Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

fera
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la fera » 25 feb 2009, 16:31

evo hoce ciro šarbinija u repki e sad ne znam imal on imalo mozga pa da skonta da covjek nema nikakvog osnova da zaigra za nas
You are someone else I am still right here

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 25 feb 2009, 16:48

Ciro podrzava Usanovica, podhitno treba nesto raditi Uasnovic mu sigurno obecao dugorocnu stolicu pa se ovaj obradovao i odlucio da saraduje :twisted:

Ove nemoze ovako treba ih sviju sjinuti i napraviti novi savez pa ako treba neka i Ciro ide sta on ima da podrzava kriminalce kao sto su Usanovic...

NACIJO BUDI SE :o :o :o :x :x :| :ugeek:
mB!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 25 feb 2009, 17:00

fera je napisao/la:evo hoce ciro šarbinija u repki e sad ne znam imal on imalo mozga pa da skonta da covjek nema nikakvog osnova da zaigra za nas
a ima osnova...dao pare...zar to nije najveci osnov...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 25 feb 2009, 17:19

Principatus je napisao/la:Amire nemoras se cuditi zbog cega si ljudima smijesan, u dobrom si drustvu jer nisi izgleda samo ti smijesan, nego poznati bosanski treneri kao Osim i nasi reprezentativci. Svi se oni varaju, a mi imamo ovdje strucnjake koji to sve bolje znaju. Blago se nama. :D
Principatus@, ma sta oni pricali o Ciri, ja cu ga podrzavti uvijek i cast mi je sto ga podrzavam jer time se slazem sa Ivicom Osimom, Vahidom Halilhodzicem, nasim reprezentativcima ..., Ispadose oni neki "patrioti" i govore protiv Cire,
nisu oni protiv Cire, nego hoce da ispadnu pametni, kao oni strucni za ocijenu i znaju njegove "nedostatke", tako bi oni bili "pametni" da dodje i Lippi, Ferguson, Wenger ..., stvarno se smijem njihovim postovima o Ciri a ja ga onda jos vise podrzavam i pisem jos vise o njemu i vise ga cijenim.
Ciro je odlican strucnjak, svidjelo se to nekome ili ne,
Ciro MAJSTORE, samo naprijed
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 25 feb 2009, 19:21

ma nemaju oni pojma oni vole kodru on je njihov selektor i uvijek ce biti oj braco draga **** vas kodro ste ste vidili to u njegovom radu.pozdrav za ovu dvojivu istomosljenika za principatusa i amira.end
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 25 feb 2009, 20:26

T-MAC je napisao/la:ma nemaju oni pojma oni vole kodru on je njihov selektor i uvijek ce biti oj braco draga **** vas kodro ste ste vidili to u njegovom radu.pozdrav za ovu dvojivu istomosljenika za principatusa i amira.end
u njegovom radu vidjeli smo postenje i dobar odnos prema radu za razliku od cire koji klepa pare preko repke i koji ne radi svoj poso jer mu je draze gostovati na nekoj TV emisiji nego otici pogledati igraca...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 25 feb 2009, 21:22

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
fera je napisao/la:evo hoce ciro šarbinija u repki e sad ne znam imal on imalo mozga pa da skonta da covjek nema nikakvog osnova da zaigra za nas
e imate smisla postat filozofi.....koje su to izjave i komenti.....ko sto je nekad radio sizif iz hadzica...svaka vam cast....
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 feb 2009, 21:38

Na selektorovu žalost, Šarbini ne može igrati za BiH; napunio je nedavno 22 godine, a igrao je za sve mlađe selekcije Hrvatske. A, ne bi ga dali ni Vlatko Marković i Zorislav Srebrnić, predsjednik i generalni sekretar HNS -a.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 25 feb 2009, 21:45

a ciro samo ganja igrace za koje zna da ne mogu igrati za nas pa da kaze da je pokusaoo.. sjetimo se Cagalja, Ivankovca, Radmana, Aracica pa eto i sad i tog Jordanca Sharbinija... :mrgreen:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 feb 2009, 21:47

zehro je napisao/la:
e imate smisla postat filozofi.....koje su to izjave i komenti.....ko sto je nekad radio sizif iz hadzica...svaka vam cast....
Neka ga Zehro, to je nas insider :shock: jer on zna mnogo toga sto mi ne znamo...
Valjda ce nekad i sam sebi dosaditi, nama vec odavno. :evil:
Vom Jäger zum Gejagten

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 25 feb 2009, 23:47

T-MAC je napisao/la:ma nemaju oni pojma oni vole kodru on je njihov selektor i uvijek ce biti oj braco draga **** vas kodro ste ste vidili to u njegovom radu.pozdrav za ovu dvojivu istomosljenika za principatusa i amira.end
u njegovom radu vidjeli smo postenje i dobar odnos prema radu za razliku od cire koji klepa pare preko repke i koji ne radi svoj poso jer mu je draze gostovati na nekoj TV emisiji nego otici pogledati igraca...
To ga ti vidio da klepa pare preko repke ili si to cuo od neke starije zene :lol: sto ste protiv toga sto je covijek popularan i sto ga raja voli i zato ga sve televizije zele u svom programu.
Boze dragi pozivi nam Ciru jos dugo i da nam bude selektor
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 26 feb 2009, 07:59

stvarno ako smo spali na to da palestinci igraju za BIH- zakoljimo se fudbalskom loptom.toliko nashih igraca sirom svijeta od amerike do rusije i da covjek nije u stanju organizovati jedno veliko okupljanje i napraviti turnir pa da vidimo cime raspolazemo.poslije utakmice im podjeliti pasose onima koji ga nemaju i to je to.**** ti meni majku ako JA licno nebi nasao 11 igraca i razvalio belgiju i spaniju zajedno bez i jedne rezerve.ee moj CIRO .....sekiram se vise od tebe za tu zadnju liniju ali imam i prijedlog za tebe.Netrebas nikoga u odbrani u zenici.Miniraj teren-nasu polovinu i svi u napad....A drugo poluvrijeme svi u odbranu-ne prelazi polovinu terena....neces drukcije cini mi se...

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 26 feb 2009, 09:45

TOOOOOO CIRO VRACA SANELA JAHICA, bice raduj se Bosno sto imas Sanela Jahica :D On je pravo dobar igrac, Ciro napokon dobar potez ;)
Jedva cekam tekme protiv belgije, ima da ih dobijemo ako Bog da insallah :!: :lol:
mB!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 26 feb 2009, 12:16

Mukiol je napisao/la:TOOOOOO CIRO VRACA SANELA JAHICA, bice raduj se Bosno sto imas Sanela Jahica :D On je pravo dobar igrac, Ciro napokon dobar potez ;)
Jedva cekam tekme protiv belgije, ima da ih dobijemo ako Bog da insallah :!: :lol:

Ma to je trik saveza ba,vidjeli da se mi ovdje prepiremo pa sredili sa avazom da nas umire malo,sta vam je ba,hej moJ Ciro nisu svi naivni kosto ti mislis. :evil:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 26 feb 2009, 12:40

pa koga treba smirivati,pa ono protiv rijeke je prijateljska utakmica.njoj smo se mogli samo smijati,pa niko se nije ni bunio,niti je bilo protesta ,niti razloga za to.
Ciro je kralj i samo mu treba dati podrsku,pravi čovjek za BIH,smjesno je pricati da mu drugi kroje tim,pomazu mu suradnici to da i to je i normalno.sigurno da ima i dalje nekih menadzerskih trikova ali ne na utakmici kao sto je ova sa belgijom
a smjesno je i to sto svi organizatori ili navijacke grupe organizuju proteste protiv saveza samo zbog repke, a liga nam je haos.pa pogledajte programsku semu HRT2 ,osim LS gotovo nema stranog nogometa,samo NHL.srbijanci i crnogorci imaju takodje svoju ligu na TV.a mi...savez nesto malo organizuje oko repke i svi se smire a slucaj KODRO kao da se nije ni desio,a ligu nasu niko ni da spomene.
.
Ajvatar

