Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Reprezentacija Njemačke - Elf
Niko iz nasih redova nije optimista, dok su kladionice elf stavile kao drugog favorita. Gadan je put, pogotovo sto do finala moramo proci preko Bel/Italije pa vjerovatno i Francuske. Bit ce papreno u to ne sumnjam. No ne mogu da vjerujem da Francuska slovi za prvog favorita, vjerovatno samo zato sto su domacini.
Njemačka mi je zasada ogromna nepoznanica po pitanju početnog sastava. Po izjavama se da naslutiti da Schweini nece igrati neku zapazeniju ulogu, no to mi je nekako kao harakiri. Schweini je uvijek bio najbolji kada je bilo najpotrebnije. Uvijek je bio predobar u dresu elfa i vjerujem da on mora igrati kljucne utakmice.
Gomez mi je mačak u vreći. Iako je odigrao veoma dobru sezonu, ne mogu, a da se ne prisjetim kako je elf u nekoliko navrata djelovao bezidejno sa njim u napadu. Vjerujem da će u nekim utakmicama biti starter, a u nekim da ce grijati klupu.
Odbrana je jasna, mada bi ja volio vidjeti Can na poziciji beka. Howedes i Can bekovi, Hummy i Boateng stoperi. Mislim da je to u ovom trenutku maximum koji mozemo izvuci sa bekovima.
Low ce imati dosta taktickih mogucnosti da mijenja ekipu zavisno od protivnika i od rezultata.
Po meni idealno bi ovako bilo...
---------------Gomez--------------
----------------Gotze--------------
--Ozil---------------------Muller--
-------Schweini----Kross---------
---Howedes-Hummy-Boa-Can---
---------------Neuer---------------
Njemačka mi je zasada ogromna nepoznanica po pitanju početnog sastava. Po izjavama se da naslutiti da Schweini nece igrati neku zapazeniju ulogu, no to mi je nekako kao harakiri. Schweini je uvijek bio najbolji kada je bilo najpotrebnije. Uvijek je bio predobar u dresu elfa i vjerujem da on mora igrati kljucne utakmice.
Gomez mi je mačak u vreći. Iako je odigrao veoma dobru sezonu, ne mogu, a da se ne prisjetim kako je elf u nekoliko navrata djelovao bezidejno sa njim u napadu. Vjerujem da će u nekim utakmicama biti starter, a u nekim da ce grijati klupu.
Odbrana je jasna, mada bi ja volio vidjeti Can na poziciji beka. Howedes i Can bekovi, Hummy i Boateng stoperi. Mislim da je to u ovom trenutku maximum koji mozemo izvuci sa bekovima.
Low ce imati dosta taktickih mogucnosti da mijenja ekipu zavisno od protivnika i od rezultata.
Po meni idealno bi ovako bilo...
---------------Gomez--------------
----------------Gotze--------------
--Ozil---------------------Muller--
-------Schweini----Kross---------
---Howedes-Hummy-Boa-Can---
---------------Neuer---------------
Stern des Südens
A gdje svrstati Furiju, ako ne u favorite, Bože moj? Navedene repke debelo ispod Španije.proFCB je napisao/la:Niko iz nasih redova nije optimista, dok su kladionice elf stavile kao drugog favorita. Gadan je put, pogotovo sto do finala moramo proci preko Bel/Italije pa vjerovatno i Francuske. Bit ce papreno u to ne sumnjam. No ne mogu da vjerujem da Francuska slovi za prvog favorita, vjerovatno samo zato sto su domacini.

Klassenerhalt - Na klar doch !
Crvenu furiju nisam ovdje naveo, jer koliko sam upucen elf se ne ukrsta sa njima. Ispravite me ako grijesim.
Naravno da nikoga ne mozemo otpisati. Spaniju pogotovo. Francuzi su meni prenapuhani, iskren da budem. Belgija takodjer, po imenima vjerovatno najjaca ekipa, ali nije to to. NE stima tu nesto. Engleska takodjer ima jaka imena, ali ne vjerujem u njih ni sekunde zbog trenera.
Naravno da nikoga ne mozemo otpisati. Spaniju pogotovo. Francuzi su meni prenapuhani, iskren da budem. Belgija takodjer, po imenima vjerovatno najjaca ekipa, ali nije to to. NE stima tu nesto. Engleska takodjer ima jaka imena, ali ne vjerujem u njih ni sekunde zbog trenera.
Stern des Südens
- muhamedhulk
- Kontakt:
Fra zbog domacinstva je favorit br 1. Onda slijedi Njem, pa Spa, Ita, Eng itd. Bel je jos neiskusna, i ne moze se prsiti sa navedenima 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Rudiger pokido ligamente na prvom treningu u fra.
Helem nema ga dalje.
Steta sto se na pogresenom kola slome.
Helem nema ga dalje.
Steta sto se na pogresenom kola slome.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
- Kontakt:
Nije to neki veliki gubitak za reprezentaciju , ali šteta eto, jedna od težih povreda ga je nažalost stigla
Agieren statt reagieren
Možda Jegulja konačno pozove nekog iz Gladbaha kao zamjenu ovom .Pale_Companion je napisao/la:Nije to neki veliki gubitak za reprezentaciju , ali šteta eto, jedna od težih povreda ga je nažalost stigla
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
- Kontakt:
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Ma komotno može i veznog nekog pozvati, odbrambenih ima dovoljno i bez rudingera
sad kad rojsa pozove 
Ali gintera ce 100%

Ali gintera ce 100%
Imaju Tah i Rudy bez brige.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kimmich. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ipak je Tah uskočio.
Bravo Low šta li ti se desilo pa nisi Rudya pozvao
Bravo Low šta li ti se desilo pa nisi Rudya pozvao
Na ovom ce biti ubjedljivo prvi

Sutra i to famozno prvenstvo počinje. Nadam se da će nas elf obradovati titulom, mada su mi brate slabi...
Po imenima nisu toliko, ali je forma u poprilično nezavidnoj situaciji. Nadajmo se da će Mesut, Andre, Mario i kompanija odigrati na nivou svojih mogućnosti...
Po imenima nisu toliko, ali je forma u poprilično nezavidnoj situaciji. Nadajmo se da će Mesut, Andre, Mario i kompanija odigrati na nivou svojih mogućnosti...
Stern des Südens
http://www.huffingtonpost.de/2016/06/12 ... mg00000002
Toooor fur Deutschland
Thoomass Mulleeeer
Inače moglo bi se kiksat večeras
Toooor fur Deutschland
Thoomass Mulleeeer
Inače moglo bi se kiksat večeras

- samo_lijevo
- Kontakt:
Neuer © - Mustafi, Hector, Höwedes, Khedira, Özil, Draxler, Müller, Boateng, Kroos, Götze.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Na oko dobra postava
Weigl,Kimmich >> Khedira samo da se zna
Weigl,Kimmich >> Khedira samo da se zna
Odlican sastav Löw-a i jedina po meni mana ove ekipe je Hector, ali nadam se da ce me demantovati na ovom EP-u...Unsere Startelf: Neuer © - Mustafi, Hector, Höwedes, Khedira, Özil, Draxler, Müller, Boateng, Kroos, Götze.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.