FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
I Grahovac je najavljen za danas.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
To bi bila dobra vijest, onaj kondicioni što je spremao ekipu za početak sezone, iz Banovića čini mi se odradio je strašan posao. Pola utakmica samo na sangu dobili dok smo u drugom dijelu s novim kondicionim dosta utakmica disali na škrge pred kraj sezone.Agamemnon je napisao/la:Ja nacuo odlazi nam neko![]()
Mahala kaze da kondicioni nas napusta
- Beduin
- Kontakt:
Vi i dalje o prici kako nas je zaj3bao kondicioni u 2. dijelu sezone, a nikako da se prisjetite koliko smo utakmica odigrali na proljece, u kopjem ritmu (svakih par dana), a rotirali smo 13 igraca, sad-sad neko povredjen, Skahica izgubili do kraja sezone, etc... i vise nego odlicno i spremno smo odigrali do kraja, kad se sve sabere i oduzme.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Vise nisi u dijaspori pa se pohasio pametujesBeduin je napisao/la:Vi i dalje o prici kako nas je zaj3bao kondicioni u 2. dijelu sezone, a nikako da se prisjetite koliko smo utakmica odigrali na proljece, u kopjem ritmu (svakih par dana), a rotirali smo 13 igraca, sad-sad neko povredjen, Skahica izgubili do kraja sezone, etc... i vise nego odlicno i spremno smo odigrali do kraja, kad se sve sabere i oduzme.

Ako izvucemo kakvog austrijanca u pretkolu ocekujem te u goste

Isto vazi i za ove okolo madjari,hrvati,slovenci

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zafrkalo nas dosta stvari. Prvo to sto smo zavrsili prvi na tabeli nakon 18 kola pa se onda preracunali oko pojacanja i povreda. Onda druga stvar da smo imali vrhunac igracki u jesenjem dijelu sezone, a ne tempirali to da bude vrhunac u aprilu i maju pa su se igraci emotivno ispraznili do maja vec bili.
- Beduin
- Kontakt:
Sad sam blizu, cekam ko ce me mrko pogledati ili nesto negativno reci.Agamemnon je napisao/la:Vise nisi u dijaspori pa se pohasio pametujesBeduin je napisao/la:Vi i dalje o prici kako nas je zaj3bao kondicioni u 2. dijelu sezone, a nikako da se prisjetite koliko smo utakmica odigrali na proljece, u kopjem ritmu (svakih par dana), a rotirali smo 13 igraca, sad-sad neko povredjen, Skahica izgubili do kraja sezone, etc... i vise nego odlicno i spremno smo odigrali do kraja, kad se sve sabere i oduzme.![]()
![]()
Ako izvucemo kakvog austrijanca u pretkolu ocekujem te u goste![]()
Isto vazi i za ove okolo madjari,hrvati,slovenci

Suti, cekam izvlacenje da vidim gdje igramo, jel u Zenici prvo ili... posto cu samo tu utakmicu odgledati

075 ❤
075 ❤
Ma daj otkaz kada cemo opet docekati evropu vidis da se raspadamoBeduin je napisao/la:Sad sam blizu, cekam ko ce me mrko pogledati ili nesto negativno reci.Agamemnon je napisao/la:Vise nisi u dijaspori pa se pohasio pametujesBeduin je napisao/la:Vi i dalje o prici kako nas je zaj3bao kondicioni u 2. dijelu sezone, a nikako da se prisjetite koliko smo utakmica odigrali na proljece, u kopjem ritmu (svakih par dana), a rotirali smo 13 igraca, sad-sad neko povredjen, Skahica izgubili do kraja sezone, etc... i vise nego odlicno i spremno smo odigrali do kraja, kad se sve sabere i oduzme.![]()
![]()
Ako izvucemo kakvog austrijanca u pretkolu ocekujem te u goste![]()
Isto vazi i za ove okolo madjari,hrvati,slovenci![]()
Suti, cekam izvlacenje da vidim gdje igramo, jel u Zenici prvo ili... posto cu samo tu utakmicu odgledati

