KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

44Bertans
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la 44Bertans » 26 apr 2016, 10:34

To što govori jedan moralni gmizavac i što za to ima podršku onih koji uništavaju ovo društvo i ovu zemlju i sport u njoj već 20 godina, ne znači da smo svi ispranog mozga.
Ono što se pokušalo u prethodnih deset dana propagirati je van svake pameti i zdravog razuma. Na svu sreću, neki su konačno počeli priznavati ono o čemu i ja pisah. Ološ koji trenutno zastupa tzv. srpske interese je nađen u laži i moraće sva izasrana **** da poliže, zajedno sa svojim novinarčićima. :puke:

Smrt fašizmu, živeo Partizan!
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 apr 2016, 19:51

Džikićev urnebesni intervju
Autor: **** 53
Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić u svoj muci zbog duge, duge pauze u prvenstvu, u ozbiljnom, ali duhovitom i ironičnom tonu odgovarao na pitanja novinara posle trening meča protiv Metalca.

| Košarka | 26.04.2016. | 13:56

Izvor:MN Press

Aleksandar Džikić i košarkaši Partizana (i ne samo oni, razume se) suočili su se sa ozbiljnom "rupom" u takmičenju.

Za svakog trenera je teško zadržati formu ekipe tokom cele sezone, a pogotovo posle pauza. A ova pauza, između kraja ABA lige (ligaški deo) i početka takmičenja u srpskom prvenstvu je preduga.

Posle trening utakmice sa Metalcem u Valjevu, Džikić je odgovarao na pitanja novinara i u svoj toj muci uspeo je da bude duhovit i ironičan.

"Igrali smo mi pre nekog vremena u Beogradu, tad je bilo ubedljivije za nas, ali su oni bili bez nekih igrača. Uvek bolje igraš kod kuće, malo publika, malo ovo, malo ono... Ovi svi moji su igrali i to je najvažnije, niko nije povređen. Mi bolje i ne možemo da igramo, znate, kad dva meseca ne vidimo sudiju. Kako se to beše zove? Pauza u... Da, pauza u prvenstvu se to zove!", kratko je sumirao utakmicu protiv Metalca.

Upitan o zdravstvenom stanju pojedinih igrača, pre svih Vilsona, Novice Veličkovića i Bože Đumića, Džikić je najpre ovako odgovorio:

"Kakva je situacija sa povredama? Stabilna je - povređeni su".

Potom je nastavio:

"Otkud znam, ova dvojica će biti za... kada jednog dana počne nastavak ove srpske lige. A Đumić videćemo, ne znam stvarno, on je generalno jedna momčina, plašim se da ga pustim da ne uradi nešto na svoju štetu, on je sklon tome".

Kada konačno počne šta očekujete od svog tima?

"Ništaa, pojma nemam. Dva meseca smo pauzirali. Da si me u martu pitao znao, sad pojma nemam. Znam samo da smo željni utakmica".
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 04 maj 2016, 23:43

Dzile dominira. :njanjanja:

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 11 maj 2016, 22:46

Nakon Borca pobijedjena i Mega.

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 12 maj 2016, 09:46

Na kraju samo plus 4. Trebalo je i moralo biti više. Ali dobro, sve u svemu jedna dobra partija i nepotrebno opuštanje pred kraj.
Tim je odmoran, Novica je tu i evidentno je da je ova pauza (zna se ko su kreatori iste i zbog čega) iskorištena da se tim uigra, da se neke mane svedu na što blaži nivo.
Do kraja ovog grupnog dijela je važno ne izgubiti sa više od 3 poena od Mega kući i to je to. Iako sam uvjeren da ćemo i tu utakmicu dobiti, protiv Mege čiji igrači odjednom nisu povrijeđeni.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 17 maj 2016, 12:28

Pobjeđen i Konstantin. Maraton se nastavlja. Večeras od 19h protiv čačanskog Borca u gostima.

