FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jasno je kuda plovi ovaj izbušeni brod. Plovi putu punom krampi i lopata.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ne mogu da vjerujem da nam je on pojačanje????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
U koju kategoriju spada ovaj kod Hurtica
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Hajd ako nista drago mi je da je Sejfudin posro solinasa. 

Ahmetovic i Hodzic da su bilo gdje drugo otisli bilo bi opet uprava ne valja. Sad i kad su kod nas opet ne valja. Vama ne noze niko ugoditi.
Pojacanja iz lige klupa
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ide se sa time da se oslabe konkurenti,al je belaj ako se ti konkurenti pojacaju
Hodzic
Ahmetovic
......
Hodzic
Ahmetovic
......
fico jesi dobar ti , pa dovodimo otpad iz Slobode Krpić rahmetli mu mjesto uzeo, kakav udarac za Slobodu ? Drugi dio sezone nije se sastavio kako treba kod njih i vidimo gdje su oni . frajer nije zabio gola od velikog praska.fico je napisao/la:Mislim da ovo nije toliko pojačanje za nas, koliko je udarac za Slobodu.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Doš'o frajer, da troši pare na bolji noćni grad, eto zbog cega je presao u Sarajevo......
HURTIĆU ODLAZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HURTIĆU ODLAZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Dajte nam saida samo
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Još jedan dokaz ko nam sjedi u klubu, nesposobni totalno. Sve dok menađeri klošari burgijaju u našem klubu preko uprave nema od nas ništa. I još jedan pokazatelj koliko smo sada finansijski moćni za razliku od 2015 godine.
SRETAN BROJ - 1725
- PitarBordo
- Kontakt:
Lakoste je napisao/la:Hajd ako nista drago mi je da je Sejfudin posro solinasa.

Samo Saraj'vo.
- Burberry46
- Kontakt:
Oj pa ovaj će uzimati mjesto Hamzi .Kakav ćutuk i on i onaj ko ga je doveo.
Jest on sadaZukanovic je napisao/la:Uskoro dolaze 2 igraca. jedan je super za nasu ligudrugi
ne mislim na Hodzica i Dzidica.

Povedi nas, Sejfudine.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], boki86, napoleon72 i 97 gostiju.