Ja razmisljam predati za razvod

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- Beduin
- Kontakt:
Ma ovaj forum tjera covjeka na grijeh, zatvora bih zaglavio kad bih imao vise vremena za foruma, jer uvijek postoje dezurne maskote kojima je cilj primiti batine.Agamemnon je napisao/la: Ma daj otkaz kada cemo opet docekati evropu vidis da se raspadamo
Ja razmisljam predati za razvod

Razmislj'o sam o otkazu, ali onu grkinju i indijku mi zao ostaviti, ne zelim da ih njeguje neki arapcic ili retardirani englez

Znaci od naredne sezone borba za opstanak!?

075 ❤
075 ❤
Ma imam kratak fitilj a gluposti se nakotilo.Beduin je napisao/la:Ma ovaj forum tjera covjeka na grijeh, zatvora bih zaglavio kad bih imao vise vremena za foruma, jer uvijek postoje dezurne maskote kojima je cilj primiti batine.Agamemnon je napisao/la: Ma daj otkaz kada cemo opet docekati evropu vidis da se raspadamo
Ja razmisljam predati za razvod![]()
Razmislj'o sam o otkazu, ali onu grkinju i indijku mi zao ostaviti, ne zelim da ih njeguje neki arapcic ili retardirani englez![]()
Znaci od naredne sezone borba za opstanak!?
Peenose momci gluposti i ovu temu.
Da mi je juce Chini bio blizu osisao bi mu kovrdje golim rukama.
Drzi ti se arapa mozda te ozene pa budes Seik el-beduin -el bosna saraj.

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Ode Ahmet...

Izvinite sto pisem na ovoj temi.
Ahmetovic vam potpisao za Sarajevo.
Ahmetovic vam potpisao za Sarajevo.
21 utakmicu smo odigrali u jesenjem dijelu pa pauza od 3 mjeseca i onda 18 u proljetnom dijelu. Od zadnjih 9 utakmica mi smo tri odigrali dobro ovo ostalo je bila uz dosta patnje, bio je primjetan pad, nismo mogli stisnuti zadnjih 15-20min kao što smo to radili.Beduin je napisao/la:Vi i dalje o prici kako nas je zaj3bao kondicioni u 2. dijelu sezone, a nikako da se prisjetite koliko smo utakmica odigrali na proljece, u kopjem ritmu (svakih par dana), a rotirali smo 13 igraca, sad-sad neko povredjen, Skahica izgubili do kraja sezone, etc... i vise nego odlicno i spremno smo odigrali do kraja, kad se sve sabere i oduzme.
Ne kažem ja da nas je za*ebao ali nije pripremio ekipu kao onaj pred početak sezone, tad su igrači pucali od snage i bili smo najspremnija ekipa u ligi.
Volio bi da opet sarađujemo s njim.
eh eto ahmet ode ni manje ni vise nego u Sarajevo
šta kaže, samo u shopping
znači da dolazi neko na njegovo mjesto, neka

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
"Mogu igrat' samo za Slobodu u PL"
"Idem u Sarajevo, ali u šoping".

"Idem u Sarajevo, ali u šoping".

Ma sad sam jos vise ubijedjen da je Karic nas, ili onaj sa PP, jer ne vjerujem da bi ga tako lahko pustiliAerials je napisao/la:šta kaže, samo u shopping![]()
![]()
E jesu se i pojačali,neka ide on to znači da imaju nekog drugog,Krpić onda ostaje,ma zna Husref šta radi,ne bi ga čaba pustili 
AHMETE SRETNO

AHMETE SRETNO

Moze samo bolji doci
.Da li se neko provukao na ovaj zatvoreni trening 

ahmt u sarajevo a benko u slobodu
haha neka ba ja vjerujem da dolazi bolji to znaci da su vec dogovorili sa ovim novim

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.