Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Sebby
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la Sebby » 05 jun 2016, 16:28

Valjda ste već gledali Novak - Marin na HRT-u.

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 05 jun 2016, 16:28

Dzumhur ne igra, naseg komentatora nema pa ne pokusavajte ispadat pametni. Kanal se zove ES International, i sad sto on otvoreno navija i sto je najgore iritira ne bi nam trebalo smetat?

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 05 jun 2016, 16:29

Pogba je napisao/la:Daleko da simpatišem ovog komentatora, ali eto Spaho i kompanija bi bili objektivni da je naš igrač u pitanju, kako da ne.
Normalno da ne bi, pogotovo da je nas neko prvi na svijetu 200 sedmica. Mi bi ovdje prvi svi kolektivno svrsavali.
27.10.2020

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 05 jun 2016, 16:29

Sebby je napisao/la:Valjda ste već gledali Novak - Marin na HRT-u.
Uspoređuješ HRT i Eurosport ?

Pogba

Post Postao/la Pogba » 05 jun 2016, 16:29

xaves je napisao/la:Dzumhur ne igra, naseg komentatora nema pa ne pokusavajte ispadat pametni. Kanal se zove ES International, i sad sto on otvoreno navija i sto je najgore iritira ne bi nam trebalo smetat?
Ne blamiraj se.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 05 jun 2016, 16:30

Ja odgovorno trudim da je ES Mlijecni Put nasi komentatori bi napravili 10 puta veci cirkus, a ovaj komentator nije uopste toliko iritantan koliko ga neki hoce da predstave. Uostalom taj isti Nole je sa nasih prostora i blizi nam je 10 puta od tamo nekog britanca.

Sebby
Kontakt:

Post Postao/la Sebby » 05 jun 2016, 16:32

johnnyyK je napisao/la:
Sebby je napisao/la:Valjda ste već gledali Novak - Marin na HRT-u.
Uspoređuješ HRT i Eurosport ?
Pa čovek je srbin i teško je suzdržati se.

A zapravo ni nije rekao ništa loše, priča o Andyju kao vi o svim Novakovim protivnicima.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 05 jun 2016, 16:32

Treba li napomenuti da su komentatori sa ES i SK otvoreno podrzavali Dzumhura u vecini meceva?

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 05 jun 2016, 16:33

Epidaurus je napisao/la:Ja ne kontam samo kako iko ziv moze za Murrya navijat, pa ne postoji odvratniji teniser na svijetu. Mater mu je tek posebna prica.
Hahaha...

Marej je zlatan kakvi su Grin i Kari. :urnebes:

Pa ljudi koji ne prate kosarku, koji su potpuno neutralni, govore da je Kari nevjerovatno odvratan lik. Arogancija nevjerovatna. Kako kaze jedan moj drug, Ibrahimovicu i Kantoni pristaje arogancija, jer su face, zajebani tipovi... a ona **** kada glumi, tacno se covjeku povraca. A zvakanje gume je tek posebna prica. Grina ne znaju, sta bi tek za njega kazali. :urnebes:
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 05 jun 2016, 16:33

Strasna igra Djokovica u ovom setu, morao je odgovoriti, i publika je sada na njegovoj strani a ona nervoza sa pocetka meca je nestala.

btw. smarate sa komentatorima i vi koji ih prozivate i vi koji ih branite. ;)

Ovaj Valencia je nevjerovatn lik. Doso frajer da o Curryu i Greenu prica na Grand Slam temi usred finala istog. :urnebes:
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 05 jun 2016, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 05 jun 2016, 16:34

Kako Murray probao dropshot pa mu ga Nole suknu momacki, sad i ovi svapski komentatori koji ga bas i ne mirisu moraju odati priznanje.

Evo delegati odmah analiziraju sta se desava s Murrayom. Ne desava se nista levati nego Nole malo kuliro 1.set.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 05 jun 2016, 16:36

Smiješan je komentator, toliko samo

Hajde Endi dolazi sebi malo

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 05 jun 2016, 16:38

Marej bolji u prvom Novak u drugom. Logicno je da ce komentator iz Srbije srpske verzije Eurosporta navijati za sportistu iz svoje zemlje, najveceg sportistu u istoriji kojeg su ovi prostori dali.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 05 jun 2016, 16:38

AA23 je napisao/la:Smiješan je komentator, toliko samo

Hajde Endi dolazi sebi malo
Bruda jesi li to pisao dok su navijali za naseg Damira u svakom mecu, nikome nije palo na pamet da pise ovo.

Ja se izvinjavam, smarajuca tema maksimalno al svaki put se vrti ovo. Ja necu dalje, visak je svaki komentar.

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 05 jun 2016, 16:39

Odlican set Djokovica, Murray pao nakon prvog seta. Za Djokovica je steta sto publiku nije definitivno pridobio na svoju stranu, a imao je sansu, da je samo s malo vise emocija proslavljao poene. Ovako je bio u stilu Nishikorija i publika vrlo brzo moze preci na stranu Murraya.

Znali ste i prije meca da ce komentator navijati za Djokovica, tako da ste blagovremeno mogli pronaci stream koji vam odgovara, ne vidim razlog da po 100x citamo iste komentare na ovu temu.
https://SecretPrivat.com - [url=https://SecretPrivat.com/girl/sam-81.html]Sam[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/hanna-zuki-57.html]Hanna Zuki[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/candy-smile-20.html]CANDY SMILE[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/lexy-106.html]LEXY[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/aline-golden-122.html]Aline Golden[/url] - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://SecretPrivat.com] Instant Chat Dating [/url]

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 05 jun 2016, 16:40

xaves je napisao/la: Dzumhur ne igra, naseg komentatora nema pa ne pokusavajte ispadat pametni. Kanal se zove ES International, i sad sto on otvoreno navija i sto je najgore iritira ne bi nam trebalo smetat?
Na istom tom kanalu se otvoreno navijalo za Dzumhura,na Arenama isto tako samo valjda te tad ne iritira,.Šta ima tu čudno što komentator Srbin navija za Novaka Srbina kontra Andy-a Škota,apsolutno ništa,da je drugačije onda bi bilo u najmanju ruku sumnjivo :mrgreen:

Hajmo Nole do titule,vakat je. :salut:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 05 jun 2016, 16:40

Imam osječaj da je Andy tankov'o drugi set. Ko ovaj set osvoji taj će i pobjedit.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 05 jun 2016, 16:43

Valencia je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Ja ne kontam samo kako iko ziv moze za Murrya navijat, pa ne postoji odvratniji teniser na svijetu. Mater mu je tek posebna prica.
Hahaha...

Marej je zlatan kakvi su Grin i Kari. :urnebes:

Pa ljudi koji ne prate kosarku, koji su potpuno neutralni, govore da je Kari nevjerovatno odvratan lik. Arogancija nevjerovatna. Kako kaze jedan moj drug, Ibrahimovicu i Kantoni pristaje arogancija, jer su face, zajebani tipovi... a ona **** kada glumi, tacno se covjeku povraca. A zvakanje gume je tek posebna prica. Grina ne znaju, sta bi tek za njega kazali. :urnebes:
Jel ti sanjas Stepha slucajno ? Covjek je tolko dobar da ima pravo radit sta hoce po terenu, ja da onakve suteve pogadjam pljuvo bi po terenu jbt. Ovaj Murray ima odvratnu facu, ne moze odvratniji frajer bit. Uostalom, bas me zanima koji ce ti izgovor biti ako Cavsi, za koje sve vrijeme pricas da su tolko jaci od GSWa, izgube ovo finale i to onako lagano.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 05 jun 2016, 16:44

Bice ovdje svasta do kraja al nekako sam siguran da ce prevagnuti mec Djokovicu.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 05 jun 2016, 16:49

Epidaurus je napisao/la: Jel ti sanjas Stepha slucajno ? Covjek je tolko dobar da ima pravo radit sta hoce po terenu, ja da onakve suteve pogadjam pljuvo bi po terenu jbt. Ovaj Murray ima odvratnu facu, ne moze odvratniji frajer bit. Uostalom, bas me zanima koji ce ti izgovor biti ako Cavsi, za koje sve vrijeme pricas da su tolko jaci od GSWa, izgube ovo finale i to onako lagano.
O kosi cemo na prikladnoj temi.

Marej je drugi igrac svijeta. Od njega njega je bolji samo Djokovic.

Cuo sam da neki likovi ne vole Mareja. Nije ni meni drag. Al' opet, ljudima je odvratniji Kari. Kod mene na poslu, svi saglasni da je lik ljigav kao glista. A vecina ih ne prati kosarku. Vidjeli su Karija 10ak puta i smucio im se prizor, posebno zvakanje gume. Za Grina recimo uopste nisu culi. Znaju desetak NBA kosarkasa nabrojati.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []