FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel » 06 jun 2016, 19:48

Generalno vecina treba spustit gard.za isti klub navijamo majka mu stara.forum je.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 06 jun 2016, 19:48

Agamemnon je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ovaj Harry piše samo kad' treba pljuvat' :facepalm:
bog te kao da je otisao Raul, a ne covjek koji nije dao gola cijelu polusezonu :facepalm:

Toliko je negativnosti ovdje da svima treba psihijatar :wtf:

A Ivetic je psovao Husrefu mater kada se ovaj izderao jednom i Husref ga htio odma otjerati Azmir zamolio da saceka kraj sezone.
Husref mu derno masno i rekao pa sta radis koji moj ovaj rekao nemoj ti da se deres **** ti ja mater.
Pokajace se za ovu negativu a i rudarska nije mu prvi put da fula ali onda ga nema pola godine ovdje pa raja zaboravi.
Svaki prelazni rok ista spika opustite se.
Tacno je bolje i ne pisati na ovoj temi... Kada nam ode neki igrac ili promasimo sa nekim igracem, pojavi se par likova i pocne da pljuje, a kada uradimo nesto dobro nema ih :roll:

Mi napisemo sta smo saznali, sa kim se pregovara, i taj igrac ne dodje, pojavi se par pojedinaca i pitaju nas gdje je to pojacanje insjaderi... Po ko zna koji put smo dokazali da smo cudan narod :damn:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 06 jun 2016, 19:49

Automatski znaci da od strane kluba opstaju pod uslovima dogovorenim prije. A ako igrac trazi nove uslive ili klub nemora ostat. Lijepo je receno klauzula je kad istekne ugovor prvo moraju razgovarat sa slobodom, ako cojek trazi vise ili ima ponudu niko ga nemize zadrzat.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 jun 2016, 19:49

carapa je napisao/la:Bolje i on da pljuje nego ti sto za 5icu ovdje smirujes ljude i lozis neku pricu o nekakvim bombama.
Pasha najrealniji komentar realno. Svi smo mi za Azmira i da bude ziv i zdrav ali covjek je def izgubio kompas. Pa on hladno izjavi svim igracima se automatski produzuje ugovor i onda mu Ahmetovic 'ladno ode u Sarajevo i kao sto gledam tamo ce biti najbolji strijelac lige.
Dok ostali rade po dobro oprobanom receptu i dovode najbolje iz nase lige mi dovodimo nekakve Ocue ili kako se vec zovu. Dok im platis prijevoz iz Kameruna mogao si 5 igraca istog kvaliteta iz nase lige dovest.
Ali Azmir je ovdje na ovom forumu kao krava u Indiji. Kazi da je napravio jednu gresku i odmah idu repliciranja u smislu: " Sada bi isao u Prokosovice na gostovanje" i slicno.
Pa valjda o fudbalu vise znaju Husref i Sasa udruzeni sa tamo nekim biznismenom iz Amerike nego mi ovdje.....koliko znamo, a to je i Azmir rekao glavni koji daje zadnju rijec za igrace je Husref...jucer igrali po livadama federacije a sad igramo Evropu, sa odblokiranim racunom i potpisanim reprogramom....i sto napisa Staragarda nije valjda da ocekujemo umjesto Perice beka iz Barcelone....

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 06 jun 2016, 19:51

Ne prica niko o Ahmetovicu. Prica se o kontinuiranosti. Nasa najveca snaga ove sezone je bila to sto je ekipa skoro godinu i po na okupu, tj od one polusezone kad smo usli u PL.
Prica se i o ozbiuljnosti. Predsjednik kluba ti izjavi svi ostaju osim jednog iz prve postave i u prva 2 dana fakticki prelaznog roka mi ostajemo bez 2 igraca iz prve postave.
Ako cemo svake sezone otjerat 9 a dovesti 8 novih igraca jbt to onda ova Uprava nema nikakav plan niti viziju, nego rade sve neplanski.
I da o tome " automatski " sam ja pricao. To nama nsita ne garantuje. Pa to je znacilo samo da igraci moraju " razgovarati " sa Slobodom. Evo uzeti cemo sada da Zeba i Saric dobiju par stotina km vise u Sarajevu, Zelji. I dodju lagano na razgovore sa Azmirom i zatraze nenormalne uslove sto ovaj normalno nece ispuniti jer nije glup i na cemu smo onda? Te automatski produzene ugovore mozemo smotat i sa narkomanom Muhamedom ispusit.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 06 jun 2016, 19:52

Skver je napisao/la:jucer igrali po livadama federacije a sad igramo Evropu, sa odblokiranim racunom i potpisanim reprogramom
carapa je napisao/la: odmah idu repliciranja u smislu: " Sada bi isao u Prokosovice na gostovanje" i slicno.
:tokralju: :tokralju:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 06 jun 2016, 19:53

Zavisi kakv je papir od ugovora.ako je masni ne isplati se.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 jun 2016, 19:55

Pa prvi bi Musemic digo' sidro i otisao da se ne radi po "pravilima sluzbe"......spustite malo loptu.....

