FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Dirk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Dirk » 22 jun 2010, 13:12

_Bad_boy je napisao/la:
samo rajvosa je napisao/la:Rule jesi ti neki predstavnik HZ pa sve odma kopiras ovdje,sredicemo ti jedan brzi ban na nasem forumu!
hahah..daj covjece ne budi smijesan..ne znam sta je lose u tome sto je podijelio informaciju sa ostalim..jel mislis da samo horde zla imaju pravo na fk sarajevo.. :shock:
Kakve veze Hz imaju sa ovim sto je napisao samo rajvosa ?? Nikakve ali tebi i slicnim treba crtati da nije sve za ovog foruma ima foruma gdje su samo nasi navijaci tj navijaci FKS i tamo pisi radi sta hoces a doticni je kopirao razne tekstove sa fksinfa jer to ne trebaju da citaju dusmani koji samo seru po ovoj temi !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 22 jun 2010, 13:14

Juniori Sarajeva su jučer u Zenici savladali ekipu Čelika i tako uspjeli da osvoje naslov prvaka Bosne i Hercegovine.
Kroz čitavo prvenstvo bordo momci su bili superiorni, te su na kraju dokazali da su trenutno najbolji u BiH.

¨Veoma sam sretan zbog ove titule, jer su to ovi igrači zaista zaslužili. Od samoga početka prvenstva smo pokazivali da imamo najbolju ekipu, a na kraju smo zasluženo osvojili titulu kao najbolja ekipa u državi. Želio bih pohvaliti sve igrače, jer su svi jako želili dokazati da smo i prošle godine trebali ostvariti isti uspjeh", rekao je trener Dženan Uščuplić za SportSport.ba.

Mnogim igračima ističe juniorski staž. Koga ćete predložiti za prvi tim?

¨Ja stvarno ne bih da izdvajam ni jednog igrača iz svog tima, jer su oni svi zaista sjajni momci i kvalitetni fudbaleri. Da se ja pitam svi bi oni bili u seniroskom timu, ali znamo da to nije moguće. Moj kolega Mirza Varešanović je gledao sve naše utakmice i uvjerio se u kvalitet svih njih i on je taj koji će predložitit ko je za seniorske ekipe", dodao je Uščuplić.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 22 jun 2010, 13:15

Dirk je napisao/la:
_Bad_boy je napisao/la:
samo rajvosa je napisao/la:Rule jesi ti neki predstavnik HZ pa sve odma kopiras ovdje,sredicemo ti jedan brzi ban na nasem forumu!
hahah..daj covjece ne budi smijesan..ne znam sta je lose u tome sto je podijelio informaciju sa ostalim..jel mislis da samo horde zla imaju pravo na fk sarajevo.. :shock:
Kakve veze Hz imaju sa ovim sto je napisao samo rajvosa ?? Nikakve ali tebi i slicnim treba crtati da nije sve za ovog foruma ima foruma gdje su samo nasi navijaci tj navijaci FKS i tamo pisi radi sta hoces a doticni je kopirao razne tekstove sa fksinfa jer to ne trebaju da citaju dusmani koji samo seru po ovoj temi !

jaro nisam nista kopiro sa foruma samo ovaj izvjestaj sa skupstine... sto sam sad stavio i ispod sam stavio izvor informacija....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 22 jun 2010, 13:17

Mozes ti staviti 100 izvora u tome nije poetna zasto ovako vazne stvari treba da citaju dusmani , ne moras kopirati takve stvari napisi nesto iz svog ugla jer ovo sto je izvjestaj sa skupstine pojedinci ce poceti da seru i da traze mane a na ovom forumu je vrlo jasno da je zapusten jer na ovoj temi svako smije da provocira i slicno ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 22 jun 2010, 13:19

Dirk je napisao/la:Mozes ti staviti 100 izvora u tome nije poetna zasto ovako vazne stvari treba da citaju dusmani , ne moras kopirati takve stvari napisi nesto iz svog ugla jer ovo sto je izvjestaj sa skupstine pojedinci ce poceti da seru i da traze mane a na ovom forumu je vrlo jasno da je zapusten jer na ovoj temi svako smije da provocira i slicno ;)

dusmani mogu sad da nam puse **** boj buraz.... uvijek smo bili ispred svih... :)))
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 22 jun 2010, 13:20

Dirk je napisao/la:
_Bad_boy je napisao/la:
ok..et onda mi reci sta je lose i toliko povjerljivo u ovom njegovom tekstu sto je kopirao..i zar ne mislis da ako vec hoces da prkosis dusmanima,da su ovakve pozitivne vijesti o fks bas bogom date za takvo nesto..mislim ima nas koji ne uzivaju u propasti bilo kojeg kluba u BIH..i koji se ne raduju tudjem propadanju..i mene je ova vijest razveselila jer ce jedan velik klub u bih krenuti boljim putem a onim koje nije razveselila samo ce im stvarati vece frustracije.win win...ovog se dosta moglo i kroz druge medije procitati..
-PAJA Fan Club!!

