Ovo je na teniskoj temi, pa da ovdje odgovorim.Valencia je napisao/la:O kosi cemo na prikladnoj temi.Epidaurus je napisao/la: Jel ti sanjas Stepha slucajno ? Covjek je tolko dobar da ima pravo radit sta hoce po terenu, ja da onakve suteve pogadjam pljuvo bi po terenu jbt. Ovaj Murray ima odvratnu facu, ne moze odvratniji frajer bit. Uostalom, bas me zanima koji ce ti izgovor biti ako Cavsi, za koje sve vrijeme pricas da su tolko jaci od GSWa, izgube ovo finale i to onako lagano.
Marej je drugi igrac svijeta. Od njega njega je bolji samo Djokovic.
Cuo sam da neki likovi ne vole Mareja. Nije ni meni drag. Al' opet, ljudima je odvratniji Kari. Kod mene na poslu, svi saglasni da je lik ljigav kao glista. A vecina ih ne prati kosarku. Vidjeli su Karija 10ak puta i smucio im se prizor, posebno zvakanje gume. Za Grina recimo uopste nisu culi. Znaju desetak NBA kosarkasa nabrojati.
Majke mi, nikada necu shvatiti ovakve upise. Cuj ljudima je odvratniji Curry, zato sto se njegove kolege slozile na poslu nakon 10 gledanja. Evo kod mene na smjeru nikome nije ljigav. Siguran sam da je ljudima odvratniji Fernandno Alonso.
Bog vas vidio gledajte kosarku i ne opterecujte se nebitnim stvarima. I arogancija nije niciji fizicki izgled, nego ponasanje i ono sto radi. Ako je zvakanje onog cuda za zube znak arogancije, onda se definitivno slazem da je arogantan, samo sto ocigledno neko nema pravu definiciju tog pojma.