NK Metalleghe BSI Jajce

Moderator/ica: GracanicaAA

samo_lijevo
Kontakt:

Re: NK Metalleghe BSI Jajce

Post Postao/la samo_lijevo » 07 jun 2016, 02:28

Kako mogu dolaziti navijaci klubova sa podrucja TK i pricati nesto protiv Jajca? Ne kontam vas, stvarno vas ne kontam. Nema postene ekipe u ovoj ligi, pa to je sve gore od goreg i vi trazite neku pravdu i postenje. Javno se smijete kad se " pusti" Zvijezdi i jos dajete neke prijedloge da se udruzite, e onda kad vas neko "okrene" sa vasim metodama vi pjenite. Pa dajte odvadite malo.
Nema ga postenog, ligu treba ukinuti ili bojkotovati dok se nesto ne promijeni.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 07 jun 2016, 02:39

tajger je napisao/la:Vidite jedno ljudi,Gorayde nije prodalo utakmicu,jednostavno Gorazde ce dobiti svaka iole ozbiljnija ekipa a ne mozda i najaca ekipa igracki i svakako,sve pobjede sto smo ostvarili a bio sam prisutan na svakoj ne sto volim gledat vec sto sam primoran poslom,a ne volim gledat jer realno Gorazde nema tri akcije uvezane u toku utakmice i dobijaju iz prekida il nekako na horuk i ne znam sto se dize tolika hampa sto je bolja ekipa pobjedila
Majstore nema sanse da vi bez pomoci sudija ako se tako mogu nazvati dobijete ne vi nego man.utd da je trebalo gorazdu.
Nego zna se kako ste dosli sa sudijama i kesh i to je to. Mene kao navijaca bi bilo sramota. Vi ste uzeli tri boda u Orasju mi tamo nismo mogli vidjet gol , povalili ste Gracanicu , Gosk ste htjeli ali tamo sudije nisu smjele nista jer znajuvsta bi bilo.i vec ispricana prica.
Dozivit cete to uskoro sada ste mali naspram Celika Zelje Sarajeva, Sirokog ....
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 07 jun 2016, 03:06

batigol777 je napisao/la: Majstore nema sanse da vi bez pomoci sudija ako se tako mogu nazvati dobijete ne vi nego man.utd da je trebalo gorazdu.
Nego zna se kako ste dosli sa sudijama i kesh i to je to. Mene kao navijaca bi bilo sramota. Vi ste uzeli tri boda u Orasju mi tamo nismo mogli vidjet gol , povalili ste Gracanicu , Gosk ste htjeli ali tamo sudije nisu smjele nista jer znajuvsta bi bilo.i vec ispricana prica.
Dozivit cete to uskoro sada ste mali naspram Celika Zelje Sarajeva, Sirokog ....
Jarane zaboli me qurac za Metalleghe ali ti si mnogo nerealan tip.Nemoj molim te samo govorit kako ste vi posteni.Zapamti u ovoj ligi ko igra,nema kluba koji ne namjesta tekme.To sto je njima Orasje,Gorazde dalo bodove to je za tebe lopovluk.A sta je to onda kad vama puste Buducnost,Bratstvo,itd ? Sto kolega iznad rece vi se sa tim dicite i spominjete kako trebate biti jedno,i jedni drugima pustat utakmice.Daj molim te,razumijem frustracije i sve ali malo realnosti nece skodit.Mislim razumijem te apsolutno kad se slegne sve ces ti to shvatit pa ces biti realniji.Tako smo se mi prepucavali sa Tuzlacima,napadali ih,oni nas ali kad je sve proslo jednostavno shvatis da su ljudi imali vise para.Kupovali mi,kupovali oni ! oni imali vise para da poguraju na nekim tekmama gdje mi nismo mogli ispratit to sve i to je to.Znaci dok prije shvatis da niste mogli financijski ganjat se sa njima bice ti lakse :thumbup:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 07 jun 2016, 04:09

cestitke na ulasku u PL..
nadam se da vi necete imati otvor stadiona bas protiv nas i klepiti nas ko mladost :lol:

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 07 jun 2016, 07:24

jao uzasa omog ofsajda i penala na sport sport portalu , pa kad vec namjestaju mozel manje ofirno. Ja nemam nista ni sa jednim klubom svejedno mi al ova liga il se reba spojit sa RS pa nek se djele na recoj razini il smanjit jer jad i cemer odstimanja unazad 10 ulazaka u PL . Neko zna na pocetku ko ce uc
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 07 jun 2016, 07:37

Bihac96 je napisao/la:
batigol777 je napisao/la: Majstore nema sanse da vi bez pomoci sudija ako se tako mogu nazvati dobijete ne vi nego man.utd da je trebalo gorazdu.
Jarane zaboli me qurac za Metalleghe ali ti si mnogo nerealan tip.Nemoj molim te samo govorit kako ste vi posteni.Zapamti u ovoj ligi ko igra,nema kluba koji ne namjesta tekme.To sto je njima Orasje,Gorazde dalo bodove to je za tebe lopovluk.A sta je to onda kad vama puste Buducnost,Bratstvo,itd ? Sto kolega iznad rece vi se sa tim dicite i spominjete kako trebate biti jedno,i jedni drugima pustat utakmice.Daj molim te,razumijem frustracije i sve ali malo realnosti nece skodit.Mislim razumijem te apsolutno kad se slegne sve ces ti to shvatit pa ces biti realniji.Tako smo se mi prepucavali sa Tuzlacima,napadali ih,oni nas ali kad je sve proslo jednostavno shvatis da su ljudi imali vise para.Kupovali mi,kupovali oni ! oni imali vise para da poguraju na nekim tekmama gdje mi nismo mogli ispratit to sve i to je to.Znaci dok prije shvatis da niste mogli financijski ganjat se sa njima bice ti lakse :thumbup:
Ti drug izgleda nerazumiješ o čemu se tu radi. Ja sam od početka prvi govorio da smo kupovali i mi i oni ljudi se bolje snašli i bože moj. Nemam ja ništa protiv što je njima dalo Goražde i što su premirali Čapljinu protiv nas. Jer i mi smo to isto uradili sa Banovićima i Goškom. Ali imam protiv da ti pored svega toga još pošalje sudiju da te i on je be. U prvih deset minuta sve riješi u Goraždu penal u Čapljini čist go poništen nama. Protiv Orašja nas kući sudija izmasakrira(sa ta dva boda bi mi sada bili prvi), bude kažnjen 4-5 utakmica i taj isti sudija nam opet sudi u Orašju i opet sudi zadnje kolo Goražde-Jajce.
Iz tri ekipe su izlazili(Bratstvo, Gošk, Goražde) i javno optuživali Jajce za pokušaj podmićivanja čak pokazivali i poruke i ništa. Zašto niko nas nije optužio zapitaj se? To je ono što boli nas u Gradačcu, što smo radi jednog praseta iz Orašja kojem je Jajce prošle godine u zadnjem kolu dalo da ostane bili naguženi.
Na kraju drug ako će mo realno mi i Jajce smo odigrali dvije međusobne utakmice i u te dvije utakmice oni nama nisu uspjeli zabiti gol i od mogućih 6 bodova su osvojili 1. Čak šta više oni su u utakmici između nas u Gradačcu tražili premierligaškog sudiju i dobili ga(i opet izgubili) a mi kada to isto tražimo zadnje kolo ne možemo dobiti.
Ovo drug što sam ti ja naveo su činjenice a ti kako hoćeš.
JOŠ JEDNOM DA ČESTITAM JAJCU NA ULASKU I SVE NAJBOLJE U NAREDNOJ SEZONI.

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 07 jun 2016, 18:02

http://sportsport.ba/bh_fudbal/nk-metal ... oti/196904

Mislite li vi gradidti stadion ? Čemu igrat Premijer ligu u Travniku,bez publike,navijača,žara ? Velika šteta je što niste gradili stadion

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 07 jun 2016, 18:26

nellic07 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/nk-metal ... oti/196904

Mislite li vi gradidti stadion ? Čemu igrat Premijer ligu u Travniku,bez publike,navijača,žara ? Velika šteta je što niste gradili stadion
Cemu postavljati pitanje koje je odgovoreno 100x ? Ljudi su imali problem sa zemljistem (nije bilo njihovo) i nisu mogli praviti nista, sad imaju dozvole i mogu graditi ali ne moze se to preko noci napraviti i zbog toga ce igrati u Travniku. To sto ti mislis da nece biti publike, grijesis, dolazit ce raja iz Travnika da ih gleda a i iz Jajca.

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 07 jun 2016, 18:31

SamoTravnik je napisao/la:
nellic07 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/nk-metal ... oti/196904

Cemu postavljati pitanje koje je odgovoreno 100x ? Ljudi su imali problem sa zemljistem (nije bilo njihovo) i nisu mogli praviti nista, sad imaju dozvole i mogu graditi ali ne moze se to preko noci napraviti i zbog toga ce igrati u Travniku. To sto ti mislis da nece biti publike, grijesis, dolazit ce raja iz Travnika da ih gleda a i iz Jajca.

Ne znam što se pališ na obično pitanje ? Travničani nisu gledali Travnik a da gledaju Jajčane.Više sam puta bio na Piroti od većine Travničana iako nisam iz Travnika.Drago mi je da je Jajce ušlo u PL,ali moralo se prije nać rješenje za stadion u Jajcu.Govorim isključivo sa sportskog stajališta.Prvih bih išao u Jajce gledati ih.Travnika i Pirote sam se nagledao.
I da,pitao sam jer nisam pratio to što veliš da je 100 puta odgovoreno.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 07 jun 2016, 18:34

Iz Opcine Jajce su vec vise puta najavili gradnju stadiona, ali stalno iskrsne neki novi problem. Ona tribina na Mracaju je u katastrofalnom stanju. Najsiplativije bi im bilo srusiti ju i graditi novu, tj. novi stadion. Nadam se da ce imati dvije tribine.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 07 jun 2016, 18:41

Jbg znači ovu čitavu sezonu igrate na Piroti?
Ne mora to značit da će loši biti sjećam se prije dvije sezone Slavija je igrala u Foči svoje utakmice i rasturala, a čim su se vratili u Lukavicu počeli pušiti jednu za drugom :D :rol:

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 09 jun 2016, 12:33

Dobrodošli u "elitu" !

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 09 jun 2016, 12:35

Dabogda odmah ispali.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 09 jun 2016, 12:36

Thetraphak1921 je napisao/la:Dabogda odmah ispali.
molim te da ne troluješ temu.

ovakvi komentari će biti brisani na svim temama, a autori će biti banovani.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 09 jun 2016, 12:44

Zašto će se brisati komentari? Onda brišite i one "Dabogda osvojili titulu".
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 09 jun 2016, 12:49

Dobro dosli u novi pdf :D

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 09 jun 2016, 13:10

Moja želja je da odmah ispadnete samo moja zelja ne vrijeđam nikog .

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 09 jun 2016, 13:27

zato što je nekom poželiti dobrodošlicu lijep gest, a nekom poželiti da ispadne nije.

lijepe geste tolerišem, a ružne smatram uvredom i trolovanjem, jer nakon takvih želja sigurno ne idu kvalitetne diskusije.

moranjak pauzira heftu.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 09 jun 2016, 13:29

Pošto mi je bezze ovo "strano" ime kluba, ja ću vas zvati nova Elektrobosna. Nisam u toku, gdje ćete igrati tekme? Meni se čini da onaj stadion u Jajcu ne zadovoljava kriterije PL?
Samo Saraj'vo.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 2 gosta.