FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Burberry46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dino se opet sve pita i mijesa u sportski dio a vi koji mislite da nije tacno varate se i zivite u zabludi.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- ElCartel11
- Kontakt:
...Hodžić će se sutra pojaviti u Sarajevu, gdje će obaviti ljekarske preglede, te će ako sve bude u najboljem redu potpisati ugovor s bordo timom...
Prvi put cujem da neki igrac koji treba za nas potpisati ide prvo na ljekarski pregled, dugo nam je trebalo
Prvi put cujem da neki igrac koji treba za nas potpisati ide prvo na ljekarski pregled, dugo nam je trebalo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Dino nece otici iz kluba, prebacice se na drugu poziciju i nece se pitati nista vezano za sportski segment kluba. Takve su najave, nisam ni ja za to al Tan je rekao da ne ide Dino nigdje i mi mozemo pjevati borbene, jedino da se on sam povuce, al on to nece.
Imate izjavu Hurtica gdje kaze da cemo imati 26 igraca, 3 golmana, 7 kvalitetnih igraca sa velikim platama, 10 akademaca i 6 igraca iz nase lige( tipa Bekic, Rustemovic, Hodzic...)
Imate izjavu Hurtica gdje kaze da cemo imati 26 igraca, 3 golmana, 7 kvalitetnih igraca sa velikim platama, 10 akademaca i 6 igraca iz nase lige( tipa Bekic, Rustemovic, Hodzic...)
- jurisicduska
- Kontakt:
Ne miješa se Dino u sportski dio, čovjek koji radi transfere Kortrijku i nama će dogovarati igrače van ovih prostora. Za Premijer ligu imamo semjona i još par ljudi na osnovu čije se preporuke dovode igrači tipa Hodžić.
I ne brani niko upravu ja im želim sve najgore u životu.
I ne brani niko upravu ja im želim sve najgore u životu.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
A ja ne razumijem Dinu, pa jbt u gradu u kojem si odrastao i kojeg kako kažeš voliš, nećeš moći rahat prošetati, da ne znam kolike su pare u pitanju, to sebi ne bi uradio, da me ljudi pljuju i pričaju raznorazne ružne priče..
Dino picholini. Naravno da nece nigdje, kad se uhidao u sve...i u oregrst talova moze upasti.
Hoce li ostati ista stamparija koja ce nam raditi promo materijal, stampati ulaznice i sl.?
Ko misli da se uzima samo na igracima, grdno se vara. Al hajde. U zemlji gdje pobjedjuju ljudi na izborima na prazna obecanja normala da ima ljudi koji vjeruju i Dini i kompaniji.
Hoce li ostati ista stamparija koja ce nam raditi promo materijal, stampati ulaznice i sl.?
Ko misli da se uzima samo na igracima, grdno se vara. Al hajde. U zemlji gdje pobjedjuju ljudi na izborima na prazna obecanja normala da ima ljudi koji vjeruju i Dini i kompaniji.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Aferim.jurisicduska je napisao/la:Ne miješa se Dino u sportski dio, čovjek koji radi transfere Kortrijku i nama će dogovarati igrače van ovih prostora. Za Premijer ligu imamo semjona i još par ljudi na osnovu čije se preporuke dovode igrači tipa Hodžić.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ne razumije niko ko vjeruje u to.SiouxLukavac je napisao/la:A ja ne razumijem Dinu, pa jbt u gradu u kojem si odrastao i kojeg kako kažeš voliš, nećeš moći rahat prošetati, da ne znam kolike su pare u pitanju, to sebi ne bi uradio, da me ljudi pljuju i pričaju raznorazne ružne priče..
E vala baš, pametno zboriš lupetanja samo.Lakoste je napisao/la:Joj crnjaka na temi samo zato sto su komsije dovele 3-4 igraca a mi nista. Bolje nista i ne pisati jer ne mozes doci do izrazaja od ovih sto samo crnjace i bacaju mahalske price koje truju raju.
Pozdrav.
Sarajevo ljubavi moja!
Cini se pofin igrac, zna li ko sta vise o njemu? Znam da je iz Drine al govorim po videu
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ahmetovic potpisao hahahah Pa zar mi ne propadamo ???
-
arminarsenal
- Kontakt:
Ma yebo im Ahmetovic mater 
E, čuj Sejfudin potpisao za FKS. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Istekla mi clanska 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jel nas ovo neko trola ?
Oj krampu dovest

Oj krampu dovest
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
E nisam odusevljen ali ako ce Benko ostati onda moze
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ahmetovic los
slabo se vi razumijete u fudbal
a Benko ostaje 99% jer nema inostranu dobru ponudu
a Benko ostaje 99% jer nema inostranu dobru ponudu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znaci cilj je ostanak u ligi.High je napisao/la:E, čuj Sejfudin potpisao za FKS.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Hej al krampu .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.