FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ta povreda je iza njega,ne vjerujem da ce se ovdje povrijediti jer kad sajo zakoraci kosevskim travnjakom onaj travnjak kad dodirne njegove noge izvuci ce mu sve povrede i bit ce opet stari said cak jos bolji,jer je on rodjen i on je replika modernog haseta 'ja brate mogu samo u saraj'vu igrat' i to kad uzdahne i kad ga ponese onaj huk sa sjevera i istoka saide majstore horde su uz tebe taj ce zaboravit da je ikad bio povrijedjen a jos kad mu dodje komsinica zeljana tu ce vrhunac biti moj brate. I samo da slusamo njegove izjave i on kao igrac mnogo ima toga dati ovoj nasoj djeci u akademiji
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ma ja govorim igracki mi je ostao ko jedan od najboljih napadaca koje smo imali a budite iskreni Sarajevo je tada jedva prezivljavalo sa groznom upravom kolko se sjecam , covjek mora obezbjedit egzisenciju , nece u penzijusasistika je napisao/la:Ako već trebamo opraštati nekim domaćim kabadahijama I MEŠETARIMA onda možemo progledat kroz prste i Nikoli..Rahma je napisao/la:Jest, ostao je tako sto je otisao odma za sitne pare. I sada hoce nazad, e .i.paulus je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/komazec ... ceo/196824 slobodan Komazec . On mi je osto u ljepom sjecanju
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ako ostaje Benko,tu je Ahmetovic ,Bekic,jos Komazec puno je,i ako je klasa,ali pitanje je treba li nam.paulus je napisao/la:Ma ja govorim igracki mi je ostao ko jedan od najboljih napadaca koje smo imali a budite iskreni Sarajevo je tada jedva prezivljavalo sa groznom upravom kolko se sjecam , covjek mora obezbjedit egzisenciju , nece u penzijusasistika je napisao/la:Ako već trebamo opraštati nekim domaćim kabadahijama I MEŠETARIMA onda možemo progledat kroz prste i Nikoli..Rahma je napisao/la: Jest, ostao je tako sto je otisao odma za sitne pare. I sada hoce nazad, e .i.
Said je zavrsio sa povredon davno i spreman je .
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Fol i Zrinjski se ukljucio za Saida
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Kakvi ba oni haha nikad said nebi tamo otiso
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Je li fakat pregovaramo sa Sharbinijem ili je bomba?Said i Anas u vezi jebote

ŠTA SE OVO DEŠAVA
Šteta za Čatakovića...bio je itekako u planovima za ovu sezonu. Ista povreda kao kod Delača, mora na operaciju 
Bojim se da ce ova povreda sprijeciti da napravi neku vecu karijeru. Nadam se da ce ga negdje vani operisati.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Pa nece mu sad amputirati nogu pa ponovo šiti
Sent from my E6653 using Tapatalk
Njegovi insistiraju da se to radi vani...pasica je napisao/la:Bojim se da ce ova povreda sprijeciti da napravi neku vecu karijeru. Nadam se da ce ga negdje vani operisati.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ovo su kritične godine, mnoooooooooogo veći je procenat tih budućih velikih talenata koji je na ovakvim i anjim povredama završavao... Za njega u ovo doba 6 mjeseci bez utakmice je k'o dvije godine za izgrađenog nogometaša. Nadam se da će on biti među onih malo što se vrate.QUARESMA 18<<< je napisao/la:Pa nece mu sad amputirati nogu pa ponovo šiti
Samo Saraj'vo.
[/quote]Majkl
Ako ostaje Benko,tu je Ahmetovic ,Bekic,jos Komazec puno je,i ako je klasa,ali pitanje je treba li nam.
Said je zavrsio sa povredon davno i spreman je .[/quote]
Slazem se , jesino ako bi igrali 442 formaciju tad bi Komazec imao smisla , al sad nam je prioritet nac jednog Cimija i Stojceva , nesto tog kvaliteta jer odkako nas je Jesic izmasakrirao u nas je organizator igre bio Rustem ( iako je solidan DM, al playmakera vidio nije i onaj Bumbar Emerson je kao trebo bit zadnji pas igrac). al Jesic ja ne znam na osnovu cega je on mislio da nam je liga u rangu Mianmarske. Zamisli ti lige gdje onaj Cezar da 100 golova. Nejse, da se vratimo veznom redu , imal iko od vas par imena koji bi mogli vratit kvalitet razine Cimi, Stojcev i svakako se slazem da ako mozemo zgrabit Subica da to uradimo . Kako mi njega iz Borca nismo mogli dovest je stvarno jedno od pitanja koje bi postavio upravi , jer smo u iso vrjeme kupovali na nevidjeno igrace dok je Subic odskako od lige ocito i Borac bio u finansijskim problemima.
Ako ostaje Benko,tu je Ahmetovic ,Bekic,jos Komazec puno je,i ako je klasa,ali pitanje je treba li nam.
Said je zavrsio sa povredon davno i spreman je .[/quote]
Slazem se , jesino ako bi igrali 442 formaciju tad bi Komazec imao smisla , al sad nam je prioritet nac jednog Cimija i Stojceva , nesto tog kvaliteta jer odkako nas je Jesic izmasakrirao u nas je organizator igre bio Rustem ( iako je solidan DM, al playmakera vidio nije i onaj Bumbar Emerson je kao trebo bit zadnji pas igrac). al Jesic ja ne znam na osnovu cega je on mislio da nam je liga u rangu Mianmarske. Zamisli ti lige gdje onaj Cezar da 100 golova. Nejse, da se vratimo veznom redu , imal iko od vas par imena koji bi mogli vratit kvalitet razine Cimi, Stojcev i svakako se slazem da ako mozemo zgrabit Subica da to uradimo . Kako mi njega iz Borca nismo mogli dovest je stvarno jedno od pitanja koje bi postavio upravi , jer smo u iso vrjeme kupovali na nevidjeno igrace dok je Subic odskako od lige ocito i Borac bio u finansijskim problemima.
Auuuuuuuuuuu stete za momka . Ja cekam onog Hadzica , On ce bit nas SchevchenkoReufHerco je napisao/la:Šteta za Čatakovića...bio je itekako u planovima za ovu sezonu. Ista povreda kao kod Delača, mora na operaciju
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Ne spominjite vise 4-4-2 formaciju molim vas. Muka mi je od nje i od Jesica odma.
[youtube][/youtube]
Get well soon bro

Get well soon bro
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
E jbg Hamza,sad moras biti jak u glavi i vratit nam se sto jaci Abd!Fol mi trazili kozica,ali zrinjski je real kakve su ovo price
Suplja najvjerovatnije , na Rijeka foumu pise da se vraca njima posto u Osmanlisporu nije odigro ni minute.Majkl je napisao/la:Je li fakat pregovaramo sa Sharbinijem ili je bomba?Said i Anas u vezi jebote![]()
![]()
![]()
To je to, ko se ikad bavio sportom zna sta ovo znaci. Dodaj jos tu nase doktore, koji su mnoge karijere ugasili upravo na ovim povredama, pretezno u kosarci. Zato se i nadam da ce ga vani voditi, i da ce mali imati potrebnu psihu da se vrati, jer fakat je obecavao.PitarBordo je napisao/la:Ovo su kritične godine, mnoooooooooogo veći je procenat tih budućih velikih talenata koji je na ovakvim i anjim povredama završavao... Za njega u ovo doba 6 mjeseci bez utakmice je k'o dvije godine za izgrađenog nogometaša. Nadam se da će on biti među onih malo što se vrate.QUARESMA 18<<< je napisao/la:Pa nece mu sad amputirati nogu pa ponovo šiti
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Ono brae nije bilo 442 , novi Engleski prvaci i Aletico M. i jos par klubova su igrali verziju 442 ove sezone . Ima neka analiza gledo sam par klubova se vratilo koristit tu formaciju , al to su formacije gdje imas spiceve radnike poput Olica , Vardy-a itd. Mi smo igrali i to fino se moze vidjeti na snimcima neku 424 formaciju , sto je jos jedan dokaz kolko je jesic izgubio dodir sa stvarnosu u Mianmaru. Sjecam se masu situacija mi izgubimo loptu i sam Rustem ispred odbrane. A 442 i verzije te formacije se lagano vracaju.ultrasegamega je napisao/la:Ne spominjite vise 4-4-2 formaciju molim vas. Muka mi je od nje i od Jesica odma.
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 07 jun 2016, 10:30, ukupno mijenjano 1 put.
- franklampard8
- Kontakt:
Nek' ide kod Nemeca u Rijeku.ReufHerco je napisao/la:Njegovi insistiraju da se to radi vani...pasica je napisao/la:Bojim se da ce ova povreda sprijeciti da napravi neku vecu karijeru. Nadam se da ce ga negdje vani operisati.
1946
Trenutno korisnika/ca: adicrnac, Amidzaa, Fudo, James1987, Jet2Holiday, kogmagie46, misstianopenaldo, MokraKifla, nedimmmm1337, Proximic, Riziko, Sazg, Serha, ultrazonfa, umrobihzbogtebe1946 i 122 gosta.