Kakav mu je učinak u te dvije godine "kurcobolje"?Pasha_car_aga je napisao/la:Što se mene tiče Dzekica naš je najbolji fudbaler i najveći ambasador ove države bio. Hvala mu na tome.
Mi moramo ići dalje i ostvarivati nove ciljeve, njegova kurcobolja za fudbalom u poslednje dvije godine se ne podudara sa ambicijama reprezentacije, tako da iako je trenutno nas najbolji napadač, mislim da treba pružati šansu mladjim igračima, željnim dokazivanja!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
ako te ne prozivam, onda te gotivim
- Goalgetter
- Kontakt:
Sta mislis recimo da Mesa u kvalifikacionoj utakmici protiv Estonije stavi Dzeku na klupu, a Armina Hodzica gurne u napad. Ili recimo protiv Belgije, i onda zijanimo mozda zbog toga? Ili Djurica? Istovremeno nas narod zeli podmladjivanje reprezentacije a u istu ruku zeli i rezultat. Nazalost, te dvije stvari ne idu zajedno. Bas ovakve utakmice i ovi turniri, ove prijateljske ne treba uopste, ili rijetko koristiti igrace poput Spahica i Dzeke, upravo da testiramo ove nove igrace, a kad su kvalifikacije, na provjerene opcije racunati, sto ne znaci da se trebamo odreci nekog od mladih, sve po svojoj zasluzi. Ali i dalje stoji da je Dzeko uz Pjanica najbolji igrac i ujedno najvazniji u ovoj ekipi.Pasha_car_aga je napisao/la: Mi moramo ići dalje i ostvarivati nove ciljeve, njegova kurcobolja za fudbalom u poslednje dvije godine se ne podudara sa ambicijama reprezentacije, tako da iako je trenutno nas najbolji napadač, mislim da treba pružati šansu mladjim igračima, željnim dokazivanja!
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: RE: Re: Edin Džeko
Učinak mu je takav, da više ni jedan ozbiljan klub u ligi petice ne razmišlja da ga dovede, žalosno ali je tako!Maticar je napisao/la:Kakav mu je učinak u te dvije godine "kurcobolje"?Pasha_car_aga je napisao/la:Što se mene tiče Dzekica naš je najbolji fudbaler i najveći ambasador ove države bio. Hvala mu na tome.
Mi moramo ići dalje i ostvarivati nove ciljeve, njegova kurcobolja za fudbalom u poslednje dvije godine se ne podudara sa ambicijama reprezentacije, tako da iako je trenutno nas najbolji napadač, mislim da treba pružati šansu mladjim igračima, željnim dokazivanja!
U ostalom zašto bi se ja sikirao za njegovom karijerom, kad on cijelu sezonu u Romi pokazuje da ga libo racku za fudbalom!
Pitam te zabija li golove za reprezentaciju?Pasha_car_aga je napisao/la:Učinak mu je takav, da više ni jedan ozbiljan klub u ligi petice ne razmišlja da ga dovede, žalosno ali je tako!Maticar je napisao/la:Kakav mu je učinak u te dvije godine "kurcobolje"?Pasha_car_aga je napisao/la:Što se mene tiče Dzekica naš je najbolji fudbaler i najveći ambasador ove države bio. Hvala mu na tome.
U ostalom zašto bi se ja sikirao za njegovom karijerom, kad on cijelu sezonu u Romi pokazuje da ga libo racku za fudbalom!
ako te ne prozivam, onda te gotivim
- MocMahale444
Re: RE: Re: RE: Re: Edin Džeko
Ti mislis da Džeko nema mjesta u prvih 11?DenchiNL je napisao/la:da te pitam nešto , kad je tek počeo igrati za repku koliko golova više je imao Bolić? Barbarez?MocMahale444 je napisao/la: Edin Džeko is the top goalscorer for Bosnia and current captain.
FW Edin Džeko (captain) (1986-03-17) 17 March 1986 (age 30) 79 caps 46 goals (Roma)
FW Milan Đurić (1990-05-22) 22 May 1990 (age 26) 9 caps 5 goals (Cesena)
FW Armin Hodžić (1994-11-17) 17 November 1994 (age 21) 2 caps 0 goals (Dinamo)
FW Vedad Ibišević (1984-08-06) 6 August 1984 (age 31) 73 caps 25 goals (Hertha)
(2015) 7 apps - 7 goals Edin Dzeko.
Samo nastavi pljuvati![]()
Vedo mu je blizu malo a ostali su, Bogu iza nogu!
u čemu je problem ? zašto ne bi mogli pustiti momka da se sabere malo u klubu i uđe u neki vid forme prije nego ga opet pozovemo u repku???
treba pružiti šansu drugim momcima , mlađim da ne bi bili previše ovisni o jednom igraču....i onda ako mu se nešto desi imaš samo 2-3 dana da ga zamjeniš a nisi ništa probao.....Sušić i Izrael najboljii primjer....
