BV Borussia Dortmund

adnan24
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la adnan24 » 06 jun 2016, 18:44

Nisam odusevljen Rodeom ali hajde da ne sudimo prije nego je i zaigrao...uostalom on je prvo Tuchelovo pojacanje,treba mu vjerovati.
Tweeds_10 je napisao/la:bayern iz bvb a dovede gecea, levandovskog i humelsa, a ovi rodea. :tokralju:
Stvarno cudno...logicnije bi bilo da BvB dovede Robbena i Neuera...'ta ce mali Bayern.
Ousmane7 je napisao/la:,uz prodaju aube koja će bit dobro naplaćena,
Odakle ideja da Auba ide...sanse za to su cijelih 0%.

Ousmane7
Kontakt:

Post Postao/la Ousmane7 » 06 jun 2016, 19:00

Manchester clubs to battle for Aubameyang

Rivals Manchester City and Manchester United are set to battle for Borussia Dortmund striker Pierre-Emerick Aubameyang, who is valued at £65 million....i na mnoge druge portale se piše da auba ide za ogromne pare

Ousmane7
Kontakt:

Post Postao/la Ousmane7 » 06 jun 2016, 19:02

"I missed Gabon's last two games because I sat down with the Dortmund hierarchy to talk about the club's future," Aubameyang told Fussball Transfers.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 06 jun 2016, 19:06

Ne moze niko zabraniti da se klubovi interesuju i salju ponude,ali ocekivati da ce se pustiti Aubameyang poslije odlaska 2 a mozda i 3 igraca je van svake logike...

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 06 jun 2016, 19:16

pa normalno da će se klubovi boriti a novine raspisati o najboljem igraču bundeslige a sve i da ode biti će dobro naplaćen tako sa oko toga ne treba brinuti

Ousmane7
Kontakt:

Post Postao/la Ousmane7 » 06 jun 2016, 19:36

pa kažem da će bit dobro naplaćen...mislim da će on bit novi špic guardiole uz aguera a da će miki ostat barem još jednu sezonu suludo mi je zamisliti vezni red bez gundogana i mikitarijana za sljedeću sezonu i uz probmetičnog reusa s ozljedama to uprava jednostavno neće dozvoliti,a i auba je sam izjavio da bi igrao u realu i da mu je želja la liga ali da nezna kad će se to ostvariti tako da city ili real vrlo vjerojatno jer united ne igra lp sljedeće sezone a i vidjet ćemo sutra možda i ibra dolazi na old trafford

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 06 jun 2016, 20:23

Ebo im Rode mater sa 15.5 m odstete.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 06 jun 2016, 20:30

KayserSose je napisao/la:Ebo im Rode mater sa 15.5 m odstete.
nemoj tako, dećko je deklarirani BVB-ovac, kaže da je sretan da je došao u svoj klub za koji navija od malena :lol: :lol:

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 06 jun 2016, 21:20

To je istina. Dok je u Frankfurtu bio govorio je da je kao dijete imao posteljinu, pidzamu od BvBa itd. Isto kao što su Gotze, Hummels imali od Bauerna, pa cak msm da ima i Lewina slika u dresu Bauerna dok je bio malac.

Dosad sam zadovoljan s pojacanjina, ali sada zelim makar jednu bombu tipa Yarmolenka ili Draxlera. Kako se čini to nećemo doživjeti, jer ce vecina novca ici na poboljšanje ugovora tj najavljen budzet za plate prelazi preko 110 mil.