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 jun 2016, 19:58

Nema se para i potrosilo se na bakljade.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 06 jun 2016, 20:00

Probisvjet je napisao/la:Nema se para i potrosilo se na bakljade.
+1 :clap:

Da se nije zapalilo toliko baklji na bezveznim utakmicama, bili bi jaci za oko 25.000KM pa ti sada gledaj..
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 06 jun 2016, 20:02

Joge novo pojacanje

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 jun 2016, 20:06

NKMramor je napisao/la:
Skver je napisao/la:jucer igrali po livadama federacije a sad igramo Evropu, sa odblokiranim racunom i potpisanim reprogramom
carapa je napisao/la: odmah idu repliciranja u smislu: " Sada bi isao u Prokosovice na gostovanje" i slicno.
:tokralju: :tokralju:
Pa zar ne bi u Prokosovice, bili smo petoduplo gori od sadasnjeg Celika. Ispali bi iz Federalne da na onoj skupstini nije dosao Azmir deset dana prije pocetka proljetnog dijela i doveo Smajla te se opstalo..

Ovako i pored lose transfer politike klub ima bar dosta nekih pozitivnih stvari.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 jun 2016, 20:09

tuzlak1987 je napisao/la:
Ovako i pored lose transfer politike klub ima bar dosta nekih pozitivnih stvari.
Odkud ti, ja znamo o transfer politici kluba ili bilo ko ovdje...ko ce otici i zasto ili ko ce doci i zasto.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 jun 2016, 20:12

Skver je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
Odkud ti, ja znamo o transfer politici kluba ili bilo ko ovdje...ko ce otici i zasto ili ko ce doci i zasto.
Pa npr los prelazni rok u januaru, kostao nas trofeja.
Ulazak u prvu sezonu PL, los prelazni rok, Sadikovic i samo 12 bodova i 14. mjesto na tabeli.
Ili eksperiment sa Casemirom.

Sve sto navijaci vise na prvu pogled ispadne lose u konacnici.

A ono sto su navijaci primjetili kao pozitivno i pozdravili je i dalo uspjeh. Ciro i 10-11 igraca ulazak u PL, Husref i 10-11 igraca i ulazak u Evropu.

Znali smo fulati realno svaki drugi prelazni rok :)

Ja nemam pojma npr jel nasi imaju para? Ako nemaju sada onda je opravdano sve i nema im se sta zamjeriti za slaganje ekipe.

Samo ne treba Azmir vise pricati kao da se ima onda :D dao je izjave prejake.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 jun 2016, 20:16

tuzlak1987 je napisao/la: Pa npr los prelazni rok u januaru, kostao nas trofeja.
Ti ono studiras nesto? E jadna nam majka sa buducim akademskim gradjanima....o kakvom bolan ti prelaznom roku govoris.....covjece pa mi do prije dva mjeseca nismo znali hocemo li potpisati reprogram, sto u prevodu znaci, hocemo li se ugasiti....a ti pises o lose odradjenom prelaznom roku :facepalm:

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 06 jun 2016, 20:16

Hajmo ljudi spustit loptu i xekati prozivku mi imamo Jos kostur ekipe otiso ahmet i ivetic ostali su Jos tu pricat cemo o tome u petak ja kazem da cette biti zadovoljni jer dolaze bolbi pregovori su u toku

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 jun 2016, 20:19

Skver je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la: Pa npr los prelazni rok u januaru, kostao nas trofeja.
Ti ono studiras nesto? E jadna nam majka sa buducim akademskim gradjanima....o kakvom bolan ti prelaznom roku govoris.....covjece pa mi do prije dva mjeseca nismo znali hocemo li potpisati reprogram, sto u prevodu znaci, hocemo li se ugasiti....a ti pises o lose odradjenom prelaznom roku :facepalm:
Pa opet i tada se propustio onaj Husic na beka, a Husref rekao da je zadovoljan ekipom. To je bila takticka greska i Husrefova tvrdoglavost ..

A Azmir u decembru kada je rekao da nece otici rekao da dolaze pojacanja i da se napada titula iz Amerike.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 jun 2016, 20:21

tuzlak1987 je napisao/la: Pa opet i tada se propustio onaj Husic na beka, a Husref rekao da je zadovoljan ekipom. To je bila takticka greska i Husrefova tvrdoglavost ..

A Azmir u decembru kada je rekao da nece otici rekao da dolaze pojacanja i da se napada titula iz Amerike.
Jarane, pod hitno se prijavi u Rudarsku br. 2.....poboljsaj nam transfer politiku.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 06 jun 2016, 20:21

Ostajemo bez jos jednog kljucnog igraca koji je dogovorio sa sarajevom , a jos jedan je u pregovorima takodjer sa saraejvom .

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 06 jun 2016, 20:24

Elvis Sarić 100%, il' je Kole, čini mi se da obojica nemaju ugovor.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []