Bez price jedan od top 5 napadaca iz lige, jos dolazi iz ekipe koja nas je silovala ove sezone i zavrsila druga na tabeli, jel nam to treba pojacanja iz ekipa koje su ispale?! Ja sam zadovoljan! Bravo!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Samo za one strumfovske levate koji kazu da nemamo za kifle...Sabinho je napisao/la:Azmir Husić za "Sport": Ahmetović je u Sarajevu dobio puno više novca nego što mu to Sloboda može ponuditi
Rastalio Dino sve, nemamo za kifle.
Naravno da je dobar igra. To nece samo reci onaj ko je zloban. A takvih imamo previse oko kluba. A nedaj Boze da je kod vas zavrsio pa to bi ovdje bio haos.aleksandar_veliki je napisao/la:Mislim da ste pogodili. Gledao sam mnogo utakmica Slobode u prosloj sezoni i za mene dobar igrac koji osim skoka ima i tehniku. Vidjet cemo ali se meni on kao igrac dopada.
Nije Sejfudin nego MersudinMemara je napisao/la:Dobrodosao Sejfudine!![]()
Bez price jedan od top 5 napadaca iz lige, jos dolazi iz ekipe koja nas je silovala ove sezone i zavrsila druga na tabeli, jel nam to treba pojacanja iz ekipa koje su ispale?! Ja sam zadovoljan! Bravo!
bodi123 je napisao/la:Odlicno pojacanje, igrac koji zna stati i zagraditi loptu, produziti pas krilima a i dobar je finisher.
Idemo dalje.
Tek se ocekuju prava pojacanja, skupo placenja. Kakav on i najplaceniji.pitic je napisao/la:Šta onaj na Slobodinoj temi govori čuo sam da će Merso biti 2 najplačeniji igrač u FKSJel se zahebava, laže ili govori istinu
Znam bolan, nego ovo mu bolje stojipitic je napisao/la: Nije Sejfudin nego Mersudin![]()
![]()
![]()
Sejfudinpitic je napisao/la:Nije Sejfudin nego MersudinMemara je napisao/la:Dobrodosao Sejfudine!![]()
Bez price jedan od top 5 napadaca iz lige, jos dolazi iz ekipe koja nas je silovala ove sezone i zavrsila druga na tabeli, jel nam to treba pojacanja iz ekipa koje su ispale?! Ja sam zadovoljan! Bravo!![]()
![]()
![]()
Tek vidis ko smo i sta smo,kad igrac u timu koji je izborio Evropu nece da ostane ,dodje kod Divova.Sabinho je napisao/la:Azmir Husić za "Sport": Ahmetović je u Sarajevu dobio puno više novca nego što mu to Sloboda može ponuditi
Rastalio Dino sve, nemamo za kifle.