E extra onda,mozemo bacit koju da vidim kakav si

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Ne znam kako se vi snalazite sa ovim menaderima sto je meni ubjedljivo najveca glupost. Daju ljudi nemoguce uslove, moram osvojit 80 bodova a njemu ugovor na 25 utakmica hahah to me najvise nervira i zbog tog izgubim jednog odlicnog kojem je skill ili ono sranje kako se zove vec oko 500 tako da sam mogao imat strasnu ekipu a sada imam nekog levata 370 pa iako imam Messija, Sergio Ramosa, Ibrahimovica, Felipe Luisa, Neymara, Moratu, Torresa, Bonuccija i jos nekih strasnih igraca tek mi 2 ili 3 igraju u prvom timu ovi drugi nisu ni na klupi a najgore od svega sto se ona lista ne skoro pa i ne mijenja i isti mi debili stoje koji su na maksimalno 380 a ovi ostali jaci i bolji zakljucanikeramikr je napisao/la:Ma ima svega,najgore kad pokupuju pravim parama sve najbolje igrace,onda mu ne mozes nista,u svakom segmentu te nadigra,a veze nemaju.Zato i izbjegajem F2P igre,gdje se pravim kesom kupuje.Steta sto ne moze da bacimo koju partijuRamsey16 je napisao/la:Ma ima dosta citera npr onaj sto je trenutno drugi je citer ja ga pobjedio i poslije lik nesta uradi ko da se nije ni igralokeramikr je napisao/la:
ma i ja sam tako nesto,mozda cak i oko 900,samo glupo oni stranci nakupuju lopti,dobiju extra igraca,i onda mu ne mozes nista
![]()
Msm generalno ima dosta citera sta sam ih preko 1000 pobjedio i urade nesto i ko da se nije ni igralo.
Ja igram na ratingu igraca 2 to mi nekako mjera
Ja nisam ni znao to za bodove i managera 25*3= 75 nema teorije skupiti 80 bodova. Imam gvardiolu, wengera, onog iz PSG-a i jos 2-3 nepoznata ali solidna managera.10DelPiero je napisao/la: Ne znam kako se vi snalazite sa ovim menaderima sto je meni ubjedljivo najveca glupost. Daju ljudi nemoguce uslove, moram osvojit 80 bodova a njemu ugovor na 25 utakmica hahah to me najvise nervira i zbog tog izgubim jednog odlicnog kojem je skill ili ono sranje kako se zove vec oko 500 tako da sam mogao imat strasnu ekipu a sada imam nekog levata 370 pa iako imam Messija, Sergio Ramosa, Ibrahimovica, Felipe Luisa, Neymara, Moratu, Torresa, Bonuccija i jos nekih strasnih igraca tek mi 2 ili 3 igraju u prvom timu ovi drugi nisu ni na klupi a najgore od svega sto se ona lista ne skoro pa i ne mijenja i isti mi debili stoje koji su na maksimalno 380 a ovi ostali jaci i bolji zakljucani
Trojica nas vec imaRamsey16 je napisao/la:Ja nisam ni znao to za bodove i managera 25*3= 75 nema teorije skupiti 80 bodova. Imam gvardiolu, wengera, onog iz PSG-a i jos 2-3 nepoznata ali solidna managera.10DelPiero je napisao/la: Ne znam kako se vi snalazite sa ovim menaderima sto je meni ubjedljivo najveca glupost. Daju ljudi nemoguce uslove, moram osvojit 80 bodova a njemu ugovor na 25 utakmica hahah to me najvise nervira i zbog tog izgubim jednog odlicnog kojem je skill ili ono sranje kako se zove vec oko 500 tako da sam mogao imat strasnu ekipu a sada imam nekog levata 370 pa iako imam Messija, Sergio Ramosa, Ibrahimovica, Felipe Luisa, Neymara, Moratu, Torresa, Bonuccija i jos nekih strasnih igraca tek mi 2 ili 3 igraju u prvom timu ovi drugi nisu ni na klupi a najgore od svega sto se ona lista ne skoro pa i ne mijenja i isti mi debili stoje koji su na maksimalno 380 a ovi ostali jaci i bolji zakljucani
Ja igram na team strength 2 tako da mi uvijek jedan ili dva jaca igraca i igraju.
Ima li jos ko da igra ili barem jos jedan da napravimo mini turnir ko sto je ovaj u japanu da igramo odmah polufinala i ko pobjedi finale
imaju jos dva moja druga i jakeramikr je napisao/la:Trojica nas vec imaRamsey16 je napisao/la:Ja nisam ni znao to za bodove i managera 25*3= 75 nema teorije skupiti 80 bodova. Imam gvardiolu, wengera, onog iz PSG-a i jos 2-3 nepoznata ali solidna managera.10DelPiero je napisao/la: Ne znam kako se vi snalazite sa ovim menaderima sto je meni ubjedljivo najveca glupost. Daju ljudi nemoguce uslove, moram osvojit 80 bodova a njemu ugovor na 25 utakmica hahah to me najvise nervira i zbog tog izgubim jednog odlicnog kojem je skill ili ono sranje kako se zove vec oko 500 tako da sam mogao imat strasnu ekipu a sada imam nekog levata 370 pa iako imam Messija, Sergio Ramosa, Ibrahimovica, Felipe Luisa, Neymara, Moratu, Torresa, Bonuccija i jos nekih strasnih igraca tek mi 2 ili 3 igraju u prvom timu ovi drugi nisu ni na klupi a najgore od svega sto se ona lista ne skoro pa i ne mijenja i isti mi debili stoje koji su na maksimalno 380 a ovi ostali jaci i bolji zakljucani
Ja igram na team strength 2 tako da mi uvijek jedan ili dva jaca igraca i igraju.
Ima li jos ko da igra ili barem jos jedan da napravimo mini turnir ko sto je ovaj u japanu da igramo odmah polufinala i ko pobjedi finale,ako nista bar jos jednog nafatat nekako
to ti je onaj trica dlc zadnji u aprilu sto je izasao i svaki patch ga ima u sebiZOGLI je napisao/la:jel moze link za euro 2016 dlc ako ima?
Ja samo moram skontat joystick pa javite kad budete planirali da mogu unaprijed rezervisatkeramikr je napisao/la:Momci,hocemo li igrat tog pesa sad ovih dana,da to organizujemo?
e hvala snasao sam se,jel moze da se igra narodna verzija online?JoseeMourinho je napisao/la:to ti je onaj trica dlc zadnji u aprilu sto je izasao i svaki patch ga ima u sebiZOGLI je napisao/la:jel moze link za euro 2016 dlc ako ima?
zna li neko ima li gdje kakav patch sa sredjenim sastavima repki za euro ili da do iftara to sredim?![]()
U settingsu jesi li ga nastelio na dvicu?ZOGLI je napisao/la:E nece mi ocita pes moj controller genius g-08xu jeste stari ali mogao sam na ranijim verzijama pesa da ga koristim,ocita ga ali mogu da pomeram u select sides samo data 1 kao za tastaturu znaci ne pojavljuje se kako bi trebalo crveni dzojstik za datu 2.
Hajd kad cemo, meni odg navecer ovih dana o 21h pa na dalje.10DelPiero je napisao/la:Ja samo moram skontat joystick pa javite kad budete planirali da mogu unaprijed rezervisatkeramikr je napisao/la:Momci,hocemo li igrat tog pesa sad ovih dana,da to organizujemo?
Jesam nije htelo morala se restartuje igrica,hvala.JoseeMourinho je napisao/la:U settingsu jesi li ga nastelio na dvicu?ZOGLI je napisao/la:E nece mi ocita pes moj controller genius g-08xu jeste stari ali mogao sam na ranijim verzijama pesa da ga koristim,ocita ga ali mogu da pomeram u select sides samo data 1 kao za tastaturu znaci ne pojavljuje se kako bi trebalo crveni dzojstik za datu 2.
Mozemo li sutra navecer,ima nas 7-8,tokom dana dogovorimo se?Ramsey16 je napisao/la:Hajd kad cemo, meni odg navecer ovih dana o 21h pa na dalje.10DelPiero je napisao/la:Ja samo moram skontat joystick pa javite kad budete planirali da mogu unaprijed rezervisatkeramikr je napisao/la:Momci,hocemo li igrat tog pesa sad ovih dana,da to organizujemo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.