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 22 jun 2010, 13:31

pirotehnicar je napisao/la:
bekrija1990 je napisao/la:
samo rajvosa je napisao/la: pa dzaba vam stadion kad vam kao da ga nemate haha! Mi na Kosevu igramo oduvijek tako da ti ta glupa prica pada u vodu,takodje ce i vas smijesni tim morati da igra na Kosevu!
A sto to Zeljo ne bi igrao na gradskom stadionu, ako vec mora? Platis da igras, kao uostalom i vi i svi ostali.

Nek vam je sa srecom. Blekic i Muco...niste mogli bolje :?
Sarajevo ce sada najvjerovatnije traziti koncesiju stadiona tj. da stadion AFH postane njihovo vlasnistvo na odredjeni period nesto slicno sto je Zrinjski uradio sa Bjelim brijegom, i kada bi to uspijeli tvoj zeljo bi u slucaju da zeli igrati na AFH morao traziti dozvolu od FKS-a i njima platit, a ne od opcine Centar kako je do sada bilo.
A upravni odbor je solidan nemoj se sekirati oko muce i blekica, nisu oni jedini tu ;)
Prvo platite dug za dosadasnje koristenje gradskog stadiona, pa preuzmite sve obaveze od Centra za sport i rekreaciju, pa zamolite vladu FBiH da prenese nadleznost za dodjelu koncesije na Opstinu Centar, pa tek onda pricajte o koncesiji...koja usput nije besplatna.
A moj Zeljo ce do tada uveliko igrati evropske utakmice na svom stadionu. Nemoj se ti nista sekirati, imas ti od jucerasnjeg izbora uprave druge brige.
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 22 jun 2010, 13:33

@bekrija1990

Zivi bili pa vidjeli , mislim da ti ime jednog od clanova skupstine FKS , govori mnogo da je ovo gotova stvar ;)

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 22 jun 2010, 13:35

Nek vam je sa srecom. Blekic i Muco...niste mogli bolje :?[/quote]

Sarajevo ce sada najvjerovatnije traziti koncesiju stadiona tj. da stadion AFH postane njihovo vlasnistvo na odredjeni period nesto slicno sto je Zrinjski uradio sa Bjelim brijegom, i kada bi to uspijeli tvoj zeljo bi u slucaju da zeli igrati na AFH morao traziti dozvolu od FKS-a i njima platit, a ne od opcine Centar kako je do sada bilo.
A upravni odbor je solidan nemoj se sekirati oko muce i blekica, nisu oni jedini tu ;)[/quote]

Prvo platite dug za dosadasnje koristenje gradskog stadiona, pa preuzmite sve obaveze od Centra za sport i rekreaciju, pa zamolite vladu FBiH da prenese nadleznost za dodjelu koncesije na Opstinu Centar, pa tek onda pricajte o koncesiji...koja usput nije besplatna.
A moj Zeljo ce do tada uveliko igrati evropske utakmice na svom stadionu. Nemoj se ti nista sekirati, imas ti od jucerasnjeg izbora uprave druge brige.[/quote]

**** se nema za zelju.. igrajte gdje god hocete...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 22 jun 2010, 13:37

Rule_hz je napisao/la:ovo je izvor sa foruma fksinfo... et nek vise oni koji ne mogu pristupiti...i vidjet sta se desava... titula titula slavice se titula sarajvo sampion grmi cijeli stadion....
pozdravljam vaše napore i nove ljude koji pokušavaju napraviti od fks - FKS.
Ali...neće to ići tako lako sve dok (između ostalog) pjevate tuđe pjesme, npr. kao TI.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 22 jun 2010, 13:39

TOJEMOJTIM je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:ovo je izvor sa foruma fksinfo... et nek vise oni koji ne mogu pristupiti...i vidjet sta se desava... titula titula slavice se titula sarajvo sampion grmi cijeli stadion....
pozdravljam vaše napore i nove ljude koji pokušavaju napraviti od fks - FKS.
Ali...neće to ići tako lako sve dok (između ostalog) pjevate tuđe pjesme, npr. kao TI.

a cija je to pjesma????
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 22 jun 2010, 13:40

Dirk je napisao/la:Mozes ti staviti 100 izvora u tome nije poetna zasto ovako vazne stvari treba da citaju dusmani , ne moras kopirati takve stvari napisi nesto iz svog ugla jer ovo sto je izvjestaj sa skupstine pojedinci ce poceti da seru i da traze mane a na ovom forumu je vrlo jasno da je zapusten jer na ovoj temi svako smije da provocira i slicno ;)
Ma vazno da je on prvi potrcao da kopira al nema veze! Ovaj sto kaze da ce malo zeljezari da igraju uveliko tekme do tad na sugavici nebi rekao nego igrate na Kosevu toliko o tom stadionu!