P. S. Izgleda da je Toprak naš sljedeće sezone.

Total
Kontakt:

Post Postao/la Total » 06 jun 2016, 21:52

Bartra, lično miljenik s manager mode FIFE. :mrgreen: Iskren da budem, prezadovoljan sam zbog dolaska braniča, ne upratih mnogo mečeva Barcelone, međutim, ono što pogledah, mogu reći kako će stasati u vrhunskog igrača. Uz to, da navedem i Puyola, kao menadžera, i ono najvažnije - mentora. Mislim da shvatate poentu. Odličan potez Tuchela. :cool:

Uzgred, da pomenem i Rodea, koji je već ranije potpis'o. Ne baš pametan potez, uzmemo li u obzir otkupnu klauzulu, previše rekao bih, ako pogledamo svotu za Gundogana. :roll:

Kako god, kad sumiram trenutačnu situaciju, dođoh do jasnog odgovora, ekipa će doživjeti potpuni remont. Hummy i Gundo OUT, a mlađahna budućnost kuca na vrata, aludirajući na novopridošlice Dembelea, odnosno Bartru. :thumbup:

Ne brigam za Mikija i Aubu, naći će se zajednička riječ, previše bi jak udarac bio njihov odlazak. :think:
Klassenerhalt - Na klar doch !

Ousmane7
Kontakt:

Post Postao/la Ousmane7 » 06 jun 2016, 23:29

Desperado09 je napisao/la:To je istina. Dok je u Frankfurtu bio govorio je da je kao dijete imao posteljinu, pidzamu od BvBa itd. Isto kao što su Gotze, Hummels imali od Bauerna, pa cak msm da ima i Lewina slika u dresu Bauerna dok je bio malac.

Dosad sam zadovoljan s pojacanjina, ali sada zelim makar jednu bombu tipa Yarmolenka ili Draxlera. Kako se čini to nećemo doživjeti, jer ce vecina novca ici na poboljšanje ugovora tj najavljen budzet za plate prelazi preko 110 mil.

P. S. Izgleda da je Toprak naš sljedeće sezone.
nezanima nas jel on fan bvb ili nije od malena neg odigra ono šta se traži jer ipak 15 miljona nije malo,pa jbmu castra igračinu smo dobili za 12...a ljudi koji draxler ta da kupimo igrača koji nije ispunio svoj potencijal i koji je gori s ozljedama od reusa,ima puno boljih rješenja...btw toprak dogodine ima 29 godina,mislim da bi bilo bolje već ove ako ne onda dogodine ići u lov na sulea..momak rastura već 2 sezone i kad stasa bit će zvijer

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 06 jun 2016, 23:45

Desperado09 je napisao/la:
Al' kojih ugovora...jedino vidim da se Weiglu nudi novi ugovor do 2021.-e dok ce odlaskom Hummelsa,Gunde ostati tu dosta prostora...ja i dalje ne vidim opravdanje za skrtarenje ovog ljeta...dosad je sve ok ali eventualno Guerreiro i jos jedan ofanzivni moraju doci.
Ousmane7 je napisao/la:nezanima nas jel on fan bvb ili nije od malena neg odigra ono šta se traži jer ipak 15 miljona nije malo,pa jbmu castra igračinu smo dobili za 12...
Zanima nas jer ga raja hejta s obzirom da je to standardna prica novih igraca a on je ipak to govorio i mnogo ranije.

A Castro je odigrao mnogo bolje nego sto je trebao za tih 12 miliona...sacekajte i sa pljuvanjem Rodea bar dok odigra nesto.

Ousmane7
Kontakt:

Post Postao/la Ousmane7 » 06 jun 2016, 23:52

ok drago mi je to čuti i vjerovat ću da je istina ali šta mi to znači,npr s groskreutzom svaka mu čast na ljubavi prema klubu i to sve ali momak više nije bio igrač za klub kao što je bvb i nije ga spasila nijedna ljubav prema klubu,tako isto ako rode bude loš a plaćen je 15 miljuna ne zanima me šta navija za bvb radije bi da navija za bayern od malena a da da sve od sebe i da izgara na terenu i da od njega imamo pravog defenzivca ko šta se i očekuje od njega

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 07 jun 2016, 01:58

Ousmane7 je napisao/la:ok drago mi je to čuti i vjerovat ću da je istina ali šta mi to znači,npr s groskreutzom svaka mu čast na ljubavi prema klubu i to sve ali momak više nije bio igrač za klub kao što je bvb i nije ga spasila nijedna ljubav prema klubu,tako isto ako rode bude loš a plaćen je 15 miljuna ne zanima me šta navija za bvb radije bi da navija za bayern od malena a da da sve od sebe i da izgara na terenu i da od njega imamo pravog defenzivca ko šta se i očekuje od njega
Momak ohladi malo svoje strasti, Rode tek danas potpisao i napao ga i drvlje i kamenje :nene: Sacekajmo i vidjecemo, odnosno uvjerice nas sam Rode , da li vrijedi svaki € od te navedene cifre od 15.milki :kafa:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 jun 2016, 02:35

Rode je doktor i u to cete se svi uvjeriti.

Placen je ispod njegove realne cijene a Bayern vam je s tim cinom opet izasao u susret. :kafa:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 07 jun 2016, 06:59

- Ja sam dugogodišnji navijač Dortmunda i radujem se igranju za moj omiljeni klub. Tomas Tuhel je vrhunski trener i poznajem veliki broj mojih novih saigrača. Radujem se svom prvom meču u žuto-crnom dresu pred domaćim navijačima, rekao je Rode na predstavljanju u novom klubu.
Pa dugogodisnji navijacu sto ode kod kravara prije par godina, a ne u voljeni klub :roll: :crazy:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 07 jun 2016, 07:55

jamesrodriguez je napisao/la:
Ousmane7 je napisao/la:ok drago mi je to čuti i vjerovat ću da je istina ali šta mi to znači,npr s groskreutzom svaka mu čast na ljubavi prema klubu i to sve ali momak više nije bio igrač za klub kao što je bvb i nije ga spasila nijedna ljubav prema klubu,tako isto ako rode bude loš a plaćen je 15 miljuna ne zanima me šta navija za bvb radije bi da navija za bayern od malena a da da sve od sebe i da izgara na terenu i da od njega imamo pravog defenzivca ko šta se i očekuje od njega
Momak ohladi malo svoje strasti, Rode tek danas potpisao i napao ga i drvlje i kamenje :nene: Sacekajmo i vidjecemo, odnosno uvjerice nas sam Rode , da li vrijedi svaki € od te navedene cifre od 15.milki :kafa:
Ja sam mislio da je ovo jamesov novi profil. :mrgreen:
kraljttbvb je napisao/la:
- Ja sam dugogodišnji navijač Dortmunda i radujem se igranju za moj omiljeni klub. Tomas Tuhel je vrhunski trener i poznajem veliki broj mojih novih saigrača. Radujem se svom prvom meču u žuto-crnom dresu pred domaćim navijačima, rekao je Rode na predstavljanju u novom klubu.
Pa dugogodisnji navijacu sto ode kod kravara prije par godina, a ne u voljeni klub :roll: :crazy:
:thumbup: Sve što je prošlo kroz kravarsku štalu - smrdi. :kafa:

Raiola očito nastoji iskoristiti situaciju i na odlascima Gunda i Dummelsa izvući za Mikija što veću plaću. Ne bi me čudilo da traži Reusovu zaradu.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 07 jun 2016, 14:27

adnan24 je napisao/la:
A Castro je odigrao mnogo bolje nego sto je trebao za tih 12 miliona...sacekajte i sa pljuvanjem Rodea bar dok odigra nesto.
Čudni su ljudi, svršavaju na povratak propalog Kagawe, a Rodea otpisali unaprijed, valjda se potajno nadali da će Ibrahimović danas u 17 sati saopštiti da dolazi u Dortmund.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 jun 2016, 16:45

Tuttosport: Dortmund have a strong interest in Real Madrid's Mateo Kovacic, with the European champions demanding €25m.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 07 jun 2016, 17:02

Omerbavarac je napisao/la:
Tuttosport: Dortmund have a strong interest in Real Madrid's Mateo Kovacic, with the European champions demanding €25m.
Ne vjerujem al eto...

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.