FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 06 jun 2016, 00:50

Ma ja ba,samo opusteno,nema nikakvog razloga da se sikiramo. Imamo sposobne i dokazane rukovodioce u klubu koji su se dokazali kao vrsni SPORTSKI radnici,imamo pare,imamo imidz,pozeljna smo destinacija svakom igracu...
Nemamo ni jedan razlog da se nerviramo...tako je. Ne znam stvarno zasto crnjacimo!
Samo se treba strpiti do tog 10. juna i kad taj novi sistem zazivi,gdje ce nam samo biti kraj!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 jun 2016, 00:59

10. Juna Sarajevo ce postat nepobjediv klub! Tad ce pocet rast karanfili i ljubicice oko kluba. Nakon 10. nece bit potrebe da igramo utakmice jer ce nam se protivnici unaprijed predacat. Sunce ce da jace grije od 10. Od 10. Ce bakir pocet sa zaposljavanjem 100000, a dino ce pripomoc i otvorit jos par mjesta u klubu za familiju iz telekoma.
Samo 'coolirajmo'i cekajmo skupstinu, jer svejedno nista drugo i ne mozemo. Kulirajte i gledajte kako se najveci klub u drzavi bori za sredinu tabele sljedece sezone.
Svako ko kaze da cemo bit prvaci je glup, utopista, rodjak nekog iz uprave, ili dijete od 12 godina !
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 06 jun 2016, 01:05

:D jao jao samo kazem da sacekamo petak. mi znamo info pausalno, tan i njegovi ljudi znaju sve u milimetar, sta se desava u Klubu, i ne sumnjam da ce izabrati najbolje za Klub. nase vodje su se pokazale nesposobnim za vodjenje sportskog dijela Kluba - ako mi to vidimo odavde, onda zamisli kako to vidi neko ko je zaduzen od strane tana da provjeri sta i kako se radilo?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 jun 2016, 01:12

muhamedhulk je napisao/la::D jao jao samo kazem da sacekamo petak. mi znamo info pausalno, tan i njegovi ljudi znaju sve u milimetar, sta se desava u Klubu, i ne sumnjam da ce izabrati najbolje za Klub. nase vodje su se pokazale nesposobnim za vodjenje sportskog dijela Kluba - ako mi to vidimo odavde, onda zamisli kako to vidi neko ko je zaduzen od strane tana da provjeri sta i kako se radilo?
Druze, dino ti je alfa i omega u klubu! On je taj koji je prodao duljevica! On je taj koji se pita za sve! On je taj koji ce i tana preveslat za licnu korist! On je kuga veca i od ibrakovica!

Zivi bili pa vidjeli sta ce bit na taj veliki petak, al evo unaprijed da ti kazem, JEDNO VELIKO NISTA! Rotacija fotelja, mazanje ociju navijacima, spinovanje.
Ne znam sta vise ocekujete kiji qurac!

Ako su syebali sve sto se moglo syebat do sad, vi ocekujete da postanu genijalci i odjednom pocnu vuc prave poteze.
Da su to postali nama sad trener ne bi bio Hurtic vec Slavko Petrovic. Dakle, nisu postali genijalci. I dalje su retardi koji pojma o fudbalu nemaju, ali su alfa i omega u klubu.

Zivim za dan kad ce kuga otici iz kluba. selimovicu kantardzicu kusturica! IZDALI STE!!!

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 06 jun 2016, 01:42

Ma dzaba ti je pricati moj Toti. Cak ni na forumu jos ni frtalj raje nije skontao ovog Bakirovog poslusnika u klubu, onda zamisli koliko treba vremena da ga skonta vecina navijaca... Monstrum zloupotrebljava nasu ljubav prema klubu na sve moguce nacine. Jedini lijek je da ih Amidza nogira a do tada mozemo samo muda svoja jesti i gledati kako se patimo...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 jun 2016, 01:54

bordoakapitar je napisao/la:Ma dzaba ti je pricati moj Toti. Cak ni na forumu jos ni frtalj raje nije skontao ovog Bakirovog poslusnika u klubu, onda zamisli koliko treba vremena da ga skonta vecina navijaca... Monstrum zloupotrebljava nasu ljubav prema klubu na sve moguce nacine. Jedini lijek je da ih Amidza nogira a do tada mozemo samo muda svoja jesti i gledati kako se patimo...

Ne mogu da vjerujem u kakvoj zabludi ili utopiji ljudi mogu biti.. Tipicno bosanski, 'dobro je samo nek ne puca'.
Daleko cemo ovako dogurat.

High

Post Postao/la High » 06 jun 2016, 02:00

Sehurski selam bordo-bijelom džematu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 jun 2016, 02:00

High je napisao/la:Sehurski selam bordo-bijelom džematu.
Alejkum kontra lektore :bih:
Nema te na sohbetima zadnjih dana da promuhabetimo koju mudru
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 06 jun 2016, 02:01, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 jun 2016, 02:01

:bih: :wave:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 06 jun 2016, 02:10

:bih: :bih:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 06 jun 2016, 02:13

FrancescoTotti je napisao/la:
bordoakapitar je napisao/la:Ma dzaba ti je pricati moj Toti. Cak ni na forumu jos ni frtalj raje nije skontao ovog Bakirovog poslusnika u klubu, onda zamisli koliko treba vremena da ga skonta vecina navijaca... Monstrum zloupotrebljava nasu ljubav prema klubu na sve moguce nacine. Jedini lijek je da ih Amidza nogira a do tada mozemo samo muda svoja jesti i gledati kako se patimo...

Ne mogu da vjerujem u kakvoj zabludi ili utopiji ljudi mogu biti.. Tipicno bosanski, 'dobro je samo nek ne puca'.
Kad je Tan usao u klub, ja sam se konacno ponadao da FKS moze biti iznad ove politike, drzave, stranaka, mentaliteta, nepotizma, korupcije, svega sto koci ivu napacenu zemlju ali na zalost dozivio sam samo jos jedno razocarenje. Nema ovdje kluba, lige, infrastrukture, punih stadiona sve dok ovaj isti profil ljudi koji drze politicku vlast drzi i fudbalske klubove. Na sceni je onaj odvratni bakirovskosicarski mentalitet i to je nepopravljivo. Samo daj njemu a sve drugo neka propadne...fuj! Robovi smo robovi najgoreg rezima u istoriji ove zemlje!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 06 jun 2016, 02:13

:salut: :salut:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 jun 2016, 02:17

bordoakapitar je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:

Kad je Tan usao u klub, ja sam se konacno ponadao da FKS moze biti iznad ove politike, drzave, stranaka, mentaliteta, nepotizma, korupcije, svega sto koci ivu napacenu zemlju ali na zalost dozivio sam samo jos jedno razocarenje. Nema ovdje kluba, lige, infrastrukture, punih stadiona sve dok ovaj isti profil ljudi koji drze politicku vlast drzi i fudbalske klubove. Na sceni je onaj odvratni bakirovskosicarski mentalitet i to je nepopravljivo. Samo daj njemu a sve drugo neka propadne...fuj! Robovi smo robovi najgoreg rezima u istoriji ove zemlje!

Brate, jos tuznije od svega toga je sto takav mentalitet preovladava i ovdje na forumu. Sto je pokazatelj da smo jednostavno takav narod i nismo bolje ni zasluzili.

Tuzlaci se nazivaju kozama, mislim da bi mi sebe trebali poceti zvati ovcama .

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 06 jun 2016, 02:21

A selam

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 06 jun 2016, 02:25

10. juna ja ocekujem promjene otprilike onoliko koliko ih ocekujem na izborima. Dakle sitne personalne promjene,velika obecanja,malo prosipanja suplje i to je to.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 jun 2016, 02:27

[quote="zagorski"]10. juna ja ocekujem promjene otprilike onoliko koliko ih ocekujem na izborima. Dakle sitne personalne promjene,velika obecanja,malo prosipanja suplje i to je to.[/quote]
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 06 jun 2016, 02:31

Sellam braco po boji da nam svima bude hairl i lagan post ko posti i da u rahatluku zdravlju sreci ibadetu ispostimo ovaj ramazan i da nam gospodar oprosti grijehe i cuva nas drugih grijeha i da nam nase sarajevo bude jako i izvuce se iz ove lose situacije
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 06 jun 2016, 02:33

Selam bordo braco!

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 06 jun 2016, 02:34

Ma vidim brate. Samo ako stvari nazoves pravim imenom, odmah si neprijatelj kluba. Kamo srece da smo mi koji volimo klub svim srcem jedini problem klubu. Nadam se samo da je Amidzi uz akademiju cilj i Evropa te da ce ove uhljebe koji su nesposobni sa njegovim parama da je izbore, sto prije otjerati. Yebote, napravise heroje od njih a ovo bi dijete sa zavrsenom srednjom skolom uradilo mozda i bolje od njih. Covjek im dao pare i rekao kako da ih raspodijele a oni ni to nisu uradili kako treba. Njihovo je samo bilo da drze pozitivnu tenziju i povecavaju broj clanova radi jos boljih sponzora a vidjeli smo kako su to radili... Bubali cijene karata za totalno kontra efekat i evo na kraju svojom "sposobnoscu" doveli vecinu u dilemu da li da produze clanstvo... I onda ih neko brani...

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 06 jun 2016, 02:35

A ja očekujem makar jednu nerješeno protiv Plavih u derbijima naredne sezone :)
Dino ...... ..... se sjeveru!!!!
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BungaBum, Google Adsense [Bot], PeppermintSA, Venom i 44 gosta.