Evo na sportsport.bacassanova je napisao/la:čitaj nam to naglas ...kosewsko hill je napisao/la:Evo i zvanično je potvrđeno da je Zeba dobio "slobodne papire" i skoro sigurno potpisuje.Super
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-38484.htm
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Evo na sportsport.bacassanova je napisao/la:čitaj nam to naglas ...kosewsko hill je napisao/la:Evo i zvanično je potvrđeno da je Zeba dobio "slobodne papire" i skoro sigurno potpisuje.Super
Onaj Teo Kardum je ja mislim napadač, pisali su da bi trebao priključiti u Fojnici .ja sam je napisao/la:još dobar napadač i to je to...
Rekao je dobar napadac,sumnjam da je Teo tajkosewsko hill je napisao/la:Onaj Teo Kardum je ja mislim napadač, pisali su da bi trebao priključiti u Fojnici .ja sam je napisao/la:još dobar napadač i to je to...
nesto tipa Steve Nikolica, a ne neko ko je karijeru gradio u Zmaju(ne ovom nasem) ...kosewsko hill je napisao/la:Onaj Teo Kardum je ja mislim napadač, pisali su da bi trebao priključiti u Fojnici .ja sam je napisao/la:još dobar napadač i to je to...
[youtube][/youtube]cassanova je napisao/la:E pa Stevo Nikolić i Amar su uspostavili kontakt, on hoće da ide od tamo, džaba grije klupu. Neznam šta će od svega toga biti.
Ja mislim da je pile rekao da je na neku probu otišao u Tursku, ovako nešto...vjerovatno ako ne nađe nešto vani da će ostati kod nasHamo je napisao/la:Raja šta je sa Eldarom HasanovićemNe vidim ga na popisu...
Zar mu nije više dosta EUROPE neka se iskali kod nas pa onda da se proda za fine pare...mlad je jednom mu je prisilo...kosewsko hill je napisao/la:Ja mislim da je pile rekao da je na neku probu otišao u Tursku, ovako nešto...vjerovatno ako ne nađe nešto vani da će ostati kod nasHamo je napisao/la:Raja šta je sa Eldarom HasanovićemNe vidim ga na popisu...
TOJEMOJTIM je napisao/la:to je to!!!!!!! Zeba je naše veliko pojačanje...Veliko
sada napokon imamo igrača koji u sredini i blizu gola lagano pravi višak, ima zadnji pas sjajan i šut pofin
samo još pravi špic
kažu da je ovaj kardum pojak bio ali se ne zna kakav je sad
za onog što je došao iz Gradačca kažu da je odličan
Ko je dosao iz Gradačca?TOJEMOJTIM je napisao/la:to je to!!!!!!! Zeba je naše veliko pojačanje...Veliko
sada napokon imamo igrača koji u sredini i blizu gola lagano pravi višak, ima zadnji pas sjajan i šut pofin
samo još pravi špic
kažu da je ovaj kardum pojak bio ali se ne zna kakav je sad
za onog što je došao iz Gradačca kažu da je odličan
Kardum jos nije stigao, Serdarevic i Selimovic ocekivano sto bi se reklo iako sam ja od Serdarevica ocekivao puno vise jer zna lopte ali eto meni je izgledao kao da nema volje i da ga sve drugo puno vise zanima od fudbala.boccaccio je napisao/la:Nema Selimovica ni Serdarevica kao sto sam pretpostavljao...ali ono sto nisam ni slutio je to da ne vidim Peraka na spisku...jedino ako to nije ovaj Berak,pa greska u pisanju...ima dosta mladih,valjda ce poneko isplivati...zna li neko da li se Teo Kardum prikljucio pripremama u Fojnici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.