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 26 feb 2009, 12:47

katalinski je napisao/la:pa koga treba smirivati,pa ono protiv rijeke je prijateljska utakmica.njoj smo se mogli samo smijati,pa niko se nije ni bunio,niti je bilo protesta ,niti razloga za to.
Ciro je kralj i samo mu treba dati podrsku,pravi čovjek za BIH,smjesno je pricati da mu drugi kroje tim,pomazu mu suradnici to da i to je i normalno.sigurno da ima i dalje nekih menadzerskih trikova ali ne na utakmici kao sto je ova sa belgijom
a smjesno je i to sto svi organizatori ili navijacke grupe organizuju proteste protiv saveza samo zbog repke, a liga nam je haos.pa pogledajte programsku semu HRT2 ,osim LS gotovo nema stranog nogometa,samo NHL.srbijanci i crnogorci imaju takodje svoju ligu na TV.a mi...savez nesto malo organizuje oko repke i svi se smire a slucaj KODRO kao da se nije ni desio,a ligu nasu niko ni da spomene.
.
Tebe ako je iko skontao sta u ovom postu ja ti dajem svoj savez NS BIH!!! :lol: :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 26 feb 2009, 12:53

Koje taj pokemon? :lol: :lol:
FK DELFIN NEUM

saiko1
Kontakt:

Post Postao/la saiko1 » 26 feb 2009, 14:17

Ciro gostovao u jednoj emisiji na Slovenskoj televiziji i poslao u PM sve koji kazu da je trece mijesto u Francuskoj
zbog tadasnji odlicni igraca Hrvatske reprezentacije. Tip popizdijo. :D :D
ISTINA JE TU NEGDJE OKO NAS

dinac
Kontakt:

Post Postao/la dinac » 26 feb 2009, 14:25

Sta ste svi majstori pustite covjeka nek radi svoj posao mi nismo treneri, ako bude neuspjesan onda se kritizira, za sada ide sve po planu 7:0 estoniju 4:1 armeniju, 2 najteza gostovanja smo imali al **** minimalno izgubili.......sjetimo se predprosle godine izgubili od moldavije u sarajevu.CIRO samo tako dalje da odemo vec jedanput na Prvenstvo.

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 26 feb 2009, 22:54

dinac je napisao/la:Sta ste svi majstori pustite covjeka nek radi svoj posao mi nismo treneri, ako bude neuspjesan onda se kritizira, za sada ide sve po planu 7:0 estoniju 4:1 armeniju, 2 najteza gostovanja smo imali al **** minimalno izgubili.......sjetimo se predprosle godine izgubili od moldavije u sarajevu.CIRO samo tako dalje da odemo vec jedanput na Prvenstvo.
u jebote..pobjedili smo protiv estonije i jermenije kod kuce..trebamo Ciro odmah predloziti za presjednika dzave..
Da ti nisi mozda najveci "majstor" dok nisi skonto da smo puno vec prokockali sto smo izgubili u spaniji a pogotovo u turskoj..jer valja te ekipe pobjediti kod kuce..a to nije zagarantovano..znaci frajeri, spustite malo loptu na zemlju i ne dizite toliku euforiju oko cire, koji ma NISTA nije dosad napravio ;)

oprostite..jeste..napravio je..ono je za kratko vrijeme koliko je tu imao vec 40 razlicitih reprezentativaca i 10 spasioca, od kojih nazalost 9 nemaju pravu da igraju za Bosnu a onaj spasioc broj 10 se zove Vasilic, pa vi malo prokontajte :)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.