Ovaj put se bolje radilo
 Ovaj put se bolje radiloModeratori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Ovaj put se bolje radilo
 Ovaj put se bolje radiloJeste, isti koji nije htio produziti ugovor sa Slobodom pa je premjesten na klupu, i isti koji je imao 12 golova 9 asistencija u prosloj sezoni..Fudo je napisao/la:Jeli ovo onaj sto je bio rezerva u slobodi, kome je onaj krpic izeo mjesto??
A ko je rekao da ide?bojler je napisao/la:Ovo znaci da Benko ide a ? Glaj Dine hahah **** li te cmaruljoooooooooooooooooooo

Samo opstueno raja
 Samo opstueno raja  
Osim u slučaju Kramar, ono mi nije leglo odmah u startu, proba bez probe...Sabinho je napisao/la:@pitarBordo tako je.

Mene podsjeca na Rascica i to na nista lijepo.QUARESMA 18<<< je napisao/la:iz nekih razloga ovaj ahmetović me podsjeća na emira hadžića, iako su oba izgledom sušta suprotnost
Pa valjda je red rec dobrodosao, u cemu je problem? .... Kad ti dolaze gosti kuci, jel prvo kazes dobrodosli ili pogledas u kesu sta su ti kupili .... nidje vezze ti je post ....RedEvil je napisao/la:DOBRODOSAO

Kao sto i sam rece teren je mjerilo,pa dokazi se,tako i za svakog koji dodje od sad,pa i Said da se zove
 Fina statistika , iako ga nije islo ovu 2 polusezonu sa golovima , imao je i asistencija dosta.Veoma dobro gradi loptu , te je u zraku jako kvalitetan . Također sviđa mi se sto ce i Hodzic potpisati
 Fina statistika , iako ga nije islo ovu 2 polusezonu sa golovima , imao je i asistencija dosta.Veoma dobro gradi loptu , te je u zraku jako kvalitetan . Također sviđa mi se sto ce i Hodzic potpisati   Ali nama treba jos kvalitetnih igrača kako bi upotpunili rupe od ove sezone , ali drago mi je sto se pojacavamo igracima iz nase lige koje su svi vidjeli na tv ili na tekmama , a ne neke anonimuse iz Brazila,Srbije,Slovenije itd.
 Ali nama treba jos kvalitetnih igrača kako bi upotpunili rupe od ove sezone , ali drago mi je sto se pojacavamo igracima iz nase lige koje su svi vidjeli na tv ili na tekmama , a ne neke anonimuse iz Brazila,Srbije,Slovenije itd.Ja kazem da hocemo!!Arhitekt je napisao/la:Hocemo u fesliju da necemo biti prvaci iduce sezone?Zip je napisao/la:Kad cujem ove koji govore da Evrope necemo vidjeti, da cemo se boriti u ligi za opstanak, bla bla bla.. kosa mi se dize od tih glupih postova..
Da kako hoce nesta da se desi da ih napokon ustukamo, da ne dolaze ovde kad se treba nasladjivati i siriti negativu...
Sarajevo ce opet biti prvak, a one koji ne vjeruju u FKS daleka im kuca bila od Koseva sljedece sezone..
Shvatite da vise FKS nije mahala, i da to vise nikad nece biti... I da info iz kluba vise nece tako lako dolaziti do nas..
Kad se nesto desi, znat ce se...

Izvini,a sta sam ja napisaoooDBR1987 je napisao/la:Pa valjda je red rec dobrodosao, u cemu je problem? .... Kad ti dolaze gosti kuci, jel prvo kazes dobrodosli ili pogledas u kesu sta su ti kupili .... nidje vezze ti je post ....RedEvil je napisao/la:DOBRODOSAO

Kao sto i sam rece teren je mjerilo,pa dokazi se,tako i za svakog koji dodje od sad,pa i Said da se zove