Ako mi kazes kako da vodim Slobodu na FM-u, recu ti koji je igracDoeTz je napisao/la:KojeG?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
samo se pitam koji glupan ce otkrit' ovdje na forumu o kom igracu se radi
pitanje je vremena..
pitanje je vremena..
Iskreno da ti kazem ne znam ni ja kako sam napravioNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ako mi kazes kako da vodim Slobodu na FM-u, recu ti koji je igracDoeTz je napisao/la:KojeG?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Hajd objasni zasto bi bio glupan ako bi otkrio?.. daj eto jedan validan razlog zasto ne treba napisati javno..Chinaglia je napisao/la:samo se pitam koji glupan ce otkrit' ovdje na forumu o kom igracu se radi
pitanje je vremena..
This time next year we'll be millionaires.
možel taj pp 
zato sto se takve stvari drze u tajnosti i ne treba sira javnost da zna, iz prostog razloga da se posao ne izjalovi, mozda ga pokupi konkurencija, sta znas.. vi izgleda ne shvatate koliko je ovo citan forumMomciluk je napisao/la:Hajd objasni zasto bi bio glupan ako bi otkrio?.. daj eto jedan validan razlog zasto ne treba napisati javno..Chinaglia je napisao/la:samo se pitam koji glupan ce otkrit' ovdje na forumu o kom igracu se radi
pitanje je vremena..
znaci, ne treba pisat' ime i prezime, ni inicijale, ni koliko godina ima, iz koje drzave je, iz koje lige dolazi, nista ne treba pisat', pametni ljudi lako povezu o kome se radi cak i sa malo info
Ne treba ti nikakav patch odes na Editor i ubacis/formiras premijer ligu BiH.DoeTz je napisao/la:Iskreno da ti kazem ne znam ni ja kako sam napravioNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ako mi kazes kako da vodim Slobodu na FM-u, recu ti koji je igracDoeTz je napisao/la:KojeG?Skinuo nekakvih metar patcheva i jedan je upalio
Eto sad meni reci koji je igrac u pitanju
Zato se hajmo igrat one ko pisne g***o stisne! Ne treba javno pisati o tome, to se slažem u potpunosti, kao što nije trebalo javno ovdje i pominjati neke navijače pod punim imenom u par navrata, ali to neka ide na dušu tim ljudima. Ipak ovo čita svako, u što smo se uvjerili milion puta (ovo se najviše odnosi na medije).Chinaglia je napisao/la:zato sto se takve stvari drze u tajnosti i ne treba sira javnost da zna, iz prostog razloga da se posao ne izjalovi, mozda ga pokupi konkurencija, sta znas.. vi izgleda ne shvatate koliko je ovo citan forumMomciluk je napisao/la:Hajd objasni zasto bi bio glupan ako bi otkrio?.. daj eto jedan validan razlog zasto ne treba napisati javno..Chinaglia je napisao/la:samo se pitam koji glupan ce otkrit' ovdje na forumu o kom igracu se radi
pitanje je vremena..
znaci, ne treba pisat' ime i prezime, ni inicijale, ni koliko godina ima, iz koje drzave je, iz koje lige dolazi, nista ne treba pisat', pametni ljudi lako povezu o kome se radi cak i sa malo info
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ma nemam blage koji je, samo mi treba da igram sa Slobodom 
Ako dodje ovaj crnjo bice veselo
Ajde Azmire dovodi Dzidica
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Jel može i meni pp
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Hajd ne kaki. Nek kaže ako hoće ko je i došao do informacije, to neće uopšte utjecat hoće li doći kod nas, već bi jedino bilo glupo da se počne pričati a da ne dođe igrač.Chinaglia je napisao/la: znaci, ne treba pisat' ime i prezime, ni inicijale, ni koliko godina ima, iz koje drzave je, iz koje lige dolazi, nista ne treba pisat', pametni ljudi lako povezu o kome se radi cak i sa malo info
Ko je igrao FM 2008 zna itekako o kakvom se igraču radi.
@Mramore, zamalo
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ma kakav ba taj crnac, nije nešto al' hajde mog'o bi za klupe

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Rame uz rame sa Cardenasomwobly92 je napisao/la:
Ko je igrao FM 2008 zna itekako o kakvom se igraču radi.![]()
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Kažem samo da i ovom ističe ugovor i ne bi bio loš.wobly92 je napisao/la:
@Mramore, zamalo
Ma taj je prop'o, za ovog ima šanse ako dođe kod nas da napravi nešto od sebe.Rimes87 je napisao/la: Rame uz rame sa Cardenasom
Taman sa kolegom bivšim, dobro bi se uklopiliNKMramor je napisao/la: Kažem samo da i ovom ističe ugovor i ne bi bio loš.![]()
![]()
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Hajd dajte pp ko je taj igrač, pa da ja napišem javno o kome se radi
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
- Beduin
- Kontakt:
I meni je to naumpalo, samo cekam ko ce mi javiti njegovo ime.Pasha_car_aga je napisao/la:Hajd dajte pp ko je taj igrač, pa da ja napišem javno o kome se radi![]()
Skver
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Može i meni ppSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Pregovaramo sa jos jednim camugom, ali necu pisat' ime da kasnije kad' ne bi dosao bilo nekakvih sranja, mogu vam poslat' na pp ko hoce
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.