Kao prvo NIKAD repka nije patila sto Dzeko igra ili ne u klubu. Uvijek je za repku davao 100% (mozda 2-3 tekme) se vuko po terenu kao prebijena macka. Ostalo je sve odradio fer I korektno. 2015, od 7 tekmi 7 golova.
Normalno da treba pružiti šansu drugim napadacima, ali Dzeko je jos broj 1 sto se tice repke uz duzno postovanje svim napadacima.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Goalgetter
- Kontakt:
Premalo zabija, 44 golova u 72 meca je nula.Maticar je napisao/la: Pitam te zabija li golove za reprezentaciju?
4 Andori ?MocMahale444 je napisao/la:
Šteta, što u prethodnim kvalifikacijama za Euro Džeko nije zabio po gol Njemačkoj, Italiji, Španiji, Argentini i BraziluZra je napisao/la:4 Andori ?MocMahale444 je napisao/la:
Andora-----3
Austrija----0
Izrael-------1
Belgija-----1
Andora-----1
Irska--------1
irska--------0
Znaci u pet utakmica davao golove, a u dvije nije...malo je to, treba u svakoj po dva gola dati, a da u svakoj da po dva onda bi se nasli nezadovoljni sto nije dao po tri.
Austrija----0
Izrael-------1
Belgija-----1
Andora-----1
Irska--------1
irska--------0
Znaci u pet utakmica davao golove, a u dvije nije...malo je to, treba u svakoj po dva gola dati, a da u svakoj da po dva onda bi se nasli nezadovoljni sto nije dao po tri.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Tacno da iz BiH dolazi bar 80% ljudskog odrona. Koliki moras biti imbecil da pljujes neprestano po najboljem igracu od osamostaljenja BiH.
Svjestan sam ja toga da ima ovdje prikrivenih papana (koji navijaju za komsijsko/susjedne reprezentacije)pa toboze oni brinu za formu najboljeg napadaca drzave koji je ujedno i najbolji strijelac sa prostora Balkana sto se reprezentacija tice, ali ima i "nasih" papana koji slijede ove navedene papane.
Znaci Dzeko postavio rekord od 46 golova za reprezentaciju koji se nece skinuti ni za 50 godina i dodju likovi da ga pljuju.
Svjestan sam ja toga da ima ovdje prikrivenih papana (koji navijaju za komsijsko/susjedne reprezentacije)pa toboze oni brinu za formu najboljeg napadaca drzave koji je ujedno i najbolji strijelac sa prostora Balkana sto se reprezentacija tice, ali ima i "nasih" papana koji slijede ove navedene papane.
Znaci Dzeko postavio rekord od 46 golova za reprezentaciju koji se nece skinuti ni za 50 godina i dodju likovi da ga pljuju.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
+1Pivopija je napisao/la:Andora-----3
Austrija----0
Izrael-------1
Belgija-----1
Andora-----1
Irska--------1
irska--------0
Pljuvaci ce shvatiti koliko vrijedi Edin tek kad okonca svoju karijeru. S obzirom kakvim napadacima raspolazemo za buducnost, neka nam je Bog na pomoci
Edin Džeko
Sto prije okonca to bolje.
isx je napisao/la:Sto prije okonca to bolje.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Previse se vjeruje Dzeksonu...
Hajde bar ima obraza pa ne objavljuje slike sa odmora 
79 meceva u dresu repke, 46 golova. Navedi mi jednog igraca koji je vise golova postigao ili igraca koji bi mogao oboriti taj rekord.Memara je napisao/la:Previse se vjeruje Dzeksonu...
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ma zajebavam se careShogun je napisao/la:79 meceva u dresu repke, 46 golova. Navedi mi jednog igraca koji je vise golova postigao ili igraca koji bi mogao oboriti taj rekord.Memara je napisao/la:Previse se vjeruje Dzeksonu...
- Goalgetter
- Kontakt:

Najveci kojeg je ova zemlja ima.
- JavierBosnia
- Kontakt:
79 utakmica, 46 golova.Goalgetter je napisao/la:
Najveci kojeg je ova zemlja imala.
Transfermarkt mu pripisuje utakmicu više ne znam gdje.. a kad se bolje pogledaju detaljnije utakmice, onda izbaca statistiku 78 utakmica, 45 golova. Vjerovatno neka utakmica u proslosti
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: DeeWa, Futbol, Goalgetter, Helemnejse, LeCoq, mukydesign, RacioEmocionalan, random11, Vanja8 i 72 gosta.