Lazni Hrvati kazem ti ja, nisu cak ni ljubitelji nacizma ako mi vjerujesMMM je napisao/la: E jadni su ti to Hrvati, kad ne smiju reći šta misle.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa valjda pod klupskom.shzna je napisao/la:Pod kojom zastavom nastupa hrvatski klub?UltrasNotRed je napisao/la:Sto da ti odgovorim. Uopce ne treba napredak, lagano i ovo danas sto Siroki radi je predobro. U Europi nema puno toliko malih sredina sa kontinuitetom kao Siroki. U napredak ne valja bacati novce dok drugi kaskaju, pomalo i bez pritiska, to je kljuc uspjeha. Siroki danas ima sve sto je dovoljno da bude u vrhu i vise od toga. Stabilna sredina, cisti, pravi hrvatski klub koji ima svoju svrhu. To raduje.shzna je napisao/la:@UltrasNotRed
Zašto meni ne odgovoriš?
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Nista vi bolji niste bili. Od 1. min valjali, prodali Drinituzlak1987 je napisao/la:Stvarno presimpaticna ekipaMuerte je napisao/la: Radnik je osvojio nase simpatije sa budzetom od pola mil KM onako hrabro boriti se i zasluzeno uzeti pehar. I tako uci u klub trofejnih. Drugi put bez kurc.enja. Amer dosao na divlji balkan da se kurci.![]()
Prodali 3-4 utakmice, pustili svejedno. Brane se 90 minuta, igraju samo na kontre. Naprave 20-30 prekrsaja od kojih se 10 sankcionise. Konstantno provociraju i traze sukob.
Dosli do finala kupa preko Bjelicinog penala, Obarske i Radnickog. Ko ih ne bi zavolio
- tuzlak1987
- Kontakt:
Trebalo Drini pa im prodali jeldeMuerte je napisao/la:
Nista vi bolji niste bili. Od 1. min valjali, prodali Drini
Mozda smo mislili da samo 2 ispadaju pa se borila Drina za 14. mjesto
Morala se skupiti za rate. Najlaksi nacin. Sisoje ulozi 2 kamion i plati 2 rate.tuzlak1987 je napisao/la:Trebalo Drini pa im prodali jeldeMuerte je napisao/la:
Nista vi bolji niste bili. Od 1. min valjali, prodali Drini
Pa pocjepali vas u Bijeljini kao novinu,niste nista imali i ti njima trazis mane,mojne ibogati,pruzi ruku i zahvali se najpostenijetuzlak1987 je napisao/la:Stvarno presimpaticna ekipaMuerte je napisao/la: Radnik je osvojio nase simpatije sa budzetom od pola mil KM onako hrabro boriti se i zasluzeno uzeti pehar. I tako uci u klub trofejnih. Drugi put bez kurc.enja. Amer dosao na divlji balkan da se kurci.![]()
Prodali 3-4 utakmice, pustili svejedno. Brane se 90 minuta, igraju samo na kontre. Naprave 20-30 prekrsaja od kojih se 10 sankcionise. Konstantno provociraju i traze sukob.
Dosli do finala kupa preko Bjelicinog penala, Obarske i Radnickog. Ko ih ne bi zavolio
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- tuzlak1987
- Kontakt:
Poklapa se sveMuerte je napisao/la: Morala se skupiti za rate. Najlaksi nacin. Sisoje ulozi 2 kamion i plati 2 rate.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ko kad su citavo proljece odmarali, pustali utakmice kome je trebalo i jos pogurani od sudije iz RS do finala. U finalu docekali izmorenog protivnika.RedEvil je napisao/la: Pa pocjepali vas u Bijeljini kao novinu,niste nista imali i ti njima trazis mane,mojne ibogati,pruzi ruku i zahvali se najpostenije
Umjesto kazne dobili nagradu.. Sto ce im se vratiti narednu sezonu ili sezonu nakon naredne. Ispadanje iz lige ce biti
Jbg sudbina,ko je vama kriv sto se i vi niste opredjelili za jedan front,da je tako,vjerovatno bi slavili jednu titulu,ovako vam preostaje samo pruzit ruku jbgtuzlak1987 je napisao/la:Ko kad su citavo proljece odmarali, pustali utakmice kome je trebalo i jos pogurani od sudije iz RS do finala. U finalu docekali izmorenog protivnika.RedEvil je napisao/la: Pa pocjepali vas u Bijeljini kao novinu,niste nista imali i ti njima trazis mane,mojne ibogati,pruzi ruku i zahvali se najpostenije
Umjesto kazne dobili nagradu..
grb sto kuca,umjesto srca
Ti vjeruješ FTV-u da su ovamo svi ljubitelji?tuzlak1987 je napisao/la:Lazni Hrvati kazem ti ja, nisu cak ni ljubitelji nacizma ako mi vjerujesMMM je napisao/la: E jadni su ti to Hrvati, kad ne smiju reći šta misle.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
-
PiazzaGrande
Jbg, sad si ga dao u brigu i razmišljanje...Čitam mu današnje postove, čovjek buba ko maxim po diviziji, i mene je stid njegovog neznanja i predrasuda koje ima...MMM je napisao/la:Ti vjeruješ FTV-u da su ovamo svi ljubitelji?tuzlak1987 je napisao/la:Lazni Hrvati kazem ti ja, nisu cak ni ljubitelji nacizma ako mi vjerujesMMM je napisao/la: E jadni su ti to Hrvati, kad ne smiju reći šta misle.
Moraćemo ga pozvati u Mostar na utakmicu LP i na druženje par dana da mu otvorimo oči...da spasimo jednu dušu... dobar je momak
Volim te bola'!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
jel ovo "novinari" ovog portala kopiraju novosti oko zeljeznicara sa s p o r t 1.ba portala?! 
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- AzaKamikaza
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/dzidic-o ... dem/196695
Ko će ovaj put biti brži i konkretniji kone?
Zadnjih par puta Miske vas potopi.
Jest ovaj smogovac,ali je i kvalitet,valjao bi svakoj ekipi u ligi.
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
- TobeYarabi
- Kontakt:
miske nas nikad nije potopio..potopio nas je jesic a miske uzeo igrace koje je on odbio..sa zahirovicem nije pogrijesio, ali zayebo nas je sto nije doveo stevanovica..sto se tice Dzidica nije istina da ga je neko od nasih kontaktirao (mada bi ja volio da jeste, jer je odlican igrac i bio bi nam pojacanje)..onaj sto je pricao sa njim nije u upravi FKS niti predstavlja nas klubAzaKamikaza je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/dzidic-o ... dem/196695
- AzaKamikaza
- Kontakt:
Šta kaže Zuka na sve to?TobeYarabi je napisao/la:miske nas nikad nije potopio..potopio nas je jesic a miske uzeo igrace koje je on odbio..sa zahirovicem nije pogrijesio, ali zayebo nas je sto nije doveo stevanovica..sto se tice Dzidica nije istina da ga je neko od nasih kontaktirao (mada bi ja volio da jeste, jer je odlican igrac i bio bi nam pojacanje)..onaj sto je pricao sa njim nije u upravi FKS niti predstavlja nas klubAzaKamikaza je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/dzidic-o ... dem/196695
Željezničar iz metropole!
- TobeYarabi
- Kontakt:
nistaAzaKamikaza je napisao/la:Šta kaže Zuka na sve to?TobeYarabi je napisao/la:miske nas nikad nije potopio..potopio nas je jesic a miske uzeo igrace koje je on odbio..sa zahirovicem nije pogrijesio, ali zayebo nas je sto nije doveo stevanovica..sto se tice Dzidica nije istina da ga je neko od nasih kontaktirao (mada bi ja volio da jeste, jer je odlican igrac i bio bi nam pojacanje)..onaj sto je pricao sa njim nije u upravi FKS niti predstavlja nas klubAzaKamikaza je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/dzidic-o ... dem/196695
Sto li onda Dzidic laze... hm.
Mislim da nece ni kod jednih ni kod drugih na kraju.
- TobeYarabi
- Kontakt:
ne laze on, procitaj zadnji dio mog odgovora kamikaziKapitenK je napisao/la:Sto li onda Dzidic laze... hm.
TobeYarabi je napisao/la:ne laze on, procitaj zadnji dio mog odgovora kamikaziKapitenK je napisao/la:Sto li onda Dzidic laze... hm.
- TobeYarabi
- Kontakt:
KapitenK je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:ne laze on, procitaj zadnji dio mog odgovora kamikaziKapitenK je napisao/la:Sto li onda Dzidic laze... hm.
Mislim da nece ni kod jednih ni kod drugih na kraju.je li to i kod vas neki violina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.