hajd" mi, al" konkretno, argumentima, objasni kako to oni (ti pises u mnozini, pa moram i ja), zaradjuju lovu preko Zelje?amazon je napisao/la:Klej, dosta si stvari u pravu. Ali, moram da te pitam nesto. Nemamo zakona da Misimovic ulozi pola miliona, a imamo zakon da zaradjuju lovu preko Zelje? Ili hoćeš da kazes da su oni tu kao volonteri? Znaci nema zakona, vrti pare malih sponzora, prodaji igrači, zaradjuj, a vadi se na zakon. Možda jesam glup, ali nisam toliko.
ja napisah zasto se lova, koja se slila u Zelju u posljednjih cca godinu dana ulozila. jesu li dovedeni novi igraci? je li zatvoreno dosta potrazivanja na ime tuzbi? jesu li vracene pozajmice, koje je klub uzimao da bi prosle godine mogao igrati evropu? jesu li uvezani stazevi ljudima za penzije? jesu li izmirena dugovanja prema violini i njemu slicnim, kako bi ih na miru mogao nogirati iz kluba? (da se nisu izmirila dugovanja violini, ne bi mi prosle godine vidjeli evrope). jesu li izmirene obaveze prema dobavljacima?...
da se razumijemo, ne branim slijepo ovu upravu. kad pogrijese, to cu jasno i glasno reci. i, tacno je da sportski segment skripi, vrijeme pred nama ce pokazati sta ce uraditi kostic i lesnik i jesu li bili pravi izbor. u ovoj sezoni, za mene licno, evropa je pod moranje, titula cilj. ako toga ne bude, onda cu reci da bacaju pare na sportski segment i da treba da se preispitaju po tom pitanju.
mogli smo mi i proslo ljeto, svu nabrojanu lovu odmah uloziti u igrace i sad bi igrali evropu za koji dan, skoro, 100%, pa, i titula bi bila realna. al" bi sad opet ganjali pozajmice, potpisivali reprogame sa igracima i uposlenicima, imali obaveze prema dobavljacima...
ako imas kontra ARGUMENTE, izlozi ih.