Džile :salut:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 maj 2016, 22:37

Dobili
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 18 maj 2016, 09:04

Još jedna utakmica sa velikim brojem poena. Utakmica odlučena u poslednjoj četvrtini.
Ovom pobjedom je i definitivno obezbijeđen mjesto u Plej ofu i polufinalu.
Partizan NIS:

Cvetković 5, Aranitović, Džouns 13, Murić 19, Marinković 4, Veličković 12, Vitkovac 4, Đumić 2, Milutinović 4, Vilijams 13, Vrabac 7, Vilson 11

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 26 maj 2016, 13:25

Juniori u finalu prvenstva Srbije nakon trijumfa nad Jagodinom. Igraće protiv boljeg iz duela CZ-Mega leks.

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 28 maj 2016, 20:43

Lagano do 1-o protiv fabrike za reciklazu otpada.

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 01 jun 2016, 23:00

Finale izboreno.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 01 jun 2016, 23:38

Ne bas optimisticne utakmice al vidjet cemo.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 02 jun 2016, 06:18

navijači fmp-ove filijale došli sinoć da tuku roditelje sa djecom. valjda se boje finala, šta li.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 02 jun 2016, 08:57

U evidentnom smo padu forme. Cvele pokazuje zašto nikada neće postati ozbiljan košarkaš. Vilijams da je cirkuzant, o Đumiću je svaki komentar suvišan. Koliko para - toliko muzike. Ipak, ostvaren je glavni cilj i tu zaista treba biti ponosan na urađeno, imajući u vidu s kakvim sve stvarima Partizan bori. Razlika u kvalitetu je bila evidentna i sinoć i da nije došlo do opuštanja bila bi ovo još jedna 20+.

Sve ostalo je sramno. Ljudi su napali čovjeka sa dvoje djece...

Dripac, u beogradsko-podzemnim krugovima poznat kao Prangija je čitavu utakmicu želio incident, provocirao, bio na vezi sa šefom koji nije želio da se utakmica uopšte odigra. :puke:
Na ove njihove igre su nasjeli i igrači FMP-a, odnosno Radničkog.
Ipak, nisu nasjeli svi oni koji vole Partizan. I tu je zapravo najveća pobjeda.

Nevjerovatno je gdje su Djilas,Čović, Deleon i kompanija doveli srpsku košarku, šta su uradili od ove prelijepe igre... prosto :oops: :roll:

Otišao je Dule, srpska košarka na izdisaju... samo potvrda da nije Dule bio problem.... već oni koji ugasiše sve živo, kako bi se košarka igrala jedino u Beogradu.

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 02 jun 2016, 09:06

Parni valjak u finalu

Crno-beli su pobedom protiv FMP-a izborili plasman u finale domaćeg prvenstva. Finalna serija protiv Crvene zvezde Telekom počinje već u petak.

Košarkaši Partizana, savladali su večeras ekipu FMP-a i tako izborili plasman u finale Superlige. Istovremeno, crno-beli su obezbedili i plasman u ABA j.t.d. ligu i u sezoni 2016/17.

Nošeni sjajnom podrškom sa tribina, naši igrači su već nakon prve četvrtine stekli 14 poena prednosti. U nastavku utakmice, prednost crno-belih je varirala, a nekoliko puta je inosila i 20 poena. Ipak, u četvrtoj deonici, FMP stiže na svega šest poena zaostatka. Ipak igrači Partizana su imali spreman odgovor što je odlučilo pobednika nekoliko minuta pre kraja.

slika

Po isteku 40 minuta, rezultat je glasio 87:78 (24:10, 17:16, 28:28, 18:24) u korist crno-belih.

Trener KK Partizan NIS Aleksandar Džikić izjavio je večeras na konferenciji za medije pre svega, čestitao ekipi iz Železnika.

