Sve nam je jasno
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
dobro a kolko je lazi godina?Seyo_TM je napisao/la:korpulentniji od laze?
nesto kao zigic? ili Ibrahimovic? ili adriano?
a vidjeli smo kako nisu za cjele tekme...
hvalaSeyo_TM je napisao/la:ziv bio znas li sta znaci korpulentan?
korpulencija (l. corpulentia)
krupnoća, debljina, punoća tela;
Lazi je 27 godina pa i nije nesto star da se razumijemo.Iskreno ja ocekujemo njegove jos bolje partije u ovoj godini.A volim statistiku Lazo je poceo 15 utakmica i zabio 8 golova, mogao je jos koji ali je tome kumovalo to sto je dosao dibidus nespreman, pa period adaptacije pa svasta nesto mislim da ce i te kako biti od korsti.I moja je zelja da dovedemo igraca drugacijeg tipa nekog puno pokretljivijeg po mojim informacijama Teo je taj tip brzanca pokazace vrijeme ...Grbavica moj zivot je napisao/la:dobro a kolko je lazi godina?Seyo_TM je napisao/la:korpulentniji od laze?
nesto kao zigic? ili Ibrahimovic? ili adriano?
a vidjeli smo kako nisu za cjele tekme...
dobar je on igrac ali mislim da se moze dovesti neki brzi igrac od njega koji je vise okretljiv i koje ce zabijat 100%![]()
ne mislim rovacnin i on je dobar igrac ali ipak mislim d i njega malo one povrede zajeb. pa tako da vidimo tog Kadruma

Svaka čast. Šteta što nema više takvih navijača.zijadp je napisao/la:Ja sam navijč Sarajevo, al ne onaj koji je sretan kada Željo izgubi.
Ista je priča bila nama prošle godine kada smo trebali igrati sa Clujom,te jaki ,pa jedu loptu i ovi naši na početku utakmice na koševu se usrali, međutim malo kasnije su dobro parirali i umalo ne napravismo iznenađenje.
Prema tome za dorobit BH fudbala samo jak Željo i jako Sarajevo.
Glavu gore i sretno pa da prođete dalje.
odbrana...Dino_TM je napisao/la: Stole, šta ogra taj Rudelić ? Obraduj me pa reci da je napadač.
Čak iako bude loš rezultat, treba napuniti Koševo, ali nezz, puno je 'navijača' koji dolaze samo kad su rezultati dobri. Inače, sve ispod 25 000 bi bilo bruka.Pirke_TM87 je napisao/la:
Ovako nesto i protiv Hapoela
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.