staragarda je napisao/la:wobly92 je napisao/la:staragarda je napisao/la:A sta mislite o ideji da ipak sačekamo početak priprema i vidimo sa kakvim igrackim kadrom raspolažemo pa da onda opletemo po Husicu, Musemicu, Vugdaliću
Gdje'š to ba, mora se popljuvat obavezno. A kleti će se u Azmira opet kad dođe prvi ozbiljniji igrač, a ovo drugo pola će u rupe opet.
Jesmo mraka, da nas nema trebalo bi nas izmislit, nije ni čudo kad nam se smiju ljudi.
Pa došao je vec ozbiljan igrač

... Meni je recimo Tomić preozbiljan igrač al sad sto su neki očekivali da IVETIĆA zamjeni Dani Alves lično to je drugi par rukavica, jbg
brate nemojte tako , pustite raju da komentarise , nedate sebi ni Azmiru nista reci , niko ovde ne mrzi Slobodu , cinjenica je da smo pustili dva ponajboilja igraca i da vec ona uigrana ekipa gubi svoj kostur .... Niko ne zeli Danija , mislim zeli , ali nismo mi ovde toliko nerealni i glupi , ali samo smo zeljeli da ostavimo najbitnije igrace i dodatno se pojacamo , dugo se cekalo i eto izgubili smo Ahmeta , Peru smo takodjer izgubili davno nazalost . . .
Ni Saric , Kostic nisu sigurni da ostaju , a ni ostali ....
OK , doci ce bolji pa cete se vi kao popisati na nas "pljuvace" ... ma daj .... Doci ce bolji igracin , doci ce 10 boljih , otici ce 10 losijih i tako svake sezone .... ko misli da je to put do trofeja , aferim !!!