Da se i ja oglasim
Zadovoljan sam,napravili smo prvi korak ali pred nama je jos dosta posla i truda....uglavnom vidjeli smo da su BP zadovoljni izborom nove garniture sto je sigurno pozitivan znak,nadamo se da ce ostati doslijedni plana i programa i da nece dozvoliti da to nedo Bog krene nekim pogresnim putem...
citajuci ove komentare i cestitke,lijepo je vidjeti koliko nam ovo znaci i koliko navijaci vole ovaj klub....zasluzujemo jako,evropsko sarajevo ...ne treba se previse zanositi ipak,dug je put u pitanju a mi smo tek na pocetku...nadamo se samo da ce sve ici svojim tokom i kako je najavljeno,jer znamo da jecesto znalo krenuti i nekim drugim smjerom sto nadamo se ovoga puta nece biti slucaj...cilj i vizija je jasna...JAKO,EVROPSKO SARAJEVO..i vec ove sezone da proslavimo titulu
P.s....zamislite invaziju hordi prvo gostovanje sezone..lom
Edit:
Cestitke i juniorima na tituli i duploj kruni,inace to je prvi put da neka omladinska ekipa osvoji duplu krunu

...momci su jos jednom pokazali kvalitet i da imamo veliku buducnost sa njima,samo se nadam da cemo to znati iskoristiti...
FCS - LJUBAV ŽIVOTA
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★