"To je skup talentovanih momaka koji se bore, ne odustaju, imaju lidera, prate ga, vole ga, talentovai su, rade, i nije nikakva tajna da bismo smo mi voleli nekoliko njih da vidimo u našem sastavu u sledećim godinama. Što se tiče moje ekipe, želim da im čestitam na plasmanu u finale, što su razočarali jedan veliki broj ljudi, koji su mislili loše Partizanu na početku sezone, u januaru kad sam ja došao, ali, eto, dođosmo mi do finala." - rekao je Džikić

Trener crno-belih objasnio je da je ekipa imala drugačiji, bolji pristup nego u prethodnom meču.
“Imali smo drugačiju energiju nego u Železniku. Šta sam imao od energije, bacio sam na teren. Skratili smo rotaciju na terenu. Novica je ušao ranije i ‘ćopav’ je odradio sve kako treba. Čeda je isto dobro odigrao. Mi branimo nešto što je započeto mnogo ranije.”

O podršci sa tribina, trener Džikić je rekao:
“U najvećem delu navijači su se ponašali onako kako treba neko ko te nosi. Nije to tajna, nije to počelo juče. Nisu se dali isprovocirati, što je bio jedan od scenarija. Uradili su svoj posao kako bi trebalo.”

Aleksandar Džikić je, na novinarsko pitanje, o tome da li će zahtevati prekid utakmice ukoliko ga protivnički navijači budu vređali rekao:
“Svinjo debela to znamo. Pi... ćelava i to znamo. Šta da radim? Verujem u direktora lige da prepozna te momente. Ko sam ja da nešto tražim, ja sam samo zaposlenik u Partizanu. Valjda treba da se koriste isti aršini.”

Kapiten crno-belih Vanja Marinković, nakon meča je izjavio:
“Odigrali smo dobar meč, pogotovo u drugom poluvremenu i pokazali neku reakciju na meč u elezniku. FMP-u bi čestitao na borbenosti, a mi se okrećemo finalu.”- istakao je Marinković.

Trener FMP-a Slobodan Klipa rekao je da je pobedu Partizanu doneo Novica Veličković.

"Čestitam Partizanu na pobedi, Partizan je moćan tim, iigraju odlično u drugom delu sezone, igraju mušku košarku. Novica Veličković je bio prevaga, rešio je utakmicu šutervima za tri poena. I kada smo uspevali da priđemo Novica je to rešavao i dokazao zašto je deo te košarkaške visine." - rekao je Klipa.

Košarkaš FMP-a Dragan Apić, izneo je svoje utiske nakon utakmice:
“Odlučio je naš nesiguran ulazak u utakmicu, verovatno smo se uplašili, mnogima od nas su ovo prve superlige, u drugom poluvremnu samo to malo popravili ali partizan nam nije dao da ih stignemo.”

Finalna serija počinje u petak, kada od 21 čas Partizan NIS gostuje protiv Crvene zvezde Telekom.

Partizan NIS

Cvetković 2, Aranitović, Džouns 16, Murić 8, Marinković 8, Veličković 20, Vitkovac 8, Đumić, Milutinović 1, Vilijams 5, Vrabac 3, Vilson 16.

FMP

Čović 9, Davidovac 5, Ostojić, Apić 14, Jeković, Đoković 8, Lazarević 14, Bursać 2, Dobrić 6, Šešlija 4, Radovanović, Tejić 16
http://kkpartizan.rs/sr/vest/1864/parni-valjak-u-finalu

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 05 jun 2016, 23:44

O-2. Partizan 20 bacanja, protivnik 38. :puke:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 jun 2016, 13:14

izgubili smo kao mnogo puta ove sezone
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 06 jun 2016, 21:51

Veliku prednost ste lako ispustili, Zvezda kvalitetnija.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 jun 2016, 21:27

sa dva mjeseca treninga ja bi bio korisniji od vrapca u napadu. pa šta je ono onako limitano u pm :roll:
nema potpisa

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 jun 2016, 22:59

Dobili uprkos veliku trudu vilsona. ovo što je on odigrao ovo je neviđena indijanština
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.