Džanan Musa
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Džanan Musa
Tracy3McGrady je napisao/la:Damir rekao da će ga pozvati na okupljanje
nista neobicno,vec sad zasluzuje poziv
Zasto Muse vec par utakmica nema u rosteru Cedevite povreda,odmor ili.....
Par dana odmora do priprema sa reprezentacijom, koliko ja znam.guillermo je napisao/la:Zasto Muse vec par utakmica nema u rosteru Cedevite povreda,odmor ili.....
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Da, došao je u svoj grad da odmori malo.BaDa12 je napisao/la:Par dana odmora do priprema sa reprezentacijom, koliko ja znam.guillermo je napisao/la:Zasto Muse vec par utakmica nema u rosteru Cedevite povreda,odmor ili.....
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
[youtube][/youtube]
Koja zrelost, momak ima nevjerovatan stav.
Koja zrelost, momak ima nevjerovatan stav.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Zaslužio je svaki kvadratni metar
Džanan Musa: "Mislim kad dođem tamo da tek onda šou nastaje, ovo je samo zagrijavanje za tu glavnu scenu. Želim da postanem MVP lige, želim da osvojim više prstenova od Michael Jordana, tako da ja neke ciljeve postavljam koji nisu normalni za obične ljude, ja želim da postanem neko i nešto gdje ću se na kraju svoje karijere vratiti u BiH i gdje će se svi dičiti sa mnom."
"We need to suffer. And we need to fight."
Mudonjaa
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Previše on priča da mu se to ne bih obilo od glavu.
Ajd sve to što on spominje te prstene vidi se iz mnogo tih izjava da je on još dosta nezreo,ali već mu je ta "slava"udarila u glavu.
Ajd sve to što on spominje te prstene vidi se iz mnogo tih izjava da je on još dosta nezreo,ali već mu je ta "slava"udarila u glavu.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
A mi bi ostali normalni da smo postigli sto i onBihac96 je napisao/la:Previše on priča da mu se to ne bih obilo od glavu.

Njega slava nije ni sekunde udarila u glavu, ja njega vidim kao Ibrahimovića! Momak je samouvjeren jer je svjestan kakav kvalitet posjeduje!

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
vrebac86 je napisao/la:A mi bi ostali normalni da smo postigli sto i onBihac96 je napisao/la:Previše on priča da mu se to ne bih obilo od glavu.
Ajd sve to što on spominje te prstene vidi se iz mnogo tih izjava da je on još dosta nezreo,ali već mu je ta "slava"udarila u glavu.![]()
Njega slava nije ni sekunde udarila u glavu, ja njega vidim kao Ibrahimovića! Momak je samouvjeren jer je svjestan kakav kvalitet posjeduje!
Upravo to covjek vjeruje u sebe i svoje kvalitete i ima cilju u zivotu

Kod nas odmah mu slava udarila u glavu sto nema veze sa istinom,momak je cvrsto na zemlji budi siguran

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma da ne bi pogrešno se razumjelo to što sam napisao,da ne bih bilo da imam nešto protiv njega daleko od toga,pratim uvijek njegove tekme ako ništa preko statistike
Ali ove njegove izjave malo upadaju u oči,da malo manje misli o tim prstenima itd.Samo da ne postane novi Miličić,ne daj Bože.

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Da ima Hrvatsko državljanstvo u njihovim medijima bio bi bijeli Džordan,a kod nas je samo neko ko se "digo" ili visoko poletioYucca je napisao/la:vrebac86 je napisao/la:Bihac96 je napisao/la:Previše on priča da mu se to ne bih obilo od glavu.
Upravo to covjek vjeruje u sebe i svoje kvalitete i ima cilju u zivotu![]()
![]()
Kod nas odmah mu slava udarila u glavu sto nema veze sa istinom,momak je cvrsto na zemlji budi siguran

I ne zaslužujemo bolje kakvi smo!

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Pa samo sto bi hrvati nesto drugačije radili ne znači da je to tako dobro i ispravno. I ja se nadam da ce hype oko njega malo popustiti, da se moze na miru razvijat. A kad ode u nba svakako će bit zvijezda o kojoj će se svaki dan pisati.
Previse je solo, prebrz je...
Treba se on na terenu malo smiriti, a te izjave su sasvim uredu nego mi nismo navikli. Dosad sve nesto iz sjene, autsajderi, na mala vrata. Ovaj stav nam i treba i svaka cast Musi na tome.Bihac96 je napisao/la:Ma da ne bi pogrešno se razumjelo to što sam napisao,da ne bih bilo da imam nešto protiv njega daleko od toga,pratim uvijek njegove tekme ako ništa preko statistikeAli ove njegove izjave malo upadaju u oči,da malo manje misli o tim prstenima itd.Samo da ne postane novi Miličić,ne daj Bože.
Nad tobom sunce najljepše sja
Musa je odličan daj bože da imamo još Musa sve bi bilo daleko lakše ovako je sve na njegovim leđima i pravi je vođe tima i kapitenpinoglavi je napisao/la:Treba se on na terenu malo smiriti, a te izjave su sasvim uredu nego mi nismo navikli. Dosad sve nesto iz sjene, autsajderi, na mala vrata. Ovaj stav nam i treba i svaka cast Musi na tome.Bihac96 je napisao/la:Ma da ne bi pogrešno se razumjelo to što sam napisao,da ne bih bilo da imam nešto protiv njega daleko od toga,pratim uvijek njegove tekme ako ništa preko statistikeAli ove njegove izjave malo upadaju u oči,da malo manje misli o tim prstenima itd.Samo da ne postane novi Miličić,ne daj Bože.

- akisarajevo92
- Kontakt:
napokon izroni jedan supertalentovani decko sa pobjednickim mentalitetom, sa mudima iznad ovog bosanskog luzerstva (posebno u sportu), i nadju se neki da ga pljuju
Don't believe the hype.
Bravo jarane podvlacim sve ovo sto si rekao a Musa definitivno odskace od svih i ima na sto da i bude tako siguran.... On nije samo vanserijski talenat vec je on vec igracina svidjalo se to kome ili ne.... Mi da imamo jos jednog takvog pobijedili bi i Amere sigurno... Steta sto nije Sikiras tu puno bi jaci bili... A prvu smo tekmu izgubili jer nemamo siroku klupu.... Musa sto budes vise bio drzak i odvazan bolje ces uspjeti a pred tobom je ogromna karijera samo ostani to sto jesi i budi siguran da ces i nakon karijere biti neko i nesto....
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAZIN, Fudbalmozak2, Google Adsense [Bot], Iniesta12, TripleThreat i 82 gosta.