Nema od Evrope nista, otisla dva kvalitetna igraca, i da dodju jos bolji necemo ih stici uigrati. Tako da drugo pretkolo ćao.
@HankMoody dabogda je srčka strefila J*** joj sve, kad mi zakrešti iza leđa...
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Moramo se duplo pojacati od ovog ako imamo namjeru i prvo da prodjemo ove nosioce koji su jaci od nas svi gotovo ...Heller je napisao/la:Jos da otpremimo Zebu i Ordagica i to je to
Nema od Evrope nista, otisla dva kvalitetna igraca, i da dodju jos bolji necemo ih stici uigrati. Tako da drugo pretkolo ćao.
@HankMoody dabogda je srčka strefila **** joj sve, kad mi zakrešti iza leđa...
Pa to sam i mislio da necemo ni vidjet II pretkola. Šta nam ova dva dripca rade, isto treba kakva izadjes sve 5 kad ga treba stavit DAJ TI ****tuzlak1987 je napisao/la:Moramo se duplo pojacati od ovog ako imamo namjeru i prvo da prodjemo ove nosioce koji su jaci od nas svi gotovo ...Heller je napisao/la:Jos da otpremimo Zebu i Ordagica i to je to
@HankMoody dabogda je srčka strefila **** joj sve, kad mi zakrešti iza leđa...
ja evo trebam da učim, al' kako pored svega?tuzlak1987 je napisao/la:Uhvati covjeka stres oko ovog pa ne moze raditi nista jer pokvari dan totalno .. A svaki dan cekamo nesto "wau"
to nam već nikako ne bi odgovaralo.Mago je napisao/la:Pisalo se da ce i Saric u Sarajevo kad je bilo za Ahmeta
Ne mogu ni ja evo citav dan, cekam da potpisu nekog dobrog. A imam za ispita uciti ali skrenu misli..Aerials je napisao/la:ja evo trebam da učim, al' kako pored svega?tuzlak1987 je napisao/la:Uhvati covjeka stres oko ovog pa ne moze raditi nista jer pokvari dan totalno .. A svaki dan cekamo nesto "wau"
to nam već nikako ne bi odgovaralo.Mago je napisao/la:Pisalo se da ce i Saric u Sarajevo kad je bilo za Ahmeta
Gotivio sam Bekica drama ispostavilo se da je supak, sad gotivim Sarica drama... nemoj me iznevjeritMago je napisao/la:Pisalo se da ce i Saric u Sarajevo kad je bilo za Ahmeta

Kod AzmiraSlobodaTuzla1919 je napisao/la:AdmirLav je napisao/la:Ide bomba danas u toku danaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Hoće l' biti šta danas?![]()
Jel na onaj kafić preko puta tušnja ili negdje drugo ?
Agamemnon je napisao/la:Aerials je napisao/la:Hoće l' biti šta danas? :mrgreen
Isto sam pitao i zenu jutros,nije odgovorila![]()
![]()
Izvini ne mogah se suzdrzati![]()
![]()
![]()
Sarić igra istu poziciju kao Ordagić eventualno Zeba. Nije krilni igrač niti je zadnji vezni. Na kilu je on krpljenje pozicije. Tu nam treba gol igrač jer ćemo ostati kao i ove sezone samo na tom napadaču i Zebi (prekidi najviše i distanca) kao ljudima koji mogu dati gol a to nevalja nikako.DoeTz je napisao/la:Zasto nisi Sarica u prvu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.