HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

FoSte95
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la FoSte95 » 03 jun 2016, 21:21

espresso je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:
espresso je napisao/la:BREAKING NEWS:

HŠK Zrinjski je postao bogatiji za još jednog sponzora, a s velikim zadovoljstvom možemo objaviti da je to kineski gigant Huawei Technologies. Jednogodišnji ugovor danas su potpisali predsjednik novog prvaka BiH Marin Raspudić i direktor Huaweija za BiH i Crnu Goru Cui Fenghua, a posrednik između Zrinjskog i ovog kinenskog diva bio je naš dugogodišnji sponzor HT Eronet

slika
Hoce li to neka fina lova leci u Zrinju :thumbup:
Bilo kakva lova nam je dobrodošla. Četverostruki prvak BiH, složit ćeš se, to zaslužuje. ;)
Taman pred LŠ, da se koje jace ime dovede pa ladano u 2.pretkolo (play-off za EL) :opaopa:

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 03 jun 2016, 22:45

Dolaze sponzori kao ludi,ocekujem i Fis Vitez uskoro na predstavljanju!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 03 jun 2016, 23:01

hskzmostar je napisao/la:Dolaze sponzori kao ludi,ocekujem i Fis Vitez uskoro na predstavljanju!
FIS potpisao sa Sarajevom :D

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 03 jun 2016, 23:26

Dobra,dobra!

Sto se tice financija igracki kadar ce se svesti na 16 do 18 odlicno placenih igraca,ovih dana bi trebao potpisati jedan brzonogi krilni napadac,a odlaze nam Vucina,Blaic najvjerovatnije ,Kordic vec prestao igrati,Zakaric se vratio u maticni klub, tako da je to vec rezanje nepotrepnih troskova!
Lastro i Petrak takodjer najvjerovatnije odlaze kao i Radeljic junior i Karacic golman,za Graovca jos nema ponuda!
Sto se tice dolazaka stvarno je tesko doci do neke informacije jer su preozbiljni u poslu,do tada mozemo citati medijske spinove sarajevskih medija koji dizu cijenu pojedinim igracima jer bi svi u sampiona!

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 04 jun 2016, 12:31

Dobro je radi se na igrackoj krizaljci radi se na par igraca dva ce bit prava pojacanja naravnoako dođu, sigurno par njih ce bit dobre zamjene uglavnom znat ce se ovi dana sve,ide se dobrim putem....

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 04 jun 2016, 18:59

Zrinjski :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Znači nemam riječi, svaka čast :thumbup: :thumbup: :thumbup:

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 04 jun 2016, 22:51

Karacic,Blaic,Petrak,Zakaric.Hmmm bojim se da je previse da izgubimo 4 igraca iz prvih 11 i to sva cetvorica su imali vrlo vazne role u nasoj igri.Posebno Petrak koji nam je tek poceo davati ono najbolje u zadnjoj polusezoni.Ali ajde,vidjet cemo.Gogo juce kaze da nece srljat i da ce dobro razmislit prije nego ode iz kluba i ako ponuda ne bude zadovoljavajuca postiji mogucnost da ostane jos jednu sezonu.Umjesto Blaica imamo Colica ali nemamo zamjenu,doduse ne znam sta je sa Zlaticem i da li ima sanse da se uopce vrati ozbiljnom nogometu.Za Petraka sam vec pisao iako i tu imamo Tomica,Arezinu,Zeravicu,Radulovica.Za Zakarica nemamo alternativu trenutno i trebace nekog dovesti.Imamo mi jos mjesta za napredak u svojim redovima neki igraci nisu dali ni izbliza sto se od njih ocekuje a neki nisu ni imali dovoljno sansi a ni minutaze a tu spadaju Filipovic,Peko, Bilbija a i mladi SRadeljic,Acimovic.Ali ako cemo suditi po onom sto su do dosada radili uprava ce vec povuci prave poteze i treba ih podrzat jer sve ide u pravom smjeru.PPD,HUAVEI,FIS ........Jos sano da se poklopi jedan pravi rezultat u europi i uzme prava lova a onda napraviti extra tim.......
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 05 jun 2016, 09:41

De nek vam uprava dogovori sa nekom mostarskom televizijom da prenosi tekme vase u LS, od BHT nema haira ugašise se xD

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 05 jun 2016, 09:43

.............Karacic.........
Colic..Graovac.Katan..Stojan

Peko..Tomic...Zeravica.Todorovic

..................Arezina............
...................Mesanovic

Mozda Filipovic umijesto Peke ako ovaj ne bude spreman!

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 05 jun 2016, 09:49

hskzmostar je napisao/la:.............Karacic.........
Colic..Graovac.Katan..Stojan

Peko..Tomic...Zeravica.Todorovic

..................Arezina............
...................Mesanovic

Mozda Filipovic umijesto Peke ako ovaj ne bude spreman!
Eto vec solidna ekipa ,jos ako tu dodamo ta dva-tri pojacanja opet imamo tim za borbu za sami vrh.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 05 jun 2016, 09:55

FoSte95 je napisao/la:De nek vam uprava dogovori sa nekom mostarskom televizijom da prenosi tekme vase u LS, od BHT nema haira ugašise se xD
šta će im TV kad imaju kao i Široki svoju klupsku TV di rade prijenose..Koliko sam vidio u zadnje vrijeme u HD :thumbup:

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 05 jun 2016, 10:13

brig je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:De nek vam uprava dogovori sa nekom mostarskom televizijom da prenosi tekme vase u LS, od BHT nema haira ugašise se xD
šta će im TV kad imaju kao i Široki svoju klupsku TV di rade prijenose..Koliko sam vidio u zadnje vrijeme u HD :thumbup:
Ooo pa ja sam onda totalno neobavjsten :thumbup: :clap:

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 05 jun 2016, 11:43

Ode izgleda Jakov Filipović iz Cibalije u Inter Zaprešić....Šteta, dobar štoper... :(
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 05 jun 2016, 17:16

Navodno je Slaven Belupo zainteresiran za Petraka... :(

Don't go
don't leave me
now
now
now...

Ostani ovdje!
Sunce Koprivničkog neba
Neće te grijat' k'o što ovo grije...

p.s. Ima li iko kakvih vijesti o Toniju Joviću, kako mu teče oporavak od ozljede? ;)
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 05 jun 2016, 17:46

[quote="PiazzaGrande"]Navodno je Slaven Belupo zainteresiran za Petraka... :(

Ma svi su zamjenjivi pa tako i in ako neće potpisat sretan mu put :kafa:

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 05 jun 2016, 17:59

ultra gitano je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la:Navodno je Slaven Belupo zainteresiran za Petraka... :(
Ma svi su zamjenjivi pa tako i in ako neće potpisat sretan mu put :kafa:
I meni je krivo zbog njega, ali što je tu je... što reče ultra gitano, sretno mu gdje god završio! Pošto kvalifikacije dolaze brzo poslije završetka prvenstva, pripreme traju relativno kratko i nema puno vremena za uigravanje momčadi, zato bih volio da Petrak ostane, jer imamo super uigranu sredinu s njim! No opet tu ostaju Tomić i Žeravica kao centralna dva i Arežina ispred njih :thumbup: Sjetimo se samo koliko je trebalo utakmica Tomiću da se uigra i ustali u prvu momčad! Srce momčadi je vezni red, zato u tom području treba biti što manje promjena, po mom skromnom mišljenju :D
Nemam informacije za Jovića, zdrav Toni Jović bi sigurno bio pojačanje, vjerujem da ćemo ovih dana saznati sve što nas zanima :D

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 06 jun 2016, 11:44

Radinović preso u želju.. njega se spominjalo zimus.. pozicija je petrakova.. vraca se vukomanovic.. dobru polusezonu odradio u olimpicu.. mozda nam moze pomoci..ako dodje kouadio znaci zakaric se ne vraca jer su ista pozicija.. po meni je primarno dovesti zamjenu za petraka..i nekog stopera ako odu i lastro i mladji radeljic.. a znamo svi da je graovac u izlogu da se samo ceka prava ponuda. ostalo je popunjeno.. ne treba bezveze gomilat igrace
HŠKZ!

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 06 jun 2016, 18:42

Golovi 2015/16
[youtube][/youtube]

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 06 jun 2016, 22:26

Čestitke Tomislavu Tomiću na ulasku u bračne vode :thumbup: :salut:

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 06 jun 2016, 22:58

PiazzaGrande je napisao/la:
p.s. Ima li iko kakvih vijesti o Toniju Joviću, kako mu teče oporavak od ozljede? ;)
Toni Jović prije 4 tjedna operirao koljeno, artroskopiju koljena mu radili... Ima mu na Instagramu slika od prije 2 tjedna i dalje na štakama... Šteta! Brz mu oporavak želim!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.