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 22 jun 2010, 13:40

MOŽDA DELIJA SA SEVERA - VAŠIH IDOLA

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 22 jun 2010, 13:42

Hz tu pjesmu ne pjevaju od povratka na sjever tako da je glupo raspravljati sa ovim tojemojtim,ako jos navija za selju tek onda je smjesno pricati o tome jer dovoljno je poslusati dva tri klipa strumfova i 5 kopija od nas .. ;)

Hocemo pobjedu , pobjedu na derbiju :mrgreen:

BegA_SA
Kontakt:

Post Postao/la BegA_SA » 22 jun 2010, 13:44

Dirk je napisao/la:Hz tu pjesmu ne pjevaju od povratka na sjever tako da je glupo raspravljati sa ovim tojemojtim,ako jos navija za selju tek onda je smjesno pricati o tome jer dovoljno je poslusati dva tri klipa strumfova i 5 kopija od nas .. ;)

Sa ovakvima se suvisno raspravljati vjeruj mi ;)
SARAJEVO=Evropski Jerusalem :P

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 22 jun 2010, 13:45

Dirk je napisao/la:Hz tu pjesmu ne pjevaju od povratka na sjever tako da je glupo raspravljati sa ovim tojemojtim,ako jos navija za selju tek onda je smjesno pricati o tome jer dovoljno je poslusati dva tri klipa strumfova i 5 kopija od nas .. ;)

dečko vi pjevate remixe delija sa severa i nešto pričaš
ali...ne bih da polemišem sa dečkima poput tebe
stvarno bih volio da ste ozbiljan klub i navijači i da ne morate već 60-tak godina rent-a-stadium ...ali j.e.bi ga

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 22 jun 2010, 13:46

ma sta znaju oni pogledaj timijevcima pjecme prerade nasih ili ostalih grupa ako iko ima pjesme svoje to su HZ

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 22 jun 2010, 13:47

Koji kreten , nevjerovatno o ovome ja pricam Rule maloprije na ovom forumu ova tema sluzi za zezanje i svi mogu provocirati i zato za ovaj forum nije sve i svasta da se pise jer debilima se pusta da provociraju koliko im volja ;)

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 22 jun 2010, 13:47

Nemam ja nista protiv Blekica i Muce, neka njih 100godina u klubu ako cemo biti sampioni svake godine, samo se nadam da ce dovoditi prave igrace a ne kao do sada polovne i igrace slobodne bez ugovora.Ako zelimo biti najjaci tim u ligi moras biti toliko jak da mozes iz bilo kojeg kluba u ovoj usranoj ligi doesti koga hoces, a mi nismo bili osad u stanju platiti Travniku za nekog igraca i dovesti ga.I Mamic je lopov i budala u Dinamu pa dovodi sve sto valja u njihovoj ligi, e to ja hocu da bude kod nas, ne zanima ne polaganje racuna zelim da dovedemo uvijek sve najbolje i da je svima cast da dodju i igraju za Sarajevo, a ne da zadnji transfer koji smo platili bude Edin Saranovic za 100.00KM iz TOSK-a prije 100god kada je bio Hamo Granov koji zaista nije stedio pare na pojacanja.Zato kazem da je vrijeme da neko dodje ko zeli da napravi pravi klub i odvodi prave igrace, a samim tim i da odrijesi kesu, pa neka i uzme sebi nakon toga dio para kada proda igraca nemam nista protiv, samo mi je dosta vracanja istrosenih nasih igracva koji se vrte u krug zadnjih 10godina i gledamo ih stalno.Eto Blekic ima para pa cemo da vidimo jel on taj koji voli klub i koji ce da ulozi u njega pa neka mu se i vrati kasnije od prodaje igraca, samo jedno je jasno moras platiti nekoga uloziti u njega pa da kasnije mozes traziti nesto vise para kada ga prodajes.Nije niko pesimista toliko samo zelimo najbolje nasem klubu.

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 22 jun 2010, 13:49

TOJEMOJTIM je napisao/la:

dečko vi pjevate remixe delija sa severa i nešto pričaš
ali...ne bih da polemišem sa dečkima poput tebe
stvarno bih volio da ste ozbiljan klub i navijači i da ne morate već 60-tak godina rent-a-stadium ...ali j.e.bi ga
dijasporac kaze se stadion,a mi tu pjesmu od povratka na sjever nismo pjevali nikako,uostalom sinko svka vam je pjesma kopija!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood, Tatamata1946 i 24 gosta.