Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Uglavnom glupo poredjenje nekih sa isisom i glupo je spominjanje toga sto u Sirokom igraju samo katolici. Sve veliki Hrvati i Bosnjaci, a kad bi vas sad pitao sta predstavlja danasnji dan u historiji Bosne ne bi znali 

Ma nešto mi otišlo..vljd to ima u Mostaru uff jedva čekamo Fenana nije loš hah
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Odlican igrac. Eksplozivan, dinamican, cuce se za njega jos u inostranim medijima.JohnCleese je napisao/la:Fenan Salcinovic na korak od Sirokog Brijega
-
Ne znam samo zašto se i kome vi sa Širokog Brijega pravdate... Ma zdraoooo...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
znaci, ako se ne raznese, potpisuje nesto duzi ugovor :mrgreen:Android je napisao/la:Potpisan predugovor na pola sezoneJohnCleese je napisao/la:Fenan Salcinovic na korak od Sirokog Brijega
Prvi put korišten hrvatski znak tj. Zastava crven bijel plavi i dan okoliša je također dns ovo prvo nema veze s BiH al etNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Uglavnom glupo poredjenje nekih sa isisom i glupo je spominjanje toga sto u Sirokom igraju samo katolici. Sve veliki Hrvati i Bosnjaci, a kad bi vas sad pitao sta predstavlja danasnji dan u historiji Bosne ne bi znali
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma kaže sacekat ce kraj ugovora pa za BožićChinaglia je napisao/la:znaci, ako se ne raznese, potpisuje nesto duzi ugovorAndroid je napisao/la:Potpisan predugovor na pola sezoneJohnCleese je napisao/la:Fenan Salcinovic na korak od Sirokog Brijega

Thetraphak1921 je napisao/la:Odlican igrac. Eksplozivan, dinamican, cuce se za njega jos u inostranim medijima.JohnCleese je napisao/la:Fenan Salcinovic na korak od Sirokog Brijega

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Mislio sam na ovo. Dan kada je pogubljen posljednji bosanski kralj. Smrću posljednjega bosanskog kralja Bosna izgubila svoju samostalnost i postala turski Bosanski sandžak.Vlado555 je napisao/la:Prvi put korišten hrvatski znak tj. Zastava crven bijel plavi i dan okoliša je također dns ovo prvo nema veze s BiH al etNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Uglavnom glupo poredjenje nekih sa isisom i glupo je spominjanje toga sto u Sirokom igraju samo katolici. Sve veliki Hrvati i Bosnjaci, a kad bi vas sad pitao sta predstavlja danasnji dan u historiji Bosne ne bi znali

Ako cemo o manjimana sto se vjere tice i ja sam manjina pa se ne hvalimalanford87 je napisao/la:Pitao bih te isto to, kada bi Bosnjaka bilo manje od 15% u drzavi. Lako je biti otvoren, liberalan i tolerantan kada si u vecini. Kada si u manjini upres svim snagama da sacuvas to nesto svoje, nazalost cesto nepopularnim potezima i elementima diskriminacije.FoSte95 je napisao/la:Nego da pitam samo zasto u sirokom od poslije rata nije igrao nijedan ni pravoslavac ni musliman???
Sa druge strane imas to isto u Spaniji sa Baskima u Athletic Bilbau![]()
Meni su vise smijesni ovi iz Mostara sa privatizacijom hrv. nac. interesa u BiH sto bacaju supljake, a sve u svrhu bogacenja i koristi hercegovackih oligarha. Primaju se na tu pricu kao zene na komplimente. Ponasaju se kao Sarajlije, a njih kao kritikuju

Btw sacuvacete vi sve ne sekiram se ja evo u Sarajevu imate i Katolicki Skolski Centar

A da u Jajcu..
E moj Stjepane sad se u Jajcu prevrces sta ostade od onakve kraljevineNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Mislio sam na ovo. Dan kada je pogubljen posljednji bosanski kralj. Smrću posljednjega bosanskog kralja Bosna izgubila svoju samostalnost i postala turski Bosanski sandžak.Vlado555 je napisao/la:Prvi put korišten hrvatski znak tj. Zastava crven bijel plavi i dan okoliša je također dns ovo prvo nema veze s BiH al etNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Uglavnom glupo poredjenje nekih sa isisom i glupo je spominjanje toga sto u Sirokom igraju samo katolici. Sve veliki Hrvati i Bosnjaci, a kad bi vas sad pitao sta predstavlja danasnji dan u historiji Bosne ne bi znali

- Evolve
- Kontakt:
Ma bezze se uhvatili za ovog tetrapaka, lik buba, iznosi svoja misljenja kao da su Zakoni, samo ignore hejtere. Uvijek se isti grabe na ono igranje i ko sve moze da igra u Širokom, nemaju pametnijeg posla, lik ima 90% postova na temi prepucavanja, sa zbananim accountovima Bog zna koliko, toliko o ozbiljnosti istog. A dovoljan je samo jedan da odmah stranice i stranice mrzovoljnih postova navale.
NK Široki Brijeg
Nisi u pravuFoSte95 je napisao/la:pa ni Dinamo ni Hajduk nemaju prefiks hrvatski

GNK Dinamo Zagreb?Signore je napisao/la:Nisi u pravuFoSte95 je napisao/la:pa ni Dinamo ni Hajduk nemaju prefiks hrvatski
HNK Hajduk Split 

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ima zato u SarajevuVlado555 je napisao/la:Ma nešto mi otišlo..vljd to ima u Mostaru uff jedva čekamo Fenana nije loš hah

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
GNK znaci Gradjanski Nogometni Klub. Hajduk ima prefiks HNK, a od naredne sezone u HNL-u od deset klubova Hajduk, Cibalia i Rijeka imaju prefiks HNK. Penali su od elite dijelili HNK Sibenik.FoSte95 je napisao/la:GNK Dinamo Zagreb?Signore je napisao/la:Nisi u pravuFoSte95 je napisao/la:pa ni Dinamo ni Hajduk nemaju prefiks hrvatski
Dinamo se prije zvao HSK Gradjanski pa je zbog prefiksa ugasen od strane komunista, ali da ne ulazimo dalje u temu. Svatko ima pravo da nazove svoj klub onako kako zeli. Ako se to nekome ne svidja moze izabrati drugi klub s nekim ljepsim imenom i navijati za njega.
E uredu onda, nisam to znaoAndroid je napisao/la:HNK Hajduk Split

- alanford87
- Kontakt:
Druze prvo ja sam iz Tuzle. Ima i u Tuzli KSC, u strogom centruFoSte95 je napisao/la: Ako cemo o manjimana sto se vjere tice i ja sam manjina pa se ne hvalim
Btw sacuvacete vi sve ne sekiram se ja evo u Sarajevu imate i Katolicki Skolski Centar

Ne znam na sta ciljas sa manjinama o vjeri, ne bih javno ovdje da se deklarisem. Mozda smo iste vjere i slicnog razmisljanja

Samo kazem da se neke stvari trebaju gledati i iz druge perspektive.
U Spaniji istu politiku kluba vode Baski u Athletic Bilbau

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Burberry46, bvsic, kanarinac, Tatamata1946 i 26 gostiju.