NK Metalleghe BSI Jajce

Moderator/ica: GracanicaAA

Thetraphak1921
Kontakt:

Re: NK Metalleghe BSI Jajce

Post Postao/la Thetraphak1921 » 04 jun 2016, 21:51

Dabogda ispali odmah.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 04 jun 2016, 21:54

Joj što ne mogu ovoga izgubi tim za koji navijaš i odmah sve neregularno, svi kupuju, a da je Zvijezda uzela sve bi bilo fer i poišteno ma dajte molim vas......

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 04 jun 2016, 22:01

FoSte95 je napisao/la:Joj što ne mogu ovoga izgubi tim za koji navijaš i odmah sve neregularno, svi kupuju, a da je Zvijezda uzela sve bi bilo fer i poišteno ma dajte molim vas......
Ne navijam za Zvijezdu, ja navijam i mogu navijati samo za jedan klub ali mi ih je zao jer su na ovakav nacin ispusili foru.

[youtube][/youtube]
31:53
Nece nam biti bolje dok god nam je ovo normalno i dok god glavu budemo zabijali u pijesak.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 04 jun 2016, 22:23

Thetraphak1921 je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:Joj što ne mogu ovoga izgubi tim za koji navijaš i odmah sve neregularno, svi kupuju, a da je Zvijezda uzela sve bi bilo fer i poišteno ma dajte molim vas......
Ne navijam za Zvijezdu, ja navijam i mogu navijati samo za jedan klub ali mi ih je zao jer su na ovakav nacin ispusili foru.
.
Ma daj ba,kakvu foru. vrati se dva kolo unazad pa vidi na kakvu foru je Barca uopste dosla u situaciju da udje. imali su sve u svojim rukama i nisu znali,dovidjenja i prijatno.
Cestitke jajcanima na ulasku.vidi se kad su privatne pare, s drzavnim nema napretka

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 04 jun 2016, 23:35

Čestitke igračima, treneru, upravi i svim Jajčanima.

Preyebeno mi je ovo, igram i izgubim, odnosno bivam posramljen i našamaran u utakmici sezone, a kriv je neki treći klub. :urnebes:
Hayley <3

josip3
Kontakt:

Post Postao/la josip3 » 04 jun 2016, 23:56

badblueboylivno je napisao/la:Čestitke igračima, treneru, upravi i svim Jajčanima.

Preyebeno mi je ovo, igram i izgubim, odnosno bivam posramljen i našamaran u utakmici sezone, a kriv je neki treći klub. :urnebes:
Uvijek treći kriv

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 jun 2016, 01:02

Čestitke na ulasku u društvo najboljih... Da se ne obrukate i da skockate taj stadion u Jajcu... Nikad nisam bio dole pa ako ništa zbog mene..haha... Pozz i sretno vam
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

josip3
Kontakt:

Post Postao/la josip3 » 05 jun 2016, 01:18

staragarda je napisao/la:Čestitke na ulasku u društvo najboljih... Da se ne obrukate i da skockate taj stadion u Jajcu... Nikad nisam bio dole pa ako ništa zbog mene..haha... Pozz i sretno vam
:njanjanja: :kralj:

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 05 jun 2016, 06:39

Cestitke na ulasku u PL i dobro dosli u Zenicu na as najljepsi stadin na Bilino Polje i da sto prije zaigrate u Jajcu .Kako god po meni ste zasluzeno usli Sretno i Pozzzzzz

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 05 jun 2016, 09:25

g
badblueboylivno je napisao/la:Čestitke igračima, treneru, upravi i svim Jajčanima.

Rezultat 4-0 nije bitan,jet nakon drugog gola nasi nisu ni igrali jer nemozes protiv sudija,od 57 do 75 min.igralo se svega 5,6 minutw,sve ostalo je bilo izlezavanje,ti koji nisi gledo utakmicu kad vidis 4-0 mislis ljudi ubili brasno u nama,ali pogledaj snimak i sve ce ti bit jasno..
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

realancojk
Kontakt:

Post Postao/la realancojk » 05 jun 2016, 12:01

Nego de ti nama reci jel troglav uspio ostati u ligi ili ce do godine igrati s junakom, drinovcima??
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 05 jun 2016, 13:14

Travnik je veoma ponosan na svoga Nermina cim su stavili vas pehar koji je omotan šalom kluba i cvijecem unutar pehara na Trg Lajpciga. Sliku cu kasnije postaviti.

Sretno u premijer ligi.

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 05 jun 2016, 14:17

tropic je napisao/la:Travnik je veoma ponosan na svoga Nermina cim su stavili vas pehar koji je omotan šalom kluba i cvijecem unutar pehara na Trg Lajpciga. Sliku cu kasnije postaviti.

Sretno u premijer ligi.
Pa Basic ga je i postavio, frajer tu drzi svoju radnju i non stop je tu, ne vidim sta je tu cudno, dosao covjek da se pohvali. :D

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 05 jun 2016, 14:33

ljalja je napisao/la:[youtube][/youtube]

Jos jednom svaka cast...Al imate najlosiju himnu ikada. Stvarno kreativnost nula bodova :thumbdown:
Mora da se salis, ili ocito nisi sluso (po mom ukusu) jednu od najneprevazidjenijih u tom segmentu:

[youtube][/youtube]

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 05 jun 2016, 19:47

crvenobijeli je napisao/la:Rezultat 4-0 nije bitan,jet nakon drugog gola nasi nisu ni igrali jer nemozes protiv sudija,od 57 do 75 min.igralo se svega 5,6 minutw,sve ostalo je bilo izlezavanje,ti koji nisi gledo utakmicu kad vidis 4-0 mislis ljudi ubili brasno u nama,ali pogledaj snimak i sve ce ti bit jasno..
Govorim generalno, ne samo za vas i ne samo za ovaj slučaj. Ispada da navijač svakog kluba stalno krivi druge klubove za mutne poslove, a svi, uključujući i moj Troglav (prije, stari Troglav), imaju prste u pekmezu.

Sretno dogodine u pokušaju povratka u elitu, btw.
realancojk je napisao/la:Nego de ti nama reci jel troglav uspio ostati u ligi ili ce do godine igrati s junakom, drinovcima??
Uspjeh. Jedva. Pod prolomom oblaka i protiv sjajnog protivnika izvukošmo se iz gowana. Dogodine napad na Prvu ligu.
Hayley <3

realancojk
Kontakt:

Post Postao/la realancojk » 05 jun 2016, 19:59

badblueboylivno je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la:Rezultat 4-0 nije bitan,jet nakon drugog gola nasi nisu ni igrali jer nemozes protiv sudija,od 57 do 75 min.igralo se svega 5,6 minutw,sve ostalo je bilo izlezavanje,ti koji nisi gledo utakmicu kad vidis 4-0 mislis ljudi ubili brasno u nama,ali pogledaj snimak i sve ce ti bit jasno..
Govorim generalno, ne samo za vas i ne samo za ovaj slučaj. Ispada da navijač svakog kluba stalno krivi druge klubove za mutne poslove, a svi, uključujući i moj Troglav (prije, stari Troglav), imaju prste u pekmezu.

Sretno dogodine u pokušaju povratka u elitu, btw.
realancojk je napisao/la:Nego de ti nama reci jel troglav uspio ostati u ligi ili ce do godine igrati s junakom, drinovcima??
Uspjeh. Jedva. Pod prolomom oblaka i protiv sjajnog protivnika izvukošmo se iz gowana. Dogodine napad na Prvu ligu.
Posušje, LJubuški, Branitelj, Igman, Tomislav, Turbina..Bgm teško teško, ali eto ti znaš najbolje stanje u tvom klubu.
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 05 jun 2016, 21:12

Gdje sad igrate,Travnik ili Zenica?
Solina navija za Slobodu!

josip3
Kontakt:

Post Postao/la josip3 » 05 jun 2016, 21:17

SOLINA je napisao/la:Gdje sad igrate,Travnik ili Zenica?
Travnik

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 05 jun 2016, 21:24

Mislim da će tekmu Metalleghe-Sloboda najviše privući navijače Travnika :lol:
Solina navija za Slobodu!

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 05 jun 2016, 22:54

SOLINA je napisao/la:Mislim da će tekmu Metalleghe-Sloboda najviše privući navijače Travnika :lol:
I specijalnu policiju :lol:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.