Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,bodi123,Puma

Effenberg
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Effenberg » 04 jun 2016, 11:49

Willy je napisao/la:slika
Poslusacu te ovo za Hibino, stavio sam neki manji ulog na nju na cijeli mec, a malkice veci na +4.5.
Bilo je mnogo iznenadjenja na Bolu, mozda cak i ova Konjuh danas iznenadi, ne bi me nista cudilo!
krmpotich je napisao/la:Šuška se da danas ide IK Sirius FK - Trelleborgs FF (0:1) Tip 1 :yawn:
Bogami ti ga oni Litvanci sinoc zasuskase pravo 23 kosa ispod granice :clap:
Jbg ja ne volim evropske kosarke igrati, nisam nesto specijalizovan na to, ako mi dodje ova Hibino, vidicemo nesto s tim Siriusom. Mada ja tim Svedonjama nista ne vjerujem. Jednom sam gledao neki njihov doku, i kaze lik ozbiljni neki biznismen, u Svedskoj vam je sve perfektno, nema ni 0.1% korupcije, jedino kaze ima ali u fudbalu! :mrgreen:
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 04 jun 2016, 11:54, ukupno mijenjano 1 put.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

muhamed121
Kontakt:

Post Postao/la muhamed121 » 04 jun 2016, 11:51

salebl je napisao/la:Liga FBIH u ponudi, ima li iko da se razumije u to ? :D
Gdje ima ja gledao u Lutriji bilo je do sad al evo ne mogu da nadjem

salebl
Kontakt:

Post Postao/la salebl » 04 jun 2016, 11:54

ima na bet365

slika

muhamed121
Kontakt:

Post Postao/la muhamed121 » 04 jun 2016, 11:56

salebl je napisao/la:ima na bet365

slika
Nema u nasoj nijednoj ebem ih jos i lutrija izbacila

salebl
Kontakt:

Post Postao/la salebl » 04 jun 2016, 11:58

vrijedi li ista od ovog odigrati i koliko jako ?

stulic89
Kontakt:

Post Postao/la stulic89 » 04 jun 2016, 14:18

Njemacka 1
Francuska 1
Alcoron 1
Leganes 2
Zaragoza 2
Austrija 2+
Slovacka 2+
Strasbourg 1
Real 1
S.Williams 1

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 04 jun 2016, 15:28

Budućnost kec danas, Radnički sa juniorima ide na utakmicu.

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 04 jun 2016, 17:09

jopaa7 je napisao/la:Muguruza - Stosur 1 @1,35
Williams - Bertens -6,5 2 @1,65
Murray - Wawrinka 2 @2,10
Djokovic - Thiem -7,5 2 @1,65

7,71

Muguruza osvaja @3,50
Wawrinka osvaja @6,00
Bar nesto na Muguruzi

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 04 jun 2016, 17:33

Mene je Mugu sestra izvukla pravo, jer sam izgino na onim korejskim i japanskim ligama, a ona oklada na Hibino totalni fail :facepalm:

Igro je i 1. set i mec prije pocetka i onda i drugi set. Pravo je valjala.

Sad je stvar jasna, kucu i okucnicu i zenu i djecu prodat i kredit dici i sutra na Noleta! :D

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 04 jun 2016, 20:01

krmpotich je napisao/la:Šuška se da danas ide IK Sirius FK - Trelleborgs FF (0:1) Tip 1 :yawn:
točna dojava :njanjanja:

slika

tnx krmpotichu :thumbup:

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 04 jun 2016, 20:26

Neku noć me je J.Hamilton iz Valensije izradio za +12,5. Isao je do 8 do kada je i Valensija igrala. Mislim da veceras ne mogu ponoviti tako kriminalan sut i da pokrivaju ovaj hendi od 11,5. Znači:

J.Hamilton(Valencia) 12,5+
Valencia pokriva hendi od 11,5 koševa

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 04 jun 2016, 20:33

očekujem golijadu u francuskoj, ovako nekako ćemo

slikaslikaslika

i jedan 5+ pa da vidimo hoće li

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 05 jun 2016, 14:58

đokolica-murray over 10.5 1.set 2.90

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 06 jun 2016, 09:14

Ima li neka domaca kladionica da je izbacila ponudu za euro , broj bodova, golova i slicno ?

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 06 jun 2016, 10:54

odsutraopetultra je napisao/la:Ima li neka domaca kladionica da je izbacila ponudu za euro , broj bodova, golova i slicno ?
LutrijaBiH
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 06 jun 2016, 13:00

CSKA over 87,5

Treca utakmica finalne serije plejoff-a VTB lige izmedju Uniksa i CSKA. Moskovljani vode sa 2-0 ,nakon dvije ,pa usudit cu se da kazem lagane pobjede ,sto je bilo i za ocekivati. U prvoj utakmici CSKA je postigao 84 poena , postigli bi vise da nisu u 4/4 upali u seriju promasaja i ubacili samo 11 poena sto je cudno kad je CSKA u pitanju. Medjutim ,u drugoj su odigrali tekmu na svom nivou ubacili 90 poena ,ni u jednom trenutku se Uniks nije rezultatski priblizio.Oni nametnu svoju igru na koju se Uniks prilagodjava i diktiraju tempo bukvalno cijeli mec . Granica na CSKA je 87,5 i mislim da ce bez problema prebaciti ,obzirom da ce biti brza tekma ,igra u tranziciji ,sto je zastitni znak obje ekipe.

Danilo Nikolic over 12,5

Druga utakmica plejoff-a za 3 mesto izmedju FMP-a i Mega Leks. Mega vodi sa 1-0 ,nakon sto su rutinski na svom parketu sa +16 bili bolji od FMP-a predvodjeni sjajnim Ivanovicem sa 24 poena. Na drugoj strani se najvise istakao Dobric Ognjen koji je postigao 28 poena. Ocekujem jako tvrd mec sada ,sa malo jacom odbranom na obje strane iako je to suludo kad su ove dve ekipe u pitanju. Nije mala stvar uzeti 3 mesto u Superligi ,odmah iza Zvezde i Partizana ,bio bi izvanredan uspeh za obje ekipe. Medjutim, ne bih da prognoziram konacan ishod ovog meca ,jer je zaista tesko ,opredelio sam se da igram cetvorku Mege i jednog mladog talenta kojem predvidjaju fenomenalnu karijeru ,a to je Danilo Nikolic. Svi ga porede sa Jokicem ,ima izuzetnu ledjnu tehniku i odlican sut sa distance ,ali u posljednjih par utakmica je ispod svog nivoa i upravo mislim da je ovo ta utakmica na kojoj ce da eksplodira konacno i odvede svoju ekipu na zasluzeni odmor. Prosli mec je slabo sutirao 2/4 za 2 ,0/5 za 3 i 4/5 free throws = 8 poena i zaista je tesko da ponovi lose sutersko vece, jedan od najboljih igraca Mege uz naravno pomenutog Ivanovica i Zagorca.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 06 jun 2016, 13:19

Braco moja draga ja sam ga ovako drmno danas na euro i po, cisto da se prati, vidicemo satnice su razlicite ako se krene dobro razvijati prvih par, moze se ovih ostalih otvorenih nekako prekombinovati, samo lagano treba, eto pa razaberite ne vjerujem da ce sve doci ali valjda hoce 5 ili 6 od ovih 8:

slika

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 06 jun 2016, 15:26

Nadam se da niko nije posluso, evo vec su 3 pala, ova Bouchard bolje joj da se uhvati sminke, nije ona za tenisa, ona je za manekenstva ili za 18+ filmova :D

Hajde reko onako da se prati, i dobro uprati malo gledo njen mec, ali ne radi tenisa, nego zato sto je prelijepa za gledat :D i osinem iz frusta koliko lose igra 2:0 u setovima, vidim kvota 3.2 i pada, ufatim na 2.6 to jace u singl evo je 4:0 gubi u drugom sa ogromnom sansom da bude i 6:0!

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 06 jun 2016, 15:46

Šuška se da danas ide Žalgiris (-11.5) - Neptunas Klaipeda Tip 1 :problem:

Danas Zalgiris zavrsava ovu bijedu od Neptunasa. Mišljenja sam da ce ih napuniti ko puricu :zviz:

Edit: Neloša kvota na: Halmstad - Syrianska FC i to kečina. Gostiju fali bruka jedna a i sa njima su poprilično jadni...

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 06 jun 2016, 18:04

krmpotich je napisao/la:Šuška se da danas ide Žalgiris (-11.5) - Neptunas Klaipeda Tip 1 :problem:

Danas Zalgiris zavrsava ovu bijedu od Neptunasa. Mišljenja sam da ce ih napuniti ko puricu :zviz:

Edit: Neloša kvota na: Halmstad - Syrianska FC i to kečina. Gostiju fali bruka jedna a i sa njima su poprilično jadni...
:thumbup:

Poslusao za Halmstadt, ide za sad mozda i ne bude hendikep, djeluje mi ko ona neka klasicna mrljava svedska tekma bez puno golova.
Uzeo sam -9.5 Zalgirisa, cisto protiv uroka, manja kvota ali nema veze.

EDIT: Bravo krmpotichu majstore, idu i ovi Uskasi razmahali se :D Samo da hoce kako do poluvremena pomjerit se granice onda mozda zaklopiti jos odozgo ako ode na +22.5 ili nesto previsoko, zurno izvirujem hoce li se precijeniti sa visinom hendikepa da ih probam izlopatati.

Reda da i ja dam kakvih tipova, evo gledam za sutra kvota 2.2 stavite Dansku 1 i Japana 1. Danci oko 1.5 Japan 1.45 - 1.5. Znam da je tesko protiv svojih ali ljudi realno Japan je to organizovao sve platio, naravno da oni moraju uzeti, a i mi smo nekompletni, s druge strane Japan je vrlo disciplinovana repka bar duplo jaca od te iste Danske koju smo sretnom srecom dobili. (na penale). Hendikep nije nemoguc takodje.
Danci ce ici da dobiju Bugare valjda imaju toliko karaktera!

Za veceras interesantno sta sam primjetio kod Argentinaca je ovaj Deportivo Moron (A im imena braco mila :mrgreen: ), kvote u padu vrlo vjerovatno kecina, a i over je isto mastan na 2.3 isto kvote u padu. Ne vjeruje se Argentincima apropo overa, ali ako igdje moze biti moze ovdje, vjerovatno ni jedni ni drugi nece puno kalkulisati a i nemaju neke za argentinske uslove extra jake odbrane.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.