Emire - neki dan stigao, ganjao da zavrsim sve obaveze i da sam rahat. A i zuljeve da izgubim na rukama
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Znaci **** startujemo!?
ako ikoga na svijetu ne mogu, to su onda oni, ali hajde, valjda nam dodje Ben Haim...
Emire - neki dan stigao, ganjao da zavrsim sve obaveze i da sam rahat. A i zuljeve da izgubim na rukama
postis li ujutro da kahvenisemo? i Doe nikako da se uklopi, ko Garfild sovi do 14h
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
zna li iko nesto o danasnjem treningu nigdje nikakvi info ni na tuz....ba nigdje i koji su igraci bili
cisto sumnjam da ce Dzidic doci u Slobodu
nece Azmir nikoga preplatit' da bi dosao, ide on u jedan od sarajevskih klubova
Beduin je napisao/la:Znaci **** startujemo!?ako ikoga na svijetu ne mogu, to su onda oni, ali hajde, valjda nam dodje Ben Haim...
Emire - neki dan stigao, ganjao da zavrsim sve obaveze i da sam rahat. A i zuljeve da izgubim na rukamapostis li ujutro da kahvenisemo? i Doe nikako da se uklopi, ko Garfild sovi do 14h
Naravno,aBd da se ispostuje Mubarek mjesec...radim sutra,al utorak moze citav dan sam slobodan.Javim ti se utorak ujutro
Zlatan Nalić sin tuzlanski
eto neko je spominjo afrikance iz africke lige eto dosla su dva na probu
pa ovu dvojicu novih, pored Chime i Andersona, google ne poznaje nikako 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Vjerujem da ti je ovo zajebancija,ne koristi je ni u tu svrhu...ziv i zdrav bio.Ne vrijedjaj zrtve te zastave i idiologije i nas koji smo prozivili torturu iste.Chinaglia je napisao/la:cisto sumnjam da ce Dzidic doci u Slobodu
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Pod paskom Nedima Omerovića i Amira Spahića, prvih pomoćnika Husrefa Musemića, treniralo je devet fudbalera. Pored ranije najavljenog stopera iz Engleske Hiram Laud Andersona, u Rudarskoj 2 su se pojavila i dva Kamerunca.
Jean Essaga (22) igra na poziciji napadača, a prema dostupnim informacijama dolazi iz kamerunskog kluba Cosmos Fa Du Mbam. Drugi kamerunski fudbaler je Eloundou Ndjomo Francois (25), ofanzivni veznjak koji je nastupao za Unite FC iz ove afričke zemlje.
Ostali fudbaleri na probi u Slobodi su: Fikret Karabajić (golman, ‘94 godište) iz Slavije, Adel Halilović (desni bek, ‘96 godište) iz Slavena Belupo, Selvedin Islamović (stoper, ‘94 godište) iz Sloge Simin Han, Haris Hasanović (vezni, ‘94 godište) iz holandskog kluba Braband United U21 i Armel Berbić (napadač, ‘96 godište) iz lukavačkog Radničkog.
Današnjem treningu prisustvovao je i Saša Vugdalić, direktor tuzlanskog premijerligaša, a kako saznajemo “probni rad” nastavit će se i u narednim danima. Na prvom treningu nije se pojavio nigerijski napadač Daniel Chima Uchechi.
Kako saznajemo, on je u Tuzlu doputovao kasno sinoć, te će dan kasnije započeti trenažni proces na Tušnju. Fudbaleri na probnom radu će u srijedu odigrati i prijateljski meč protiv Sloge iz Simin Hana, što je najbolji način da treneri Crveno–crnih prostudiraju njihove eventualne kvalitete.
Jean Essaga (22) igra na poziciji napadača, a prema dostupnim informacijama dolazi iz kamerunskog kluba Cosmos Fa Du Mbam. Drugi kamerunski fudbaler je Eloundou Ndjomo Francois (25), ofanzivni veznjak koji je nastupao za Unite FC iz ove afričke zemlje.
Ostali fudbaleri na probi u Slobodi su: Fikret Karabajić (golman, ‘94 godište) iz Slavije, Adel Halilović (desni bek, ‘96 godište) iz Slavena Belupo, Selvedin Islamović (stoper, ‘94 godište) iz Sloge Simin Han, Haris Hasanović (vezni, ‘94 godište) iz holandskog kluba Braband United U21 i Armel Berbić (napadač, ‘96 godište) iz lukavačkog Radničkog.
Današnjem treningu prisustvovao je i Saša Vugdalić, direktor tuzlanskog premijerligaša, a kako saznajemo “probni rad” nastavit će se i u narednim danima. Na prvom treningu nije se pojavio nigerijski napadač Daniel Chima Uchechi.
Kako saznajemo, on je u Tuzlu doputovao kasno sinoć, te će dan kasnije započeti trenažni proces na Tušnju. Fudbaleri na probnom radu će u srijedu odigrati i prijateljski meč protiv Sloge iz Simin Hana, što je najbolji način da treneri Crveno–crnih prostudiraju njihove eventualne kvalitete.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Stani stanje to napisao ? ..ovdje ne mogu da vidim jer je vjerovatno editovo postAgamemnon je napisao/la:Yebem ti porijeklo u picku.Chinaglia je napisao/la:cisto sumnjam da ce Dzidic doci u Slobodu
Zajebancija nije polomicu te....znas li ti koliko mi je famelije poginulo i pobijeno pod tom zastavom.
Yebem ti sve zivo balavac jedan,gurbete imas li granice i u cemu pic..ka ti materina.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Avatar...SaltCityAttack je napisao/la:Stani stanje to napisao ? ..ovdje ne mogu da vidim jer je vjerovatno editovo postAgamemnon je napisao/la:Yebem ti porijeklo u picku.Chinaglia je napisao/la:cisto sumnjam da ce Dzidic doci u Slobodu
Zajebancija nije polomicu te....znas li ti koliko mi je famelije poginulo i pobijeno pod tom zastavom.
Yebem ti sve zivo balavac jedan,gurbete imas li granice i u cemu pic..ka ti materina.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Evo staSaltCityAttack je napisao/la:Stani stanje to napisao ? ..ovdje ne mogu da vidim jer je vjerovatno editovo postAgamemnon je napisao/la:Yebem ti porijeklo u picku.Chinaglia je napisao/la:cisto sumnjam da ce Dzidic doci u Slobodu
Zivjela Republika Srpska
Boze spasi, boze hrani, srpske zemlje, srpski rod
nista stavio sliku profila zastavu rsSaltCityAttack je napisao/la:Stani stanje to napisao ? ..ovdje ne mogu da vidim jer je vjerovatno editovo postAgamemnon je napisao/la:Yebem ti porijeklo u picku.Chinaglia je napisao/la:cisto sumnjam da ce Dzidic doci u Slobodu
smiri se brate pusti ga ba vidis da radi sve namjerno nemoj se zivcirati stvarno jarane skini to to ti je debilno obrisi sa tom zastavom guzicu i taj tekst sklanjaj
hahahahahhahahahahaha CInija malo prenjelo
de opusitie se momka pukla neka dobrila 
Sloboda Tuzla
Kako neko pada na ove fore Chingalie, pa lik sve što piše misli suprotno.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Jarugo, znam da furaš al moraš brate imat granice šale... Ima ljudi kojima je neko ranjen,neko poginuo pa onda Kapija... De brate uozbilji se malo... Nije sve za šale i kontreChinaglia je napisao/la:cisto sumnjam da ce Dzidic doci u Slobodu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
[youtube][/youtube]

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Sve je to ok ali teeba imati granicu..pretijerao je skroz ..ne znqm sta mu to treba ..necu da ga repliciram.necu da se lozim.na ovo znam.ja da se sali, ali je sa ovakvom.zajebancijom pretjeroa i nece niko ovo da gleda..ne znam on je mlad momcic ..mi smo nesto.stari ali uglavno. Amo bili mladi.kad je bio rat i znam koliko mi tad smo svasta nestonzeljeli a nisno.inali, dok ova dijeca kao.on danas imaju svasta i internet kako bi srali ovdje kad god oni hocesamirr je napisao/la:Kako neko pada na ove fore Chingalie, pa lik sve što piše misli suprotno.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Možeš ti i bolje Chini, ako ti je cilj da budeš u centru pažnje, ima i drugih načina, to ti je više nego retardirano.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.