Sad ce Andy "tankovati" i ovaj treci setUnofficialpage je napisao/la:Imam osječaj da je Andy tankov'o drugi set. Ko ovaj set osvoji taj će i pobjedit.
vec je krenuo sa slajsovima uveliko
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Sad ce Andy "tankovati" i ovaj treci setUnofficialpage je napisao/la:Imam osječaj da je Andy tankov'o drugi set. Ko ovaj set osvoji taj će i pobjedit.
jes, jes, hau jes no, pa nije Nole levat neki da tankujes protiv njega, sta sad reci kad jos malo uzme brejk, da ce tankat i treci.Unofficialpage je napisao/la:Imam osječaj da je Andy tankov'o drugi set. Ko ovaj set osvoji taj će i pobjedit.
Kakve veze ima njegova mater sa bilo čim? Ne znam da li misliš na onu ženu koja je dizala kredite da bi njen sin igrao tenis?Epidaurus je napisao/la:Ja ne kontam samo kako iko ziv moze za Murrya navijat, pa ne postoji odvratniji teniser na svijetu. Mater mu je tek posebna prica.
A kako si to uspio zaključit?moj uzor-S.G je napisao/la:Ma ocigledno je da ovaj forumas Unofficialpage NE VOLI Noleta tako da prepucavanja sa njim na temu Nole nisu uopste potrebna.
Mislim da je na osnovu onog da se on protiv vecine tenisera nista ne pita ako su oni na svom nivouUnofficialpage je napisao/la:A kako si to uspio zaključit?moj uzor-S.G je napisao/la:Ma ocigledno je da ovaj forumas Unofficialpage NE VOLI Noleta tako da prepucavanja sa njim na temu Nole nisu uopste potrebna.
Brate dragi kad god ja udjem na ovu temu a da Nole igra i uzme brejk, odmah je to greska njegovih protivnika, poklonjen poen ili nesto slicno. Ti se zapitaj je li mozda neki drugi razlog u pitanjuUnofficialpage je napisao/la:A kako si to uspio zaključit?moj uzor-S.G je napisao/la:Ma ocigledno je da ovaj forumas Unofficialpage NE VOLI Noleta tako da prepucavanja sa njim na temu Nole nisu uopste potrebna.
Imas na torentz ru hd streamove eurosporta sa eng komentatorom, ukucaj na Google nmg ti slati sa moba i treba ti ace stream player.madridista4ever je napisao/la:Ima li neko neki dobar link za stream, ne može se gledati na ES sa ovim komentatorima majke mi, jbt ko da je srbijanska TV...
http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... cation=ufimadridista4ever je napisao/la:Ima li neko neki dobar link za stream, ne može se gledati na ES sa ovim komentatorima majke mi, jbt ko da je srbijanska TV...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.