Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Muerte
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Muerte » 05 jun 2016, 15:46

tuzlak1987 je napisao/la:
Muerte je napisao/la:Pa sam covjek kaze da ga jeste kontaktirali. Ali ima kod njega taj lokal patriotizam. Nevjerujem da ce koracati u bilo koji sarajevski klub.
slika

slika
Bajraktarevic Pitar-Celik, Zeba Manijak-Sloboda, Adilovic Zenicanin-Zeljo, Dedic i Osmanhodzic Tuzla-Sarajevo.

Pusti to evo neki od mnogih primjera Sloboda-Sarajevo-Zeljo-Celik. Ko plati najvise imati ce ga :thumbup:
Drugacije je iz Zelje u Slobodu ili Celik. To nam nije bitno niti vas smatramo rivalima.
Da je Zeba presao u Sarajevu nogu bi mu otkinuli.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 jun 2016, 15:48

Tu pricu pricaj nekom drugom, najvatrenije utakmice u sezoni su bile izmedju Celika, Slobode protiv SA ekipa. A i vasi su se najvise angazovali oko tih gostovanja.

Zeljo kada igra protiv Celika Manijaci se angazuju kao da je finale Lige prvaka.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 05 jun 2016, 15:48

Muerte je napisao/la: Da je Zeba presao u Sarajevu nogu bi mu otkinuli.
nudio se, odbio ga jesic :kafa:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 05 jun 2016, 15:51

tuzlak1987 je napisao/la:Tu pricu pricaj nekom drugom, najvatrenije utakmice u sezoni su bile izmedju Celika, Slobode protiv SA ekipa. A i vasi su se najvise angazovali oko tih gostovanja.

Zeljo kada igra protiv Celika Manijaci se angazuju kao da je finale Lige prvaka.
Bezveze ti je prica, to je samo neko tvoje misljenje, u pravu je Muerte.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 05 jun 2016, 15:51

Memara je napisao/la:Mogu zamisliti price Misketa, Dine i Sosoje preko telefona :urnebes: "jel ba, kolko' ti treba samo dodji, pusti ti njihove price" :urnebes:
Kupio tri mobitela, na jednom Miske na drugom Dino a na trecem Husic.
Aldin: "Dino, evo majke mi Misimovic daje 3000KM."
Ddino: "Kod nas ti je 4000KM."
Husic: "Naravna stvar, ja ne pitam koliko kosta da kod nas igras utaknice, 6000KM."
Dino: "Dzidicu, kako ti je porodica?"
Senad: "Ja sam ti spreman dati 150.000KM, oko detalja cemo se jos dogovoriti.."

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 jun 2016, 15:53

Memara je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Tu pricu pricaj nekom drugom, najvatrenije utakmice u sezoni su bile izmedju Celika, Slobode protiv SA ekipa. A i vasi su se najvise angazovali oko tih gostovanja.

Bezveze ti je prica, to je samo neko tvoje misljenje, u pravu je Muerte.
To je cinjenicno stanje. Sloboda i Celik su najprimamljivija gostovanja za Horde i Manijake nakon gradskog derbija.

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 05 jun 2016, 15:53

:mrgreen:
A derbi ?
Pa pogledaj samo Siroki, Zrinjski, Velez, Borac protiv nas.
Vi na silu hocete da ste nam najveci rivali. Ne moze ba. Vi ste nam samo tema zajebancije.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 05 jun 2016, 16:00

To je cinjenicno stanje. Sloboda i Celik su najprimamljivija gostovanja za Horde i Manijake nakon gradskog derbija.
Nije to cinjenica, nisu ni Sloboda ni Celik vec Slavija :lol:
To ne znaci da imamo neke komplekse od vas, jednostavno ste veliki gradovi/prepucavanja i dobra gostovanja. Ne moze isto biti prelazak Benke kod vas ili kod komsija, ja bih u bolnici zavrsio 100%

@Ajzea :urnebes: :urnebes: :urnebes:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 jun 2016, 16:01

Muerte je napisao/la:

A derbi ?
Vi na silu hocete da ste nam najveci rivali. Ne moze ba. Vi ste nam samo tema zajebancije.
Zamisli kakav bi to bio smor od lige da putujes u Mostar i Siroki i gledas utakmicu pred 1500 domacih tifoza.

Ovako putujes u Tuzlu, Zenicu i Banjaluku pa makar se malo napatis :D Tako da vam Skutori mogu biti rivali samo rezultatski.
A i kada vam igrac neki ode u Siroki ili Zrinjski boli vas realno briga, ne smeta vam uopste. Isto kao da je otisao u Vitez npr.

Maticar
Kontakt:

Post Postao/la Maticar » 05 jun 2016, 16:03

Meni vala ne smeta i da ode u Slobodu ili Čelik. Jedino bi mi smetalo da ode u lavor.
ako te ne prozivam, onda te gotivim

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 jun 2016, 16:04

Memara je napisao/la:
Nije to cinjenica, nisu ni Sloboda ni Celik vec Slavija :lol:
To ne znaci da imamo neke komplekse od vas, jednostavno ste veliki gradovi/prepucavanja i dobra gostovanja. Ne moze isto biti prelazak Benke kod vas ili kod komsija, ja bih u bolnici zavrsio 100%

@Ajzea :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Pa ja mislim da bi vas npr vise iznervirao prelazak Benke u Slobodu nego u Zrinjski. Realno bolio vas je qrac sto Todorovic, Colic i Bilbija odose dole.

U gradski derbi nisam ulazio, to vam je svakako daleko najveci derbi u ligi.

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 05 jun 2016, 16:06

Muerte je napisao/la:

A derbi ?
Zamisli kakav bi to bio smor od lige da putujes u Mostar i Siroki i gledas utakmicu pred 1500 domacih tifoza.

Ovako putujes u Tuzlu, Zenicu i Banjaluku pa makar se malo napatis :D Tako da vam Skutori mogu biti rivali samo rezultatski.
A i kada vam igrac neki ode u Siroki ili Zrinjski boli vas realno briga, ne smeta vam uopste. Isto kao da je otisao u Vitez npr.
U Hercegovinu na dvije tribine, kavezi puni. Tako i u Tuzli i Zenici bilo gdje vec.
Zeba, Colic puca nam kur.ac. otisli sa konja na magarca. Sam pao sam se ubio.
Kazem ti niste nam nista bitniji od Veleza, Sirokog, Travnika, Veleza, Viteza (a tamo isto punimo gostujuce tribine)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 jun 2016, 16:09

Dobro onda naredne sezone kada se budemo borili protiv Radnika u finalu navijajte za nas svi, nemojte navijati svi za Radnik posto smo vam isti :mrgreen:

Isto tako navijajte da osvojimo titulu ispred Zrinjskog, nemoj da bude svi samo ne Sloboda :D

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 05 jun 2016, 16:10

Pa ja mislim da bi vas npr vise iznervirao prelazak Benke u Slobodu nego u Zrinjski. Realno bolio vas je qrac sto Todorovic, Colic i Bilbija odose dole.

U gradski derbi nisam ulazio, to vam je svakako daleko najveci derbi u ligi.
Boli nas qurac i za Krpica kao i strumfove za Zebu jer ste Sloboda i bez titula ste, eto zasto. "Toliko ste nam rivali" da sam navijao za vas u Kupu :lol:
Maticar je napisao/la:Meni vala ne smeta i da ode u Slobodu ili Čelik. Jedino bi mi smetalo da ode na Kosevo
Ma ne kontaju to Tuzlaci :kafa:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 jun 2016, 16:11

Memara je napisao/la:
Boli nas qurac i za Krpica kao i strumfove za Zebu jer ste Sloboda i bez titula ste, eto zasto.
Pa kazem ti zato ocekujem da posto smo u rangu Radnika, Viteza i ostalih da u buducnosti navijate za nas u borbama za titulu i finalima kupova jer nismo nikakvi rivali :D

A i gostovanja malo smirite, nemojte dolaziti nabrijani kao zvijeri. Gadjajte ubuduce djedove kamenicama i bakljama u Vitezu :D
Utrcite na teren napadnite im navijace :D

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 05 jun 2016, 16:14

Osvojite par titula kao Zrinjski onda mozemo pricati... Vjeruj da nemam nista protiv vas, bas ste mi simpa klub. :thumbup:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 jun 2016, 16:15

Memara je napisao/la:Osvojite par titula kao Zrinjski onda mozemo pricati... Vjeruj da nemam nista protiv vas, bas ste mi simpa klub. :thumbup:
Posto vam je Zrinjski toliki rival ocekujem u buducnosti malo to i da se manifestuje u praksi :D A ne tevhide i na terenu i na tribinama.

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 05 jun 2016, 16:17

tuzlak1987 je napisao/la:Dobro onda naredne sezone kada se budemo borili protiv Radnika u finalu navijajte za nas svi, nemojte navijati svi za Radnik posto smo vam isti :mrgreen:

Isto tako navijajte da osvojimo titulu ispred Zrinjskog, nemoj da bude svi samo ne Sloboda :D
Radnik je osvojio nase simpatije sa budzetom od pola mil KM onako hrabro boriti se i zasluzeno uzeti pehar. I tako uci u klub trofejnih. Drugi put bez kurc.enja. Amer dosao na divlji balkan da se kurci, bahati. Ove sezone ce ga skutorsko-sarajevski klan razapeti ko Isusa
Zadnja izmjena: Muerte, dana/u 05 jun 2016, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 05 jun 2016, 16:17

miki651 je napisao/la:
Aerials je napisao/la:Naši klubovi u svojim redovima imaju pripadnike raznih vjeroispovijesti, kako je kod vas majstore? :)
u Zrinjskom ima svega pa ne smeta nikome.. A Široki zaboli me briga za njih a njihova je stvar ko će im igrati i nemam ništa protiv. A ovi što glume multikulti nekažu gdje im je lakše i bolje igrati, pod bijelim brijegom na pecari ili negdje drugo. I imaju li kakvih problema na bilo kojoj osnovi uključujući i nacionalnu.
O Sirokom i Zrinjskom misle isto svi stanovnici Tuzle i Sarajeva zvali se oni Hrvoje ili Muhamed.

Ali oni jelde koji ne misle kao vi nisu pravi Hrvati?
E jadni su ti to Hrvati, kad ne smiju reći šta misle.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 jun 2016, 16:19

Muerte je napisao/la: Radnik je osvojio nase simpatije sa budzetom od pola mil KM onako hrabro boriti se i zasluzeno uzeti pehar. I tako uci u klub trofejnih. Drugi put bez kurc.enja. Amer dosao na divlji balkan da se kurci.
Stvarno presimpaticna ekipa :rol:

Prodali 3-4 utakmice, pustili svejedno. Brane se 90 minuta, igraju samo na kontre. Naprave 20-30 prekrsaja od kojih se 10 sankcionise. Konstantno provociraju i traze sukob.
Dosli do finala kupa preko Bjelicinog penala, Obarske i Radnickog. Ko ih ne bi zavolio :D

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.