Pa, sudeći po ovoj sezoni, imamo i više od trojice. Borbenost nije izostala, nama fali sve ostalo nažalost.edinedin1 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/horic-pr ... som/194023
Horić protiv Gorice igrao sa slomljenim nosom
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/horic-pr ... som/194023
Da nam je ovakvu trojicu bili bi prvaci, kakvo srce ima ovaj momak to je nevejrovatno
NK Čelik Zenica (opšte diskusije)
Re: NK Čelik Zenica (opšte diskusije)
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Beduin
- Kontakt:
I ja mislim da se treba preci na represivniji metod borbe protiv Uprave. Ocito je da ovaj protest nije urodio plodom, imala se dobra namjera, probalo se ispostovati ekipa u gostima, a da ti ublehasi ne zaradjuju pare od prodaje karata na BP. Smijem se zakleti da su i ovu proteklu sezonu podobro povecali dug kluba, nema sanse da su poslovali cak ni sa nulom (0).Crni gavran je napisao/la:U pravu si, e sad je pitanje koliko je to moguće sprovestiConvicts1988 je napisao/la:100 % idući protest će biti duplo više, s tim što treba blokirati grad dok se ne ispune zahtjevi .Sve u svemu, na miran način neće doći do promjena. Čelika na sallamet nažalost mogu podići represivne mjere, jer ova gamad neće da se okane Čelika dok mu neisisaju i zadnju kap krvi
Zato bi, mozda, trebalo poceti dolaziti na utakmice u velikom broju, svaku tekmu okaciti neki trans/natpis protiv njih i paliti baklje, bacati u teren, pa kad nakon 3 tekme Savez kazni zatvaranjem tribine, mislim da 4. put je kazna igranje pred praznim stadionom, i tako u krug, a dati svima jasno do znanja zbog cega. I mediji ce tada vise pisati, carsija ce ponovo poceti brujati o tome, stvarat ce se sve veci pritisak, jer ocito da ovako kao sto je do sad bilo njima godi, jer igraci imaju podrsku u gostima, na domacim tekmama dodje klasican broj okorjelih simpatizera koji ce platiti kartu i nece vrsiti pritisak na njih, igraci se svakako bore za boje kluba i na BP je tesko igrati protiv Celika...
Jeste da i tako nabijas klubu materijalnu stetu, ali ionako ta Uprava srozava klub i nabija im stetu, a da nemaju nikakvog pritiska.
Kako god, sretno vam u borbi i da na kraju istrajete.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nekako je sve ovo tiho, mislim da ima smisla ovo sto Beduine pise.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
znam da vam nije ni do cega al ako moze malo info oko Grahovca...kolko utakmica,pozicija i tako to..hvala unaprijed
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Marsal
- Kontakt:
Meni iskreno nije jasno kako je on u Slobodu otišao jer je prosjek mrtvi, pa Čelik u vezi ima sigurno 3-4 bolja igrača od njega... inače je centralni vezni ali igrač bez "boje i okusa" ili što bi mi rekli nit smrdi nit miriše. Iskreno nije ni neka šteta što nas je napustio. Mislim da ipak stručni ljudi u njemu vide određen potencijal koji će uz pravilan rad ispuniti pa ste ga zato i doveli a zato su ga zimus valjda i sarajevski klubovi tražili. Kako god on svojim odlaskom nije ništa unazadio Čelik a ni vas ništa pojačao. Pa jedan Ivetić kojeg vi tjerate je za njega bog fudbala. Čudan transfer ali vidjećemostaragarda je napisao/la:znam da vam nije ni do cega al ako moze malo info oko Grahovca...kolko utakmica,pozicija i tako to..hvala unaprijed

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Crni gavran
- Kontakt:
Pa nesto slicno kao Serif Hasic, koji je igrao vec kod vas, znaci nista posebno....staragarda je napisao/la:znam da vam nije ni do cega al ako moze malo info oko Grahovca...kolko utakmica,pozicija i tako to..hvala unaprijed
Pa bolje da ste ubacili nekog svog juniora, veci efekat bi vam bio
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
-
- Kontakt:
Pusti ove sto pisu. Momak ima talenta. Pokazao je na par utakmica veliki potencijal. Logicno imao je i utakmica gdje je katastrofalno odigrao, ali cemo to pripisati mladosti. Da se razumijemo niti sam u kakvom rodu s igracem niti ga poznajem licno.staragarda je napisao/la:znam da vam nije ni do cega al ako moze malo info oko Grahovca...kolko utakmica,pozicija i tako to..hvala unaprijed
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
nisam do sada htio nista pisat', jer je to ipak vasa stvar, pa ne zelim da "pametujem", ali sada ipak moram
prije svega, bojkot je nesto najgluplje moguce, stvarno ne znam gdje to pali, ako mislite da to boli upravu, skupstinu, koga vec, jer nema zarade od karata, grdno se varate! kradu oni i uzivaju na racun kluba na raznorazne nacine, barem je to jasno, u suprutnom sigurno ne bi bili u klubu.. vasa pasivnost njima odgovara, prazan stadion im odgovara, nekada uzavreli grad, sada je mrtav grad.. naravno, moram se dotaci Slobode, jer smo mi prosli sve i svasta, ispali smo u cvajtu i da nije dosao Azmir Husic, vjerovatno bismo bili jos uvijek tamo, a mozda bi se gradske strukture dobrano potrudile i da ugase klub, jer niko ne bi bio u mogucnosti da vrati dugove, niti bi to zelio.. fakticki bi se cekao sudnji dan, a tako situacija je po svemu sudeci i kod vas
vasa ekipa se bukvalno raspada, da li ce biti nekih dolazaka ili ne, ne znam, ali situacija uopste ne obecava, kako sada stvari stoje, blizi ste tome da glumite Velez naredne sezone, nego da ostanete u ligi.. smatram da biste trebali u hiljadama pohrliti na Bilino Polje i tamo biti vasu bitku, pa ako treba i neredima!
opet, tu ima i druga strana medalje, sve i da otjerate ovu upravu i skupstinu, postavlja se pitanje ko bi dosao, ima li zainteresovanih da uđu i vode klub sa svim tim dugovanjima i tako dalje.. skroz nezahvalna situacija, ali smatram da je svaka opcija bolja od bojkota i da ne moze biti gore nego je sada.. ugasili Celik sutra ili za pet godina, svejedno je.. lijep pozdrav i neka vam je sretno, ne dajte Celik
prije svega, bojkot je nesto najgluplje moguce, stvarno ne znam gdje to pali, ako mislite da to boli upravu, skupstinu, koga vec, jer nema zarade od karata, grdno se varate! kradu oni i uzivaju na racun kluba na raznorazne nacine, barem je to jasno, u suprutnom sigurno ne bi bili u klubu.. vasa pasivnost njima odgovara, prazan stadion im odgovara, nekada uzavreli grad, sada je mrtav grad.. naravno, moram se dotaci Slobode, jer smo mi prosli sve i svasta, ispali smo u cvajtu i da nije dosao Azmir Husic, vjerovatno bismo bili jos uvijek tamo, a mozda bi se gradske strukture dobrano potrudile i da ugase klub, jer niko ne bi bio u mogucnosti da vrati dugove, niti bi to zelio.. fakticki bi se cekao sudnji dan, a tako situacija je po svemu sudeci i kod vas
vasa ekipa se bukvalno raspada, da li ce biti nekih dolazaka ili ne, ne znam, ali situacija uopste ne obecava, kako sada stvari stoje, blizi ste tome da glumite Velez naredne sezone, nego da ostanete u ligi.. smatram da biste trebali u hiljadama pohrliti na Bilino Polje i tamo biti vasu bitku, pa ako treba i neredima!
opet, tu ima i druga strana medalje, sve i da otjerate ovu upravu i skupstinu, postavlja se pitanje ko bi dosao, ima li zainteresovanih da uđu i vode klub sa svim tim dugovanjima i tako dalje.. skroz nezahvalna situacija, ali smatram da je svaka opcija bolja od bojkota i da ne moze biti gore nego je sada.. ugasili Celik sutra ili za pet godina, svejedno je.. lijep pozdrav i neka vam je sretno, ne dajte Celik
Vidi drug što se bojkota tiče on ima ogromnu ulogu. Jer i ono malo ljudi što ide na utakmice, ulazilo je neko na propusnice nekoga uvede policajac komšija i tako dalje. Dakle sve u svemu u 17. utakmica sezone ako je bilo preko 2000 maraka prihoda evo ruka. Što se tiče agresivnih medota, manje više se zna ko je za a ko protiv ovog stanja. Na kraju bi se skupila raja od 100-150 ljudibkoji bi stali na crtu, te ga dobro ispusili jehbeno.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ja ti rekoh da cete ostati bez vecinu igraca.Crni gavran je napisao/la:Pa nesto slicno kao Serif Hasic, koji je igrao vec kod vas, znaci nista posebno....staragarda je napisao/la:znam da vam nije ni do cega al ako moze malo info oko Grahovca...kolko utakmica,pozicija i tako to..hvala unaprijed
Pa bolje da ste ubacili nekog svog juniora, veci efekat bi vam bio
Mozda je za vas i bolje. Imam neki osjecaj da vekiki broj Zenicana jos nisu svjesni u kakvim je zapravo Celik problemima.
- Crni gavran
- Kontakt:
Bio si u pravu. Kako sada stoje stvari, pričaće se: "Bio jednom jedan Čelik". Vi manijaci ne morate dolaziti više na gostovanja u Zenicu, a prestaće i svi razlozi za prepucavanja između vas i nas.Muerte je napisao/la:
Ja ti rekoh da cete ostati bez vecinu igraca.
Mozda je za vas i bolje. Imam neki osjecaj da vekiki broj Zenicana jos nisu svjesni u kakvim je zapravo Celik problemima.
Ostaje ipak otvoreno pitanje za kvalitet bh fudbala generalno: Da li je dobro sto se gase i padaju: Velež, Čelik, Borac pa Jedno vrijeme i Sloboda Tz. Moje mišljenje je da je to pogubno za kvalitet bh fudbala. Ali sta je tu je.Kakva država, takva i situacija.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Tako vam je kako vam je. Dugo ste gledali sa strane. Sretno vam.Crni gavran je napisao/la:Bio si u pravu. Kako sada stoje stvari, pričaće se: "Bio jednom jedan Čelik". Vi manijaci ne morate dolaziti više na gostovanja u Zenicu, a prestaće i svi razlozi za prepucavanja između vas i nas.Muerte je napisao/la:
Ja ti rekoh da cete ostati bez vecinu igraca.
Ostaje ipak otvoreno pitanje za kvalitet bh fudbala generalno: Da li je dobro sto se gase i padaju: Velež, Čelik, Borac pa Jedno vrijeme i Sloboda Tz. Moje mišljenje je da je to pogubno za kvalitet bh fudbala. Ali sta je tu je.Kakva država, takva i situacija.
Zna li se gdje ce Marin Popovic?
Marin ako Bog da, što dalje od države.
Sad za sada ostaje u Čeliku. Marin ima ponudu Širokog na stolu već dugo dugo, pisao sam o tome. Želju je glat odbio kao i pitare prije par dana. 

Nego kakav je Marin kao igrač
Mlad, brz, prodoran, opasan, krilo-poluspic. Imam osjećaj da igra u nekoj zdravijoj sredini da bi duplo bolji bio. Evo sada, zadnje dvije tekme u21 reprezentacije sem što je kapiten bio, među najboljim igračima je bio.Vlado555 je napisao/la:Nego kakav je Marin kao igrač
- Marsal
- Kontakt:
Kakav je? A kakav će bit, jedan od najboljih igrača lige... budala je ako pređe u Široki, treba ganjat inostranstvo po svaku cijenu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ma ne bi Marin mogo igrati protiv Čelika to ti garantujem životom.
Samo bi prema njemu bilo ok da mu dadnu papire kao Kari Djidi i ostalima.

-
- Kontakt:
Ima li napretka u Celiku ? Ili se ide dublje ?
Trenutno korisnika/ca: Argentina, AvantiBL, BeYaZ, bhfanatic14, CentarsutNaClanak921, fks74, Fudbalmozak2, Guest1945, Hrammm1921, Noke995, samirr i 109 gostiju.