkana.Vlado555 je napisao/la:Wagner?inače pravoslavacFoSte95 je napisao/la:Nego da pitam samo zasto u sirokom od poslije rata nije igrao nijedan ni pravoslavac ni musliman???
Ja mislim da je on protestantVlado555 je napisao/la:Wagner?inače pravoslavacFoSte95 je napisao/la:Nego da pitam samo zasto u sirokom od poslije rata nije igrao nijedan ni pravoslavac ni musliman???
Al totalno nebitno
Ne znam čime se ljudi zamaraju. Široki se uglavnom bazira na domaće igrače kojih u kadru ima i najviše, a ostali su poneki stranac i iz okolice uglavnom Hercegovina
-
- Kontakt:
kad smo vec kod protestanata
jel u zenici ima ta crkva , nesto je wagner spominjao jednom ...

- JohnCleese
- Kontakt:
Fenan Salcinovic na korak od Sirokog Brijega
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Potpisan predugovor na pola sezoneJohnCleese je napisao/la:Fenan Salcinovic na korak od Sirokog